ANUNCIO relativo a la convocatoria y las bases específicas reguladoras para cubrir dos plazas de arquitecto/a técnico/a por concurso-oposición libre.

Per decret d'Alcalde núm. 4973 de data 20 de juny de 2024, es va aprovar la convocatòria i les bases específiques reguladores del concurs oposició, per cobrir les places 4507 i 4508, de funcionari/ària de carrera, d'Arquitecte Tècnic/a, A2, escala administració especial, subescala tècnica (OLH). (Exp. 488/2024/eRH).

El termini per la presentació de les instàncies serà de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Els restants i successius anuncis de la convocatòria es faran públics a l'apartat d'Ofertes de treball de la web municipal www.vilanova.cat.

 

 

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA DE PROVES SELECTIVES PER A LA SELECCIÓ MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE DE DUES PLAÇES D'ARQUITECTE TÈCNIC/A, ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA TÈCNICA.

 

1. NORMES GENERALS. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

1.1 L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció, pel procediment de concurs oposició lliure, de dues places d'arquitecte tècnic/a de de l'escala d'administració especial, subescala tècnica mitjana, de personal funcionari de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

1.2 Aquestes places pertanyen al grup de classificació A, subgrup A2, a què es refereix l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per la qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

1.3 La convocatòria d'aquesta plaça està vinculada a la provisió del lloc de treball de Tècnic/a de grau Mitjà de Projectes Arquitectònics A2-23, amb 379 punts.

1.4 Les places convocades son la número 4507 i 4508 inclosa en l'Oferta Pública d'Ocupació de 2022, aprovada per junta de Govern de 24 de maig de 2022 i publicada al BOPB de 2 de juny de 2022.

1.5 Les retribucions que corresponen al lloc de treball associat a la plaça convocada és de 44.015,09 € bruts anuals.

1.6 Les funcions assignades al lloc de treball associat a la plaça convocada són:

1. Assessorar, donar suport tècnic i informar en matèria de la seva especialitat a nivell intern (en el mateix servei d'Habitatge i altres unitats de l'organització).

2. Atendre al públic Assessorar, donar suport tècnic i informar en matèria de la seva especialitat a nivell extern (empreses, ciutadania, comunitat de propietaris, etc.).

3. Inspeccionar, valorar i emetre informes tècnics en relació amb els expedients de qualificació, d'habitabilitat, de conservació i de rehabilitació d'edificis i habitatges del parc privat i públic, així com la revisió dels expedients d'actuacions subvencionades o ajuts, per garantir el bon estat dels habitatges i la seva adequació normativa.

4. Valorar i redactar informes sobre projectes d'obra i rehabilitació d'edificis i habitatges (del seu estat, de les necessitats i possibilitats de rehabilitació, etc.) en el cas, per exemple, de tramitacions del test de l'edifici o d'informes interns d'idoneïtat.

5. Controlar la correcta execució d'obres i projectes, en el marc del seu àmbit de treball.

6. Realitzar valoracions i estimacions dels costos d'actuacions.

7. Realitzar estudis i recerca de dades necessàries per al desenvolupament dels projectes i/o activitats que es realitzin d'acord amb l'especialitat tècnica.

8. Elaborar estudis i informes tècnics per donar resposta a les necessitats que es presentin, i supervisar la qualitat formal de les solucions proposades en els projectes externs.

9. Mantenir els contactes necessaris amb tercers (empreses i altres institucions, i organismes) per dur a terme les seves tasques.

10. Comprovar l'estat dels habitatges susceptibles de ser adquirits pel dret de tempteig i retracte o procedents de convenis d'entitats financeres, proposar mesures d'adequació i fer el seguiment de les obres, i del seu pressupost

11. Supervisió i coordinació en relació al manteniment, adequació i conservació del Parc d'habitatges propi

12. Atendre el públic personalment i telefònicament, responent aquelles qüestions per a les quals està facultat i resolent queixes i/o reclamacions de particulars o entitats.

13. Avaluar i comprovar la viabilitat tècnica de la fase prèvia a la sol·licitud d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

14. Qualsevol altre funció o tasca que s'assigni des del servei d'Habitatge i Rehabilitació, per disposició d'Alcaldia o normes vigent i siguin atribuïdes.

1.7 Fins a la resolució d'aquesta convocatòria no es poden amortitzar, transformar, ni modificar substancialment les places convocades, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.

