ANUNCIO por el que se hace pública la adenda al Convenio de cooperación interadministrativa para la prestación conjunta del servicio de taxi en la comarca de El Garraf.

Anunci pel qual es fa pública la formalització d'un conveni, el dia 19 de juny de 2024, d'acord amb el que es regula a l'article 110 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i del procediment administratiu comú, que es transcriu a continuació:

 

 

"Addenda al conveni de cooperació interadministrativa per a la prestació conjunta del servei de taxi a l'àmbit territorial del Garraf

 

Vilanova i la Geltrú, 19 de juny de 2024

 

REUNITS

 

L' Il·lma. Sra. Mònica Gallardo Montornés, Presidenta del Consell Comarcal del Garraf, assistida pel secretari del Consell Comarcal del Garraf,

L' Il·lma. Sra. Marta Verdejo Sánchez, alcaldessa de l'Ajuntament d'Olivella, assistida per la secretària de l'Ajuntament,

L' Il·lma. Sra. Rosa Huguet i Sugranyes, alcaldessa de l'Ajuntament de Canyelles, assistida pel secretari de l'Ajuntament,

L' Il·lma. Sra. Rosa Fonoll i Ventura, alcaldessa de l'Ajuntament de Cubelles, assistida per la secretària de l'Ajuntament,

L' Il·lma. Sra. Abigail Garrido Tinta, alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, assistida pel secretari de l'Ajuntament,

L' Il·lm. Sr. Juan Luis Ruiz López, alcalde de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, assistit pel secretari de l'Ajuntament,

L' Il·lma. Sra. Aurora Carbonell Abella, alcaldessa de l'Ajuntament de Sitges, assistida pel secretari de l'Ajuntament,

Les parts reconeixen capacitat i representació per signar aquest conveni i als efectes esmentats, en virtut de la competència que ostenten d'acord amb la legislació de règim local, de representació de les respectives corporacions recíprocament la capacitat legal suficient i necessària per a aquest acte, i lliurement:

 

EXPOSEN

 

PRIMER.- Que es va aprovar el conveni de cooperació interadministrativa per a la prestació conjunta del Servei de taxi entre els ajuntaments d'Olivella, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú que té com a objecte la regulació del servei de taxi per a la prestació conjunta al Garraf que està formada pels municipis esmentats, amb la finalitat que els taxis de les poblacions esmentades puguin actuar conjuntament i indistintament en els respectius termes municipals, mentre no resulti obligatori la constitució d'una àrea de prestació conjunta en els termes que pugui preveure una futura disposició de caràcter legal o reglamentari.

El conveni va ser signat pels ajuntaments a les dates següents: Sant Pere de Ribes - 24/11/2022, Olivella - 28/11/2022 , Canyelles - 29/11/2022, Vilanova i la Geltrú - 02/12/2022, Cubelles - 13/12/2022, Consell Comarcal del Garraf - 14/12/2022.

El conveni va ser validat per la Direcció General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya en data 18/02/2023.

 

SEGON.- Que el conveni, en la seva clàusula catorzena, respecte les adhesions, estableix que es podran adherir a aquest, altres municipis de l'entorn. Per la seva efectivitat, caldrà que el municipi que es vulgui adherir tingui aprovades les mateixes tarifes i conceptes tarifaris que els que estan en vigor en els municipis objecte de prestació conjunta. Així mateix, caldrà que la seva ordenança municipal estigui adaptada a les prescripcions tècniques en quant imatge i règim sancionador. Al seu torn el Consell Comarcal del Garraf ha notificat a l'Ajuntament de Sitges aquestes obligacions.

 

TERCER.- Que és voluntat dels taxistes de Sitges i de l'Ajuntament de Sitges adherir-se a la prestació conjunta del servei de taxis en l'àmbit territorial del conveni.

Que per a la tramitació de l'adhesió, ha de rebre el vistiplau i aprovació dels ajuntaments d'Olivella, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, i així mateix l'aprovació del propi ajuntament de Sitges, a travéss de la present Addenda al conveni de cooperació interadministrativa per a la prestació conjunta del servei de taxi de l'àmbit territorial del Garraf.

 

QUART.- Que la Comissió de seguiment del servei de taxi al Garraf ha proposat l'aprovació d'un protocol de tarifes del present àmbit territorial. Tanmateix, la Comissió de Preus de Catalunya, depenent del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, ha comunicat que l'aprovació de les tarifes s'ha d'efectuar per part dels òrgans competents dels ajuntaments, titulars de la competència en l'aprovació de les tarifes urbanes.

