ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección para la creación de una bolsa de trabajo de personal administrativo, escala administración general, subescala administrativa, grupo C, subgrupo C1, funcionario/a interino/a.

Resolució d'Alcaldia núm. 2024-0471 de data 18/06/2024 de l'Ajuntament de Alcover per la qual s'aproven les bases i la convocatòria per a la creació d'una borsa de treball de personal administratiu, escala Administració General, Subescala Administrativa, Grup C, Subgrup C1, funcionari-ària interí-na.

Havent-se aprovat per Resolució d'Alcaldia núm. 2024-0471 de data 18/06/2024, les bases i la convocatòria per a la creació d'una borsa de treball de personal administratiu, escala Administració General, Subescala Administrativa, Grup C, Subgrup C1, funcionari-ària interí-na, s'obre el termini de presentació de sol.licituds, que serà de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'últim anunci de concatòria a la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcover, al BOPT o DOGC.

S'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:

 

 

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL ADMINISTRATIU, ESCALA ADMINISTRACIÓ GENERAL, SUBESCALA ADMINISTRATIVA, GRUP C, SUBGRUP C1, PER L'AJUNTAMENT D'ALCOVER.

 

PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.

És objecte de la present convocatòria la selecció de personal per disposar d'una borsa de treball de personal administratiu, administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, pel sistema de concurs-oposició, als efectes de possibles nomenaments/contractacions de personal funcionari interí per les necessitats de l'Ajuntament d'Alcover. Atenent el principi de legalitat i el de jerarquia normativa, tant les bases específiques com les bases generals que regeixen aquest procés de selecció, han de ser interpretades segons l'establert al Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, que en tot cas prevaldrà front a les bases generals i específiques. Les bases, els models normalitzats, així com informació referent als processos i situació de les persones aspirants, es podran consultar i obtenir a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcover a l'apartat Convocatòries de personal/Tràmit processos selectius.

La sol·licitud i tota documentació adjunta ha de presentar-se dins el termini de presentació d'instàncies indicat en la Base 5.2.

 

SEGONA.- FUNCIONS.

Les funcions seran les pròpies de personal administratiu, subgrup C1, d'acord amb les fitxes descriptives dels llocs de treball que ocupin. A títol enunciatiu, entre d'altres, són les següents:

- Executar funcions de caràcter administratiu, com a col·laboració específica a un equip de treball, i de supervisió operativa dels recursos assignats, d'acord amb les instruccions i la coordinació d'un superior i conforme els procediments establerts, que siguin necessàries pel correcte funcionament del seu àmbit adscripció

- Realitzar la supervisió operativa dels recursos assignats.

- Executar funcions administratives dins del seu àmbit d'actuació. Responsabilitzar-se de la gestió i tramitació d'expedients administratius.

- Confrontar la veracitat de la documentació presentada:

· Elaborar documents de caràcter administratiu amb autonomia.

· Responsabilitzar-se dissenyar, mantenir i fer el seguiment de les bases de dades i dels sistemes d'arxiu.

· Proporcionar suport administratiu al superior jeràrquic i a altres tècnics en l'elaboració i aportació d'informació, recopilació d'antecedents documentals i col·laborant en el seu tractament.

- Col·laborar, en situacions puntuals, en la realització de tasques dels superiors jeràrquics immediats dins del seu àmbit de gestió.

- Assistir i participar en reunions o grups de treball als quals sigui designat assumint el rol que li sigui requerit.

- Dur a terme la tramitació i seguiment dels expedients administratius propis de l'àmbit d'acord amb les directrius i els procediments establerts pel seu superior. Això és, impulsar i fer-ne el seguiment, redactar els models relatius a l'expedient i responsabilitzar-se dels terminis legalment establerts.

- Redactar documents, requeriments i notificacions mitjançant els corresponents suports informàtics i models de la unitat d'adscripció.

- Registrar, classificar i gestionar la informació i els documents administratius de la unitat d'adscripció.

- Donar suport administratiu per a l'elaboració d'informes propis de la unitat d'adscripció.