1.8 Les bases generals que regiran aquest procés selectiu seran les aprovades per la Junta de Govern Local del dia 19 de febrer de 2008, publicades íntegrament al Butlletí oficial de la província de Barcelona.

1.9 Els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent, i especialment, la Llei orgànica de protecció de dades.

 

2. REQUISITS ESPECÍFICS DE PARTICIPACIÓ A LA CONVOCATÒRIA

A més dels requisits generals detallats en les bases generals, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:

a) Estar en possessió de Diplomatura o Grau Universitari d'Aparellador, Arquitecte tècnic, Enginyer d'edificació o titulació equivalent acreditat per l'organisme oficial competent, en el moment de la presentació d'instàncies.

b) Llengua catalana: els aspirants hauran d'acreditar el coneixement corresponent al nivell de suficiència de català (nivell C1), amb independència de la seva nacionalitat. En cas de no acreditar-lo hauran de realitzar la prova corresponent.

c) Llengua castellana: els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar els coneixements de llengua castellana de nivell superior, mitjançant els certificats següents:

- Certificat conforme s'ha cursat la primària, secundària o batxillerat a l'Estat espanyol.

- Diploma de nivell superior d'espanyol que estableix el RD 1137/2002, de 31 d'octubre, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves adreçades a la seva obtenció.

- Certificat d'aptitud d'espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

En cas de no acreditar-lo hauran de realitzar la prova corresponent.

d) Justificant pagament dels drets d'examen. Els drets d'examen per aquestes places es fixen en la quantitat de 26,90 euros. Gaudiran d'exempció de pagament les persones que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%. Gaudiran d'una bonificació d'un 50% les persones que acreditin la condició d'aturats degudament inscrits al Servei d'Ocupació.

 

3. PRESENTACIÓ I ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

La presentació de sol·licituds es farà mitjançant el tràmit en línia específic per la participació a proves de selecció establert per la Corporació, Tràmit en línia en el termini de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria respectiva al BOE.

Així mateix, es poden presentar al Registre General de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a les Oficines de Correus en la forma reglamentàriament establerta (correu certificat administratiu) o per qualsevol de les altres modalitats establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de Procediment Administratiu comú de les Administracions Publiques. En les dues últimes modalitats, caldrà enviar còpia escanejada de la sol·licitud segellada per l'organisme receptor, dins el termini establert, a l'adreça electrònica personal@vilanova.cat.

Documentació que caldrà presentar en el tràmit en línia i en la resta de modalitats:

- Sol·licitud de presentació a les proves de personal marcant la casella que correspongui de justificació del nivell de llengua requerit.

- Declaració d'al·legació i càlcul de mèrits. (excel)

- Currículum vitae

- Rebut del pagament de l'autoliquidació dels drets d'examen corresponents.

Les persones que resultin seleccionades per fer l'entrevista curricular hauran de presentar còpia dels mèrits al·legats el dia de l'entrevista davant el tribunal de selecció per a realitzar el concurs de mèrits. En el cas que no es presenti la documentació acreditativa dels mèrits o que aquesta sigui incorrecte o incompleta, es considerarà el mèrit no al·legat i es tornarà a calcular el còmput de mèrits amb les conseqüències corresponents, amb relació l'orde de puntuació i relació de les persones candidates en el resultat final del procés de selecció

Les persones que resultin seleccionades per ser nomenades hauran de presentar els originals dels documents que acreditin els requisits de la convocatòria i dels mèrits al·legats en 10 dies, a comptar de l'endemà de la publicació del resultat final del procés de selecció al web municipal o en el lloc que indiqui el tribunal qualificador. En cas que no es presenti aquesta documentació en el termini establert o que no sigui correcta la documentació acreditativa presentada, el/l'aspirant quedarà exclòs del procés de selecció i es cridarà a l'aspirant següent, per ordre de puntuació.

Els/les aspirants hauran de presentar un treball que desenvolupi el tema següent:

Tema proposat: " Campanya municipal per donar a conèixer la importància del manteniment i conservació d'edificis i habitatges i els ajuts existents. "

Mitjançant el treball s'ha de plantejar i definir les línies generals de com es podria abordar aquesta situació al municipi.

L'extensió del treball serà de màxim 10 pàgines amb el tipus de lletra Arial 11 i l'interlineat de 1.5.

El treball s'haurà de presentar tal i com s'indica a l'apartat exercici cinquè de la Fase d'oposició.

Seran causa d'exclusió i de no admissió l'extemporaneïtat en la presentació de la sol·licitud i l'incompliment dels requisits exigits en la base segona.