En aquest sentit, la Comissió de seguiment de la prestació conjunta del Servei del Taxi al Garraf, haurà d'acordar proposar als ajuntaments les tarifes de l'àmbit territorial, abans de finals de cada any, amb l'objectiu que s'apliquin a partir de l'1 de gener de l'any següent.

 

CINQUÈ.- Els representants dels taxistes del Garraf han comunicat al Consell Comarcal del Garraf que s'hauria de modificar el Conveni de cooperació interadministrativa per a la prestació conjunta del servei de taxi al Garraf, en relació a la clàusula segona referent a la prestació conjunta territorial, incloent-hi els serveis als ports i aeroports.

 

A l'efecte de dur a terme les accions que es pretenen, les parts citades aproven les següents:

 

CLÀUSULES

 

PRIMERA.- Adhesió al Conveni del municipi de Sitges:

 

I. Incorporar el municipi de Sitges al Conveni de cooperació interadministrativa per a la prestació conjunta del servei de taxi a l'àmbit territorial del Garraf que incloïa fins al moment, els municipis d'Olivella, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú de la comarca del Garraf.

 

II. Entendre que els efectes del Conveni al municipi de Sitges queden suspesos fins a l'aprovació de les mateixes tarifes del servei de taxi de l'àmbit territorial del Conveni, aprovades per la Comissió de Preus de Catalunya.

 

III. Entendre que els efectes del Conveni al municipi de Sitges queden suspesos fins a l'emissió de la conformitat de la Direcció General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per a adherir-se al citat conveni.

 

IV. Concloure que finalment l'àrea de prestació conjunta del servei de Taxi a l'àmbit territorial del Garraf estarà integrada pels municipis d'Olivella, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

 

SEGONA.- Modificació respecte la prestació conjunta:

Modificar l'acord segon de la prestació conjunta territorial, incloent-hi els serveis als ports i aeroports, en els següents termes:

Clàusula segona - Prestació conjunta territorial

(...)

Els prestadors del servei de taxi dels municipis signants del conveni podran recollir a ports i aeroports qualsevol usuari amb destinació a qualsevol d'aquests municipis indistintament.

 

TERCERA.- Modificació respecte l'aprovació de tarifes:

Modificar la clàusula tercera del Conveni de cooperació interadministrativa per a la prestació conjunta del servei de taxi a l'àmbit territorial del Garraf, incorporant la regulació que es relaciona a continuació per a l'aprovació de tarifes del servei del taxi en els següents termes:

Clàusula tercera - Tarifes

(...)

S'haurà de celebrar aquesta sessió ordinària de la Comissió de Seguiment del Conveni per a acordar una proposta d'actualització de preus conjunta de caràcter urbà per a trametre a la Comissió de Preus de Catalunya.

Si la proposta de preus suposa acollir-se o validar l'increment de tarifes previst per la Comissió de Preus de Catalunya, només serà necessària la tramesa de la proposta als diferents municipis per a la seva aprovació, traslladant-la prèviament a la Comissió de Preus per a la seva validació.

Si la proposta de preus suposa un increment superior a les tarifes aprovades anualment per la Comissió de Preus de Catalunya, caldrà fer tramesa de la proposta corresponent als municipis per a la seva aprovació, i trasllat a la Comissió de Preus, conjuntament amb una memòria econòmica i estudi tècnic, si així s'exigeix per indicacions de la pròpia Comissió, per a la seva validació.

 

QUARTA.- Refosa del Conveni:

Les parts signatàries autoritzen l'emissió d'un nou text del conveni que fusioni el document original amb la present addenda.

Les parts acorden mantenir el contingut de la resta de clàusules del Conveni de cooperació interadministrativa per a la prestació conjunta del servei de taxi a l'àmbit territorial del Garraf.

 

I en prova de conformitat, es signa la present Addenda al Conveni, en el lloc i data a dalt indicats."

 

 

Vilanova i la Geltrú, 19 de juny de 2024

 

Mònica Gallardo Montornés

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
290022 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la adenda al Convenio de cooperación interadministrativa para la prestación conjunta del servicio de taxi en la comarca de El Garraf.","published_date":"2024-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"290022"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Garraf,DOGC,DOGC 2024 nº 9192 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-27/290022-anuncio-se-hace-publica-adenda-convenio-cooperacion-interadministrativa-prestacion-conjunta-servicio-taxi-comarca-garraf https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.