- Recopilar els antecedents documentals i obtenir la informació necessària per a l'execució dels tràmits o expedients econòmics i/o administratius de la unitat d'adscripció.

- Col·laborar en el disseny i manteniment dels procediments administratius de la unitat d'adscripció, aportant propostes de millora si s'escau.

- Recollir les dades necessàries per mantenir els indicadors de gestió, d'acord amb les directrius rebudes.

- Realitzar càlculs, registres estadístics, bases de dades i utilitzar qualsevol altra aplicació informàtica adequada, per tal de donar resposta a les necessitats de la unitat d'adscripció.

- Mantenir actualitzat l'arxiu, el recull documental i les bases de dades informàtiques de la unitat d'adscripció.

- Atendre el públic personal, telemàtica i telefònicament en tot allò que sigui de la seva competència.

- Vetllar per la protecció de dades de caràcter personal i actuar d'acord a criteris d'ètica i transparència.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- I, en general, totes aquelles funcions de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

 

TERCERA.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS.

A més de les condicions exigides en les bases generals, els/les candidats/es hauran de reunir els següents requisits:

a) Tenir la nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels Estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors/es. També podran ser admesos/es el/la cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels/de les ciutadans/es espanyols/es com dels/de les nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els/les cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del/de la seu/va cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents. Els/les nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea hauran d'acreditar la seva nacionalitat.

b) Posseir la capacitat funcional per acomplir les tasques.

c) Tenir complerts setze anys i no excedir, si s'escau, l'edat màxima de jubilació forçosa.

d) No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat/da o inhabilitat/da. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no ha d'estar inhabilitat/da o en situació equivalent ni ha d'haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes, accedir a l'ocupació pública.

e) Estar en possessió, en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, de la següent titulació: títol de Batxiller, FP II, Cicle formatiu de grau superior o equivalent, corresponent al subgrup C1.

f) Posseir el certificat de nivell de suficiència C1 de català (nivell C) acreditat mitjançant certificat expedit per l'òrgan competent o una de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 3/2014, de 7 de gener, de modificació del Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català i l'ORDRE VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Direcció General de Política Lingüística, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril. Així mateix, és d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya. També seran vàlids els certificats de llengua catalana emesos a Andorra tal com estableix l'Acord de Govern pel qual s'aprova la subscripció del Conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior d'Andorra, l'Administració de la Generalitat, mitjançant el Departament de Cultura i el Centre per a la Normalització Lingüística en matèria de reconeixement d'acreditacions oficials de coneixements de llengua catalana. Cas que no es pugui acreditar documentalment el nivell de català establert, la persona aspirant haurà de realitzar una prova específica de català.

g) No trobar-se afectat/da per causa d'incompatibilitat establerta per la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions públiques.

h) Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en que el castellà sigui llengua oficial hauran d'acreditar posseir coneixements de llengua castellana de nivell superior. L'acreditació d'aquest coneixement es realitzarà mitjançant la superació d'una prova o exercici del mateix nivell requerit a la convocatòria la qual hauran de superar, o la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:

- Certificat conforme han cursat la primària i/o la secundària i/o el batxillerat a l'estat espanyol. - Diploma d'espanyol (nivell superior o nivell C2) que estableix el Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.

i) Les persones aspirants hauran de presentar una declaració responsable, segons model, de que disposen d'un nivell mig de coneixements d'ofimàtica i, en concret, dels següents aspectes:

 

1. Microsoft Word.

a. Maquetació de documents (estils, fonts, seccions, orientació de pàgina, ...).

b. Guardar en altres formats (Doc, docx, PDF).

c. Treballar amb marcadors (activació o desactivació de la visualització, buscar marcadors en un document) [0].

d. Creació d'índex / taules de contingut.

 

2. Microsoft Excel.

a. Operacions bàsiques entre cel·les (sumes, restes i altres operacions).

b. Combinar correspondència.

c. Guardar en altres formats (CSV, PDF, ...).

d. Copiar i pegar. Pegar de forma especial.