 

4. PROCÉS DE SELECCIÓ

El procediment de selecció serà el de concurs oposició lliure.

La data, el lloc i hora en què començaran els exercicis, s'anunciarà conjuntament amb la llista d'admesos i exclosos, amb un mínim de quinze dies d'antelació, a la pàgina web https://seuelectronica.vilanova.cat/ofertes_de_treball.

Els aspirants hauran de comparèixer a les diferents proves proveïts del DNI, passaport o permís de conduir. La manca de presentació d'aquest document determinarà l'exclusió automàtica de l'aspirant del procediment selectiu.

El tribunal podrà decidir lliurement l'ordre en la realització dels exercicis, podent variar l'ordre que tot seguit s'estableix.

Les proves selectives es duran a terme, sempre que sigui possible, una a continuació de l'altra, de manera que en un mateix dia es podran portar a terme més d'una prova.

 

5. EXERCICIS DE LA FASE D'OPOSICIÓ

 

Primer exercici : Coneixements de la llengua

1.1 Coneixement de la llengua catalana

Constarà d'un exercici corresponent al nivell C de català. Quedaran exempts d'aquest exercici:

- Els aspirants que presentin el certificat de suficiència de català (nivell C) de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat

Aquest exercici es qualificarà d'apte o no apte.

1.2 Coneixement de la llengua castellana

Té caràcter obligatori i eliminatori per a tots els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola.

Per tal d'acreditar els coneixements de llengua castellana que estableix la base 4.1.F de les bases generals, els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de realitzar un exercici, que consistirà en una redacció de 200 paraules en el termini màxim de 45 minuts, i a mantenir una conversa amb membres del tribunal durant el temps màxim de 15 minuts i, si s'escau, amb els assessors especialistes que aquest designi.

Quedaran exempts d'aquest exercici els aspirants que presentin algun dels certificats que consten a la base 4.1.F de les bases generals.

Aquest exercici serà avaluat pel tribunal, amb la qualificació d'apte o no apte.

 

Segon exercici: Coneixements generals en matèria de dret constitucional i administratiu

Consistirà en contestar un test de preguntes amb respostes alternatives en relació als temes de l'annex I, en un temps màxim de 45 minuts. Aquest exercici es valorarà de 0 a 10 punts i les respostes incorrectes no restaran. Seran eliminats del procés d'oposició els aspirants que no obtinguin una puntuació mínima de 5 punts.

 

Tercer exercici: Coneixements específics

Consistirà en desenvolupar per escrit un tema extret a l'atzar d'entre els 48 de l'annex, durant un temps màxim d'una hora. Es valoraran els coneixements del tema, el nivell de formació general, la composició gramatical i la claredat d'exposició. La qualificació d'aquest exercici és de 0 a 10 punts. La puntuació mínima per superar la prova serà de 5 punts.

 

Quart: Prova Pràctica

Consistirà en desenvolupar un cas pràctic relacionat amb les funcions de lloc de treball i el temari de l'Annex II. Aquesta prova es valorarà de 0 a 10 punts, serà necessari treure una puntuació igual o superior a 5 punts, per continuar en el procés selectiu.

 

Cinquè exercici : Valoració del treball

Aquest exercici consistirà en dues fases:

1a Fase) Es presentarà un treball que desenvolupi el tema següent:

"Campanya municipal per donar a conèixer l'obligatorietat del manteniment i conservació d'edificis i habitatges i els ajuts existents corresponents. "

Mitjançant el projecte s'ha de plantejar i definir les línies generals de com es podria abordar aquesta situació al municipi.

L'extensió del treball serà de màxim 10 pàgines amb el tipus de lletra Arial 11 i l'interlineat de 1.5.

El treball s'haurà de presentar preferentment mitjançant un Tràmit en línia - sol·licitud genèrica. https://seuelectronica.vilanova.cat/tramits/detall?id=17617

També es podrà presentar per triplicat i en un sobre tancat, a la Oficina d'atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El nom de l'aspirant/a no pot constar al treball, només es farà constar en el sobre.

El termini per presentar el treball és des del dia de la publicació del resultat de la prova pràctica al web municipal i fins a tres dies naturals després.

No s'admetran els treballs presentats fora del termini de presentació, la no presentació comportarà el resultat de no apte, en l'exercici cinquè de la fase oposició.

2a Fase) Consistirà en defensar i exposar de forma sintetitzada el contingut del treball presentat pels aspirants, en un temps màxim de 10 minuts. Es podran utilitzar mitjans audiovisuals per a la defensa del treball.

