CORRECCIÓN DE ERRATAS en el Anuncio relativo a la convocatoria de la oferta pública de empleo del concurso de méritos para la provisión, en régimen de contratación laboral, de seiscientos catorce puestos de trabajo, tasa específica de reposición, publicado en el DOGC núm. 9157, de 7.5.2024.

Havent observat errades a l'Anunci esmentat, se'n detalla la correcció.

 

On posa:

ANUNCI relatiu a la convocatòria de l'oferta pública d'ocupació del concurs de mèrits per a la provisió, en règim de contractació laboral de sis-cents catorze llocs de treball (taxa específica de reposició)

El Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona convoca les següents convocatòries externes per concurs de mèrits:

- Tretze llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de l'Àrea Externa del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Trenta-set llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Serveis Especials Quirúrgics del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Vuitanta-cinc llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Serveis Especials Crítics del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Tretze llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Cures Intermèdies i Geriatria del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Trenta-nou llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit d'Hospitalització Mèdica del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Cinquanta-dos llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit d'Hospitalització Quirúrgica del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Catorze llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Psicogeriatria de l'Institut de Salut Mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Trenta-nou llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Salut Mental de l'Institut de Salut Mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Vint-i-dos llocs de treball de llevador/a del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Quaranta-dos llocs de treball de pràctic/a sanitari/ària del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Cent vint llocs de treball d'auxiliar d'infermeria/tècnic en cures auxiliars d'infermeria de l'Àmbit d'Hospitalització del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Seixanta-set llocs de treball d'auxiliar d'infermeria/tècnic en cures auxiliars d'infermeria de l'Àmbit de Salut Mental de l'Institut de Salut Mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Cinquanta-tres llocs de treball d'auxiliar d'infermeria/tècnic en cures auxiliars d'infermeria de l'Àmbit de Serveis Especials Crítics i Quirúrgics del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Set llocs de treball de telefonista del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Nou llocs de treball d'operari/ària del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

 

Ha de posar:

ANUNCI relatiu a la convocatòria de l'oferta pública d'ocupació del concurs de mèrits per a la provisió, en règim de contractació laboral de set-cents deu llocs de treball (taxa específica 2022), cent setanta-vuit llocs de treball (taxa específica 2024) i trenta-sis llocs de treball (taxa ordinària 2024).

El Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona convoca les següents convocatòries externes per concurs de mèrits:

- Catorze llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de l'Àrea Externa del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Seixanta-vuit llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Serveis Especials Quirúrgics del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Cent seixanta-cinc llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Serveis Especials Crítics del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Trenta-un llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Cures Intermèdies i Geriatria del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Setanta-nou llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit d'Hospitalització Mèdica del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Noranta-sis llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit d'Hospitalització Quirúrgica del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Catorze llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Psicogeriatria de l'Institut de Salut Mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Cinquanta-cinc llocs de treball d'infermer/a de l'Àmbit de Salut Mental de l'Institut de Salut Mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Trenta-sis llocs de treball de llevador/a del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Cinquanta-set llocs de treball de pràctic/a sanitari/ària del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Cent cinquanta-quatre llocs de treball d'auxiliar d'infermeria/tècnic en cures auxiliars d'infermeria de l'Àmbit d'Hospitalització del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Seixanta-nou llocs de treball d'auxiliar d'infermeria/tècnic en cures auxiliars d'infermeria de l'Àmbit de Salut Mental de l'Institut de Salut Mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Seixanta-vuit llocs de treball d'auxiliar d'infermeria/tècnic en cures auxiliars d'infermeria de l'Àmbit de Serveis Especials Crítics i Quirúrgics del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Vuit llocs de treball de telefonista del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Deu llocs de treball d'operari/ària del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

 

Barcelona, 20 de juny de 2024

 

Jaume Raventós i Monjo

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
290030 {"title":"CORRECCIÓN DE ERRATAS en el Anuncio relativo a la convocatoria de la oferta pública de empleo del concurso de méritos para la provisión, en régimen de contratación laboral, de seiscientos catorce puestos de trabajo, tasa específica de reposición, publicado en el DOGC núm. 9157, de 7.5.2024.","published_date":"2024-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"290030"} catalunya Consorcio Mar Parc de Salut de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9192,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-27/290030-correccion-erratas-anuncio-relativo-convocatoria-oferta-publica-empleo-concurso-meritos-provision-regimen-contratacion-laboral-seiscientos-catorce-puestos-trabajo-tasa-especifica-reposicion-publicado-dogc-num-9157-7-5-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.