 

3. Navegació per Internet

a. Cerca d'informació.

b. Ús i configuració d'usuari d'alguna eina de videoconferència (Zoom, Google Meet, Microsoft Teams o equivalent).

c. Ciberseguretat. He llegit o llegiré abans d'un possible contracte amb l'ajuntament la següent documentació:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/tlts/020_ciberseguretat/

 

4. Correu electrònic

a. Ús de correu electrònic.

b. Diferents destinataris d'un correu electrònic: "Per", "CC" i "CCO". La manca d'aquests coneixements d'ofimàtica serà motiu de no superació del període de prova.

 

QUARTA.- DRETS D'EXAMEN.

D'acord amb el que estableix l'Ordenança Fiscal núm. 2.25 Taxa reguladora de la taxa de drets d'examen per participar en processos selectius convocats per l'Ajuntament es fixen en 18 euros.

 

CINQUENA.- INSTÀNCIES, TERMINI, ADMISSIÓ I PUBLICITAT.

5.1. Instàncies.

Les instàncies per a prendre part al corresponent procés selectiu es dirigiran a l'Il·lm. Sr. Alcalde de l'Ajuntament d'Alcover i s'hauran de presentar preferentment de forma telemàtica en el registre electrònic d'aquest Ajuntament, mitjançant model d'instància específica de participació en el present procés selectiu, signades electrònicament amb certificat digital. En cas de no disposar de certificat digital, es pot obtenir identificació i signatura electrònica a través de l'idCAT Mòbil. També es podran presentar en la forma determinada a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques. Les persones que desitgin participar en el procés selectiu hauran de presentar la següent documentació:

- Model d'instància específica.

- Acreditació de la identitat.

- Documentació acreditativa dels coneixements requerits de la llengua/es.

- Justificant de pagament dels drets d'examen.

- Titulació requerida per prendre part en el procés selectiu.

- Currículum vitae detallat i actualitzat.

- Relació detallada de mèrits, en la mateixa estructura i ordre en la que consten a aquestes bases. No es valorarà cap mèrit que no consti a aquestes bases i que no s'hagi al·legat dintre del termini per inscriure's al procés selectiu. Respecte als mèrits, serà subsanable l'acreditació dels mèrits al·legats, no l'al·legació de mèrits.

- Declaració responsable de que disposen d'un nivell mig de coneixements d'ofimàtica, d'acord amb el model facilitat. La documentació acreditativa dels mèrits de la fase de concurs ha de ser presentada per les persones aspirants en el moment de fer la sol·licitud de participació en la convocatòria, essent els mèrits a valorar els adquirits abans de la data de finalització de la presentació d'instàncies.

5.2. Termini 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'últim anunci de convocatòria a la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcover, al BOPT o DOGC.

Les sol·licituds que es presentin des de la publicació de la convocatòria a la Seu electrònica de l'Ens o al BOPT abans que es publiqui al DOGC, es tindran per presentades el primer dia del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds.

5.3. Admissió de les persones aspirants.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, en el termini màxim d'un mes, es publicarà al tauler electrònic d'edictes, la resolució amb la llista de les persones admeses i excloses provisionalment per participar en el procés de selecció, i la llista provisional de persones exemptes de fer la prova de coneixements de llengua catalana. En la mateixa resolució es farà pública la composició i la data de constitució del tribunal qualificador, així com la data de realització de la prova de selecció. Es concedirà un termini de 10 dies hàbils perquè les persones candidates puguin presentar esmenes o al·legacions a la resolució d'exclusió del procés de selecció. L'òrgan que hagi resolt estimarà o desestimarà les reclamacions formulades i publicarà la llista definitiva. En cas que no es presenti cap al·legació s'entendrà definitivament aprovada la llista de persones admeses i excloses.

5.4. Publicitat de la convocatòria.

El contingut íntegre d'aquestes bases es publicarà al tauler electrònic d'edictes de l'Ajuntament, disponible a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcover www.alcover.cat, al BOPT i al DOGC. Les successives publicacions dels actes de tràmit d'aquesta convocatòria (llistes d'aspirants admesos i exclosos, data de les proves de selecció, resolucions del tribunal qualificador i resultats definitius) es publicaran exclusivament al tauler electrònic d'edictes, i aquesta publicació tindrà els efectes de la notificació.