El treball i la seva defensa es valorarà conjuntament de 0 a 10 punts, i seran eliminats els aspirants que no obtinguin la puntuació mínima de 5 punts.

Es puntuaran especialment els coneixements tècnics i organitzatius, els coneixements generals, l'ordre expositiu i claredat i la presentació i ortografia.

 

6. FASE DE CONCURS

Un cop finalitzada la fase d'oposició i realitzada la qualificació de cada aspirant, es procedirà a la valoració dels mèrits que, en cada cas, hagin al·legat i provat els/les aspirants d'acord amb el següent barem:

a) Experiència professional: fins a un màxim de 3,5 punts segons els criteris següents

- Haver presentats serveis com a arquitecte tècnic/a en un ajuntament amb població major a 50.000 habitants, a raó de 0,2 punts per mes de servei.

- Haver prestat serveis com a arquitecte tècnic/a a altres Administracions Públiques, a raó de 0,1 punts per mes de servei.

b) Titulacions acadèmiques: ( no es valorarà la titulació requerida a l'apartat 2.a) )

b.1 Cicle Formatiu de grau superior: 0,5 punts.

b.2 Diplomatura, grau universitari i llicenciatura: 1 punt.

b.3 Màster i postgrau: 0.85 punts.

En aquest apartat només podrà puntuar una titulació.

c) Cursos de formació i perfeccionament:

Per cada curs realitzat amb aprofitament o assistència de centres o organismes oficials, sobre matèries relacionades amb les funcions de la plaça convocada, fins a 2 punts segons el barem següent:

- Cursos fins a 10 hores lectives: 0,1 punt per curs

- Cursos entre 11 i 20 hores lectives: 0,2 punts per curs

- Cursos entre 21 i 40 hores lectives: 0,5 punts per curs

- Cursos de més de 41 hores lectives: 0,75 punts per curs

Els aspirants han d'acreditar documentalment la durada en hores dels cursos realitzats.

d) Nivell de coneixement de la llengua catalana:

Per certificats superiors al nivell requerit, de la Junta Permanent de Català o els reconeguts per aquesta entitat com a equivalents:

- Nivell superior C2 (antic D): 0.50 punt.

e) Coneixement d'idiomes

Per coneixements d'idiomes amb certificació oficial fins a un màxim d' 1 punt. Només valorarà un certificat per idioma.

- B1: 0.25 punts per cada idioma

- B2: 0.50 punts per cada idioma

f) Entrevista personal:

L'entrevista tindrà per objecte comprovar els mèrits al·legats pels aspirants. El tribunal podrà realitzar aquelles preguntes i aclariments que estimi oportuns, referent a la trajectòria professional i acadèmica dels aspirants o qualsevol altre aspecte rellevant pel perfil de la plaça que pugui plantejar el tribunal. Aquest exercici es valorarà de 0 a 2 punts.

La puntuació total de la fase de concurs no pot ser, en cap cas, superior a 10 punts.

Els mèrits s'hauran d'al·legar i calcular pels candidats i candidates en el document detallat en la base 3a , els originals de la documentació s'haurà de presentar segons s'estableix en la base 3a.

 

7. PERÍODE DE PRÀCTIQUES

El període de prova serà de 4 mesos en el lloc de treball d'adscripció. Aquest període es realitzarà sota la supervisió del Cap de Servei o persona en qui delegui i el Servei de Recursos Humans. Finalitzat el període s'emetrà informe pel Cap del Servei fent constar si s'ha superat el període de prova, d'acord amb l'apartat 15 de les bases generals de processos de selecció de personal.

Els/les aspirants que ja haguessin prestat serveis a la Corporació en places de les mateixes característiques, nivell i funcions que les convocades seran eximits/des en tot o en part de la realització del període de prova.

 

8. DESIGNACIÓ DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR

El Tribunal qualificador es constituirà de la manera següent:

President:

- Un/una Tècnic/a de Recursos Humans (titular i suplent)

Vocals:

- Un/Una Tècnic/a Administració General Municipal (titular i suplent)

- Dos/dues Tècnics/es municipal o d'Organismes Autònoms (titulars i suplents)

- Un/una representant de l'EAPC (titular i suplent)

Secretari: Recaurà en un dels membres del tribunal qualificador, que es podrà servir del personal administratiu que correspongui.

El tribunal podrà requerir assessorament d'especialistes, que actuaran amb veu però sense vot.

