EDICTO sobre modificación de la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Banyoles para el año 2024.

Es fa públic que, de conformitat amb l'establert en l'article 283.4 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya, el Ple de l'Ajuntament, en sessió del dia 27 de maig de 2024, ha aprovat la modificació de la Relació de llocs de treball de L'Ajuntament de Banyoles per l'any 2024. L'acord adoptat és el següent:

 

- "Primer.- Aprovar la modificació puntual de la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Banyoles per l'exercici 2024, amb l'increment o decrement de la dotacions dels següents llocs de treball:

 

ÀREA DE SERVEIS ECONÒMICS

 

Codi

Lloc de treball

Relació jurídica

Escala

Subescala

Classe

Grup

Nivell CD

T

DOT

PRV

Requeriments específics

Import CE

210

Tècnic mig serveis econòmics

F

AG/ AE

Serv.esp/ Tècnica

Mitjà/ Com.esp

A2

22

NS

2

C

 

1.014,30

 

ÀREA DE SERVEIS SOCIALS, ACCIÓ COMUNITÀRIA, POLÍTIQUES D'IGUALTAT I SALUT

 

Codi

Lloc de treball

Relació jurídica

Escala

Subescala

Classe

Grup

Nivell CD

T

DOT

Forma de Provisió

Requeriments específics

Import CE

605

Tècnic/a Jurista Serveis socials

F

AE

Serv. Especials

TÈCNICA

A1

23

NS

1

C

 

1.054,87

 

 

- Segon.-Publicar la modificació de la Relació de llocs de treball en el tauler electrònic de la Corporació, e-tauler, en el Butlletí Oficial de la província de Girona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

- Tercer.- Trametre còpia de la modificació de la Relació de llocs de treball a l'Administració de l'Estat i al Departament de Governació i Administracions públiques de la Generalitat de Catalunya.

 

- Quart.- Notificar el present acord a l' Àrea de Serveis generals-àmbit de Transparència, a Junta de Personal i Comitè d'Empresa de l'Ajuntament de Banyoles.

 

- Cinquè.- Fer pública la modificació de la Relació de llocs de treball de l'exercici 2024 a la seu electrònica de l'Ajuntament de Banyoles, de conformitat amb el que disposa l'article 8 de la Llei 19/2014, de 29 desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern."

 

Contra l'acord del Ple de l'ajuntament de data 27 de maig de 2024, que exhaureix la via administrativa, i conforme a les previsions de l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes, a comptar a partir del dia següent al de la seva publicació.

Alternativament, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós administratiu de Girona, dins del termini de dos mesos, comptats a partir del dia següent al d'aquesta publicació.

Tanmateix, es podrà interposar, si s'escau, qualsevol altre recurs que es consideri convenient i que legalment correspongui.

La interposició de qualsevol dels recursos, però, no paralitza, per si mateix, l'acció administrativa perquè l'acte administratiu sigui efectiu, llevat que així ho acordi l'òrgan jurisdiccional o administratiu competent.

 

La qual cosa es fa pública als efectes pertinents.

 

Banyoles, 26 de juny de 2024

 

L'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
292012 {"title":"EDICTO sobre modificación de la relación de puestos de trabajo del Ayuntamiento de Banyoles para el año 2024.","published_date":"2024-06-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"292012"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Banyoles,DOGC,DOGC 2024 nº 9193 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-28/292012-edicto-modificacion-relacion-puestos-trabajo-ayuntamiento-banyoles-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.