 

SISENA.- TRIBUNAL QUALIFICADOR.

L'Alcaldia o l'òrgan en qui delegui nomenarà el tribunal qualificador, el qual tindrà la composició següent:

- Un terç entre personal públic de l'Ajuntament d'Alcover.

- Un terç per personal tècnic, que pot ser o no personal de la mateixa entitat local.

- Un secretari/ària amb habilitació nacional.

Estarà format pel president/a, secretari/ària i vocals.

El personal membre del tribunal qualificador seran designats per l'òrgan competent quan s'aprovi la llista de persones admeses i excloses.

El/La secretari/ària del tribunal actuarà amb veu i sense vot.

La totalitat dels membres del tribunal haurà de posseir un nivell de titulació igual o superior a l'exigit per a l'ingrés del cos o escala de que es tracti. El tribunal podrà comptar amb la col·laboració de persones assessores especialistes per totes o algunes de les proves, amb veu però sense vot i a qui podrà encomanar la realització de les proves que consideri pertinents.

Els/les membres del tribunal s'hauran d'abstenir de participar, i les persones aspirants els podran recusar, quan concorrin les circumstàncies previstes als articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic.

 

SETENA.- PROCÉS DE SELECCIÓ.

El procediment de selecció serà el de concurs oposició d'acord amb el què estableix l'article 61 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. El procés tindrà 3 fases, amb una puntuació màxima total de 20 punts.

 

7.1. Fase d'oposició (màxim 10 punts).

 

7.1.1. Prova teòrica (obligatòria i eliminatòria, màxim 10 punts).

Consistirà en contestar per escrit un qüestionari, en català, de 25 preguntes amb respostes alternatives sobre el contingut del temari annex. S'estableix que la durada de la prova serà de 25 minuts. La valoració es realitzarà segons el següent barem: 0,4 punts per cada resposta correcta i -0,134 per cada resposta incorrecta o nul·la. Les preguntes no contestades no resten. La puntuació màxima serà de 10 punts i les persones aspirants que no assoleixin una puntuació mínima de 5 punts es declararan no aptes.

 

Temari:

1. El municipi. Organització, territori i població. L'organització municipal, òrgans i competències.

2. El procediment administratiu. Fases i recursos administratius. Concepte, elements i classes de l'acte administratiu. Motivació i eficàcia. Silenci administratiu. Notificació i publicació.

4. Hisenda local. Classificació d'ingressos. Ordenances Fiscals i el seu procediment d'aprovació.

5. Ordenances i Reglaments dels ens locals. Procediment d'aprovació.

6. Text Refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic. Classes de personal. Normes de conducta i codi ètic.

7. Contractació pública. Tipus de contractes administratius d'obres, serveis, concessió de serveis, concessió d'obres i subministraments.

8. Béns dels ens locals. Classes, adquisició i utilització.

9. Formes de gestió dels serveis públics locals.

10. La protecció de dades: principis rectors del tractament de dades personals. Els drets de les persones interessades. Obligacions del tractament de les dades. Transparència, accés a la informació pública i bon govern. Dades obertes i la seva reutilització.

7.1.2. Prova de llengua catalana (eliminatòria).

Les persones aspirants que no hagin acreditat documentalment els coneixements de català exigits com a requisit hauran de superar una prova de llengua catalana que determini el tribunal d'acord amb el nivell exigit a les bases.

La qualificació d'aquesta prova serà d'apte/a o no apte/a.

El tribunal podrà comptar amb la col·laboració de persones assessores especialistes en llengua o encomanar la realització de les proves a personal professional extern si és necessari.

7.1.3. Prova de llengua castellana (eliminatòria).

Les persones candidates que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en que el castellà sigui llengua oficial, que no hagin acreditat documentalment els coneixements de castellà exigits hauran de superar una prova de llengua castellana que determini el tribunal d'acord amb el nivell exigit a les bases.

La qualificació d'aquesta prova serà d'apte/a o no apte/a.