 

9. BORSA DE TREBALL

Les persones que hagin superat el procés de selecció i que no hagin obtingut plaça passaran a formar part d'una borsa de treball, que servirà per cobrir les necessitats de personal no permanent que es produeixin en llocs de treball amb funcions similars, amb el complement de destinació i específic, corresponent al lloc de treball que hagi generat la necessitat.

Els/les integrants d'aquesta borsa de treball podran ser cridats d'acord amb l'ordre de puntuació establert, i podran ser nomenats amb caràcter no permanent segons les necessitats del servei i els requisits del lloc de treball.

En els supòsits de contractació laboral, aquesta tindrà caràcter de treball de durada determinada de conformitat amb la legislació vigent que hi sigui aplicable, inclòs el període de prova.

Aquesta borsa de treball tindrà vigència mentre no es realitzi una borsa que la derogui.

 

 

ANNEX I

 

1. La Constitució Espanyola de 1978. Estructura i principis generals. Els drets fonamentals en la Constitució. La reforma de la Constitució.

2. L'organització de l'Estat en la Constitució: organització institucional o política i organització territorial. Les Corts Generals. El Poder Judicial.

3. L'Administració General de l'Estat. Les Comunitats Autònomes. L'Administració Local. L'Administració institucional.

4. L'Estatut d'Autonomia de Catalunya (2006). Les competències de la Generalitat de Catalunya i les institucions d'autogovern.

5. La província. Organització provincial. Competències.

6. El municipi: conceptes i elements. El terme municipal. La població: especial referència a l'empadronament. L'organització. Competències municipals.

7. El personal al servei de les entitats locals: concepte i classes. Drets, deures i incompatibilitats.

8. Els contractes administratius en l'esfera local. La selecció del contractista, Les garanties i responsabilitat en la contractació. Execució, modificació i suspensió, La revisió de preus, Invalidesa dels contractes. Extinció dels contractes.

9. Les hisendes locals i els seus pressupostos.

10. La despesa pública local: concepte i règim legal. Execució de les despeses públiques. Comptabilitat i comptes.

11. L'acte administratiu: concepte, classes i elements. Motivació i notificació. Eficàcia i validesa dels actes administratius. Revisió dels actes administratius: d'ofici i en via de recurs administratiu.

12. Especialitats del procediment administratiu local. Funcionament dels òrgans col·legiats locals: règim de sessions i acords. Actes i certificacions d'acords. Les resolucions del president de la corporació.

 

 

ANNEX II

 

1. El marc legal de la política d'habitatge a Catalunya: Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l´habitatge.

2. El Decret 75/2014, de 27 de maig, del Pla per al dret a l'habitatge.

3. Llei 12/2023, de 24 de maig, por el derecho a la vivienda.

4. Decret 141/2012, de 30 d'octubre, pel qual es regulen les condicions mínimes d'habitabilitat dels habitatges i la cèdula d'habitabilitat. Condicions d'habitabilitat segons Annex 1 Decret 55/2009, Annex 1.1 i 1.2 Decret 259/2003, Annex 1, 2 i 3 Decret 28/1999, Annex 1 i 2 Decret 274/1995 modificat pel Decret 314/1996, Annex 1 i 2 Decret 274/1995, Annex Nivell B Decret 346/1993 modificat pel Decret 571/1983.

5. Decret 67/2015 per al foment del deure de conservació, manteniment i rehabilitació dels edificis d'habitatges, mitjançant les inspeccions tècniques i el llibre de l'edifici.

6. Decret llei 50/2020, de 9 de desembre, de mesures urgents per estimular la promoció d'habitatge amb protecció oficial i de noves modalitats d'allotjament en règim de lloguer

7. Decret 209/2023, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Codi d'accessibilitat de Catalunya.

8. Reial decret 450/2022, de 14 de juny de 2022, pel qual es modifica el Codi tècnic de l'edificació, aprovat pel Reial decret 314/2006, de 17 de març de 2006: Estructura i Continguts.

9. Llei 29/1994, de 24 de novembre, d'Arrendaments urbans.

10. El contracte de lloguer: Durada, pròrroga i fiança.

11. Avalloguer: concepte i normativa reguladora

12. Reial decret legislatiu 7/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei del sòl i rehabilitació urbana

13. Llei 10/2022, de 14 de juny, de mesures urgents per impulsar l'activitat de rehabilitació edificatòria en el context del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

14. Decret llei 5/2021, de 2 de febrer, pel qual s'aproven mesures urgents per a la implementació i gestió dels fons procedents del mecanisme de recuperació i resiliència i del fons REACT-EU per a l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic.

