ANUNCIO sobre aprobación de la lista provisional de personas admitidas y excluidas en el proceso selectivo, por el sistema de concurso-oposición, para cubrir una plaza de maestro/a de educación infantil, y la constitución de una bolsa de trabajo.

En data 21 de juny de 2024, s'ha dictat decret d'Alcaldia número 154, que diu textualment:

 

"Antecedents:

Per acord de Junta de Govern, en sessió ordinària celebrada en data 14 de maig de 2024, es van aprovar les bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça de mestre/a d'educació infantil pel sistema de concurs-oposició i la constitució d'una borsa de treball.

En data 18 de juny de 2024 va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds d'admissió al procés esmentat.

En seguiment del que estableix la base sisena reguladora d'aquest procés, correspon aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses, amb indicació del motiu d'exclusió, així com la determinació del tribunal, lloc, data i hora de començament de les proves.

 

Fonaments de dret:

Bases reguladores del procés selectiu pel sistema de concurs oposició per cobrir una plaça de mestre/a d'educació infantil i la constitució d'una borsa de treball.

Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, que estableix l'atribució que exerceix l'Alcalde en aquesta competència.

 

HE RESOLT

 

Primer.- Aprovar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés esmentat, tal com es relaciona a continuació:

 

Llista de persones admeses:

 

ASPIRANT

NIF

CATALÀ

ADMESA

TANIA SEGOVIA MUÑOZ

***7074**

EXEMPTA

SI

 

 

Llista de persones excloses:

 

ASPIRANT

NIF

CATALÀ

ADMESA

MOTIU EXCLUSIÓ

E3373-2024

***1778**

EXEMPTA

NO

FORA TERMINI

E3358-2024

***1207**

EXEMPTA

NO

FORA TERMINI

E3633-2024

***1626**

EXEMPTA

NO

MANCA CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS

E3706-2024

***9778**

EXEMPTA

NO

MANCA TITULACIÓ, CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS I CERTIFICAT DE DELICTES SEXUALS

E3678-2024

***9397**

EXEMPTA

NO

MANCA CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS

E4068-2024

***0908**

EXEMPTA

NO

MANCA CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS

E4078-2024

***0545**

EXEMPTA

NO

MANCA CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS

E4083/2024

***9265**

EXEMPTA

NO

MANCA PAGAMENT TAXA I CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS

E4133-2024

***7340**

EXEMPTA

NO

MANCA CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS

E4173-2024

***0255**

EXEMPTA

NO

MANCA CERTIFICAT NEGATIU DE DELICTES PENALS

 

 

Segon.- Indicar que les persones aspirants disposen d'un termini de 10 dies naturals per presentar possibles al·legacions a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució al DOGC. Si no es presenten al·legacions dins d'aquest període o aquestes son desestimades la llista provisional serà considerada definitiva a tots els efectes.

 

Tercer.- Designar com a membres del Tribunal Qualificador d'aquest procés a les persones que es detallen a continuació:

 

PRESIDENT

Titular

Núria Vidal Martí, Tècnica Coordinadora de serveis socials, educació i igualtat de l'Ajuntament de Collbató

Suplent

Patrícia Castro López, Tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Collbató

VOCALS

Titular

Eva Soler Garcia, Mestra d'educació infantil de l'Ajuntament de Collbató

Suplent

Patrícia Riera Ursua, Educadora Social de l'Ajuntament de Collbató

Titular

Xènia Hernández Graupera, designada per l'EAPC

Suplent

Feliciano Jesús Segura Perales, designat per l'EAPC

 

 

La secretaria del Tribunal podrà recaure en un dels membres del Tribunal o en un funcionari de la corporació, i en aquest darrer supòsit actuarà amb veu però sense vot.

 

Quart.- Fixar l'inici del procés selectiu i convocar les persones aspirants admeses per a la realització de les proves de la fase d'oposició al Casal de Cultura de Collbató, situat al Passeig de Mansuet número 9, el dijous dia 25 de juliol de 2024 a les 9:30 hores, indicant que no es podrà consultar cap material a l'hora de fer la prova o proves requerides.

 

Cinquè.- Convocar als membres del tribunal de selecció a l'Ajuntament de Collbató, situat al carrer Bonavista número 2, el dijous dia 25 de juliol de 2024 a les 8:45 hores.

 

Sisè.- Recordar que els aspirants que hagin superat la fase d'oposició, i per tal de portar a terme la fase de concurs, hauran d'acreditar documentalment els mèrits que es desitgin al·legar, en el termini màxim de 5 dies hàbils des de la publicació dels resultats.

 

Setè.- Comunicar aquesta resolució a les persones que componen el Tribunal Qualificador.

 

Vuitè.- Publicar aquesta resolució a tauler electrònic d'edictes de l'Ajuntament de Collbató, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la web municipal."

 

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Collbató, 21 de juny de 2024

 

Gemma Rodríguez Quiñonero

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
289988 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la lista provisional de personas admitidas y excluidas en el proceso selectivo, por el sistema de concurso-oposición, para cubrir una plaza de maestro\/a de educación infantil, y la constitución de una bolsa de trabajo.","published_date":"2024-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"289988"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Collbató,DOGC,DOGC 2024 nº 9192 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-27/289988-anuncio-aprobacion-lista-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-selectivo-sistema-concurso-oposicion-cubrir-plaza-maestro-educacion-infantil-constitucion-bolsa-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.