ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del POUM asociada al Plan especial de catálogo de masías.

Anunci pel que es fa públic per a general coneixement que el Ple Municipal de Fonollosa, en data 21 de maig de 2024, el Ple Municipal de Fonollosa va adoptar, entre d'altres, els següents acords:

 

"1. Aprovar inicialment la Modificació Puntual de POUM de Fonollosa associada al Pla Especial de Catàleg de Masies.

 

2. Sotmetre l'esmentada Modificació Puntual del POUM al tràmit d'informació pública, a l'efecte que les persones interessades formulin les al·legacions i suggeriments que considerin pertinents, pel termini de 45 dies a través de la publicació d'anuncis als següents mitjans:

a. A la seu electrònica de l'Ajuntament de Fonollosa corporació.

b. Al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

c. Al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

d. A un diari de gran tiratge a Catalunya.

e. A un diari d'àmbit local.

Durant aquest període l'expedient quedarà a disposició de qualsevol que vulgui examinar-lo.

 

3. Sol·licitar l'informe en matèria de desenvolupament rural al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

 

4. Transcorregut el termini d'exposició pública, els serveis tècnics i l'equip redactor estudiaran les al·legacions i suggeriments que hagin pogut presentar-se durant el termini d'informació pública, a l'objecte de la seva resolució. Tenint en compte aquestes i les consideracions de l'informe sol·licitat, si aquest o les al·legacions presentades no introdueixen a la modificació canvis substancials, s'elaborarà la proposta que hagi d'aprovar-se provisionalment i s'elevarà al Ple Municipal a l'efecte.

 

5. Una vegada s'hagi acordat l'aprovació provisional de la modificació es traslladarà l'expedient a la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central per a la seva aprovació definitiva.

 

6. Aprovada definitivament la modificació puntual per l'esmentat òrgan es publicarà anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona acompanyada de la següent documentació:

a. Resolució d'aprovació de la modificació puntual del POUM.

b. Extracte que inclogui:

1r. Com s'han pres en consideració els resultats de la informació pública incloent en el seu cas les discrepàncies que hagin pogut sorgir en el procés.

2n. Les raons de l'elecció de l'alternativa seleccionada, en relació amb les alternatives considerades.

c. Enllaç al Registre de Planejament urbanístic de Catalunya que permeti la consulta telemàtica del contingut dels documents que conformen el Pla per facilitar l'accés immediat al contingut dels instruments de Planejament urbanístic."

 

D'acord amb el disposat en aquest acord plenari i en concordança amb el fixat a l'article 23.1a) del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme, es sotmet la documentació aprovada a informació pública per un període de quaranta-cinc dies durant els quals es podrà consultar a l'adreça https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=808470005 o bé presencialment a les dependències de la Corporació, en horari d'atenció al públic i sol·licitant cita prèvia. De la mateixa manera, durant el termini esmentat, es podran formular aquelles al·legacions i reclamacions que els interessats estimin oportunes les quals seran valorades pels serveis tècnics i equip redactor a l'efecte de la seva resolució.

 

Fonollosa, 19 de juny de 2024

 

Eloi Hernàndez i Mosella

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
292021 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del POUM asociada al Plan especial de catálogo de masías.","published_date":"2024-06-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"292021"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Fonollosa,DOGC,DOGC 2024 nº 9193 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-28/292021-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-poum-asociada-plan-especial-catalogo-masias https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.