15. Llei 4/2016 de mesures de protecció del dret a l'habitatge de les persones en risc d'exclusió residencial.

16. Llei 24/2015, del 29 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica.

17. Llei 1/2022, del 3 de març, de modificació de la Llei 18/2007, la Llei 24/2015 i la Llei 4/2016 per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge

18. Llei 1/2023, del 15 de febrer, de modificació de la Llei 18/2007, del dret a l'habitatge, i del llibre cinquè del Codi civil de Catalunya, relatiu als drets reals, amb relació a l'adopció de mesures urgents per a afrontar la inactivitat dels propietaris en els casos d'ocupació il·legal d'habitatges amb alteració de la convivència veïnal.

19. El règim jurídic del Patrimoni municipal del sòl i l'habitatge.

20. L'Agència de l'Habitatge de Catalunya: funcions i organització.

21. La dimensió local de la política d'habitatge: instruments i tècniques. Els plans locals d'habitatge: marc normatiu i característiques.

22. El Pla Local d'Habitatge de Vilanova i la Geltrú, 2023-2028.

23. Els convenis de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya amb els ens locals.

24. Les Oficines Locals d'Habitatge: marc normatiu i funcions.

25. L'Oficina Local d'Habitatge de Vilanova i la Geltrú. característiques específiques i línies de serveis.

26. L'habitatge de protecció oficial a Catalunya: definició, règim jurídic comú, terminis de qualificació i formes de transmissió i cessió.

27. El Registre de sol·licitants d'habitatge amb protecció oficial. Marc normatiu. Objecte. Requisits d'accés.

28. La Xarxa de Mediació en Lloguer Social de Catalunya.

29. La Borsa d'Habitatge de Lloguer Social de Vilanova i la Geltrú. Funcionament. Característiques. Objectius.

30. Les prestacions econòmiques d'especial urgència per a l'habitatge per deutes lloguer. Marc normatiu i requisits.

31. Les prestacions econòmiques d'especial urgència per a l'habitatge per deutes de quota d'amortització hipotecària. Marc normatiu i requisits.

32. Les prestacions econòmiques d'especial urgència per a pèrdua de l'habitatge. Marc normatiu i requisits.

33. Les subvencions MITMA per al pagament del lloguer.

34. El Servei d'Intermediació en Deutes d'Habitatge (SIDH): característiques, requisits d'accés i marc normatiu.

35. L'expropiació de l'usdefruit d'habitatges: marc normatiu, tipologies i procediments.

36. L'exercici del dret de tanteig per part de l'administració local en relació als habitatges provinents d'entitats bancàries.

37. El Decret Llei 1/2015, de 24 de març, de mesures extraordinàries i urgents per a la mobilització dels habitatges provinents de processos d´execució hipotecària.

38. La utilització anòmala dels habitatges. Tipologia de situacions i actuacions.

39. La problemàtica dels habitatges permanentment desocupats. Marc normatiu. Mètodes de detecció i eines d'actuació des de l'administració local i autonòmica.

40. La qualitat del parc immobiliari d'habitatge: concepte i instruments. Requisits exigibles.

41. El Llibre de l'edifici

42. La cèdula d'habitabilitat: tipologies, requisits i tràmits.

43. La declaració d'inhabitabilitat.

44. La declaració d'àrees de conservació i rehabilitació.

45. La ITE. Concepte i objecte. Normativa. Terminis.

46. Les mesures d'intervenció administrativa en matèria de conservació i rehabilitació: disciplina d'habitatges i edificatòria.

47. El règim de control i sancionador en matèria d'habitatge. La inspecció. Mesures provisionals. Mesures sancionadores. Competències.

48. Els programes d'ajuts a la rehabilitació d'edificis i habitatges de l'Agència de l'Habitatges de Catalunya. Concepte i tipologies.

 

Vilanova i la Geltrú, 21 de juny de 2024

 

Isidre Martí Sardà

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
290020 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria y las bases específicas reguladoras para cubrir dos plazas de arquitecto\/a técnico\/a por concurso-oposición libre.","published_date":"2024-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"290020"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú,DOGC,DOGC 2024 nº 9192 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-27/290020-anuncio-relativo-convocatoria-bases-especificas-reguladoras-cubrir-dos-plazas-arquitecto-tecnico-concurso-oposicion-libre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.