ANUNCIO sobre aprobación de la modificación parcial del anexo 1 de la oferta pública de empleo para el ejercicio presupuestario 2022.

De conformitat amb el que disposa l'article 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals, es fa públic que la Junta de Govern Local, en data de 17/06/2024, va aprovar els següents acords: 

 

"Primer. Modificar parcialment l'Annex 1 de l'Oferta Pública d'Ocupació Parcial de l'Ajuntament de Manlleu per a l'exercici pressupostari 2022, aprovada per la Junta de Govern Local de data 28-06-22, per tal de modificar el torn de la següent plaça, tal com segueix: 

 

 

Annex 1. Personal funcionari Ajuntament

  

DENOMINACIÓ 

ESCALA 

SUBESCALA 

CLASSE 

CATEGORIA 

GRUP 

NOMBRE DE VACANTS 

RESERVADES PROMOCIÓ INTERNA 

RESERVADES MOBILITAT HORITZONTAL  

TORN RESTRINGUIT DISCAPACITATS 

SISTEMA  DE SELECCIÓ

... 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

TÈCNIC/A MIG CULTURA I JOVENTUT 

ESPECIAL 

SERVEIS ESPECIALS 

COMESES ESPECIALS 

  

A2 

  

CONCURS-OPOSICIÓ 

... 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

Segon. Acordar que aquesta oferta pública d'ocupació parcial s'haurà d'executar en el termini màxim i improrrogable de tres anys, d'acord amb les disponibilitats pressupostàries. 

 

Tercer. Publicar aquest acord, mitjançant el corresponent anunci, en el tauler municipal d'anuncis i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. 

 

Quart. Trametre còpia de l'oferta pública aprovada a la Direcció General de la Funció Pública del Ministeri per la Transformació Digital i de la Funció Pública, i a la Direcció General de Funció Pública de la Secretaria d'Administració i Funció Pública del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. 

 

Cinquè. Comunicar aquests acords a la presidència de la Junta de Personal i del Comitè d'Empresa, per al seu coneixement." 

 

Manlleu, 18 de juny de 2024

 

Àrnau Rovira i Martinez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
289996 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la modificación parcial del anexo 1 de la oferta pública de empleo para el ejercicio presupuestario 2022.","published_date":"2024-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"289996"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manlleu,DOGC,DOGC 2024 nº 9192 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-27/289996-anuncio-aprobacion-modificacion-parcial-anexo-1-oferta-publica-empleo-ejercicio-presupuestario-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.