El tribunal podrà comptar amb la col·laboració de persones assessores especialistes en llengua o encomanar la realització de les proves a personal professional extern si és necessari.

 

7.2. Fase de concurs (no eliminatòria, màxim 7 punts).

Consistirà en la valoració dels mèrits, al·legats i acreditats documentalment per les persones aspirants, d'acord amb el barem següent:

7.2.2. Experiència (màxim 4 punts).

- Es valorarà l'experiència prèvia com a administratiu/va, subgrup C1, en qualsevol administració pública territorial amb independència del tipus de contractació/nomenament amb un màxim de 4 punts. Es valoraran els mesos treballats fins la data màxima per presentar les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu. La distribució d'aquests 4 punts es realitzarà de la forma següent:

- En l'administració pública desenvolupant tasques i funcions de la categoria d'administratiu subgrup C1, ja sigui en propietat, interí o en règim laboral, sempre que com a mínim hagi figurat 3 mesos en la respectiva plantilla. A raó de 0,060 punts per mes complert.

Els mesos es computaran de 30 dies, a efectes de fraccions. L'acreditació per part de la persona aspirants dels mesos treballats es realitzarà mitjançant certificat emès per l'administració corresponent on s'indiqui el temps treballat i la categoria. En el supòsit que aquests serveis s'hagin prestat a l'Ajuntament d'Alcover, s'hauran d'al·legar els mèrits i el departament de Personal comprovarà l'acreditació d'aquests mèrits amb la documentació que consta a l'Ajuntament d'Alcover.

7.2.3. Formació (màxim 3 punts).

- Cursos de formació i perfeccionament, jornades, seminaris, postgraus i mestratges (a més dels exigits a la convocatòria), impartits per centres oficials o homologats, que tinguin relació directa amb les activitats a desenvolupar en la plaça en qüestió, fins a un màxim de 2 punts i sempre que hi consti en el mateix el número d'hores lectives. Així mateix, només es tindran en compte els cursos, jornades i/o seminaris dels últims 10 anys i pel que fa a les accions formatives de similar contingut temàtic, encara que siguin d'edicions diferents es valorarà únicament la que meriti més. Es valoren d'acord amb el barem següent:

- Jornades fins a 9 hores 0,05 punts per curs.

- Per cursos de 10 a 19 hores 0,10 punts per curs.

- Per cursos de 20 a 40 hores 0,15 punts per curs.

- Per cursos de 41 a 80 hores 0,20 punts per curs.

- Per cursos de 81 a 250 hores 0,50 punts per curs.

- Per cursos de més de 250 hores 0,75 punt per curs.

- Per tenir el títol de grau o llicenciatura en dret: 1 punt

En el cas de disposar de diversos certificats, només es valorarà el de nivell més alt.

Només es tenen en compte les activitats formatives dels últims deu anys, llevat de postgraus i màsters relacionats amb el lloc de treball.

En el cas que no consti la durada del curs, es considerarà de 9 hores.

En cas que s'acreditin diversos certificats de la mateixa activitat formativa només es valorarà el de l'última edició. En qualsevol cas, és criteri del tribunal determinar la formació rebuda que es valorarà en el cas que sigui repetitiva.

No es valoraran els mèrits obtinguts amb posterioritat a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. Els documents acreditatius dels mèrits s'han d'ordenar guardant correlació amb l'ordre dels apartats corresponents de les bases i s'han de numerar correlativament en l'extrem superior dret del primer full de cada document.

La presentació de la sol·licitud implicarà la declaració responsable que la documentació presentada es correspon exactament amb la documentació original. L'Ajuntament d'Alcover podrà requerir en qualsevol moment a la persona interessada que aporti la documentació original acreditativa. Totes les persones aspirants podran ser excloses motivadament en qualsevol moment si no compleixen els requisits.

 

7.3. Entrevista (màxim 3 punt).

No eliminatòria.

El tribunal de valoració efectuarà una entrevista per valorar l'adequació del perfil professional (amb revisió en el seu cas del currículum vitae) de la persona aspirant en relació amb les característiques, competencials professionals. En el cas que la persona aspirant no es presenti, la puntuació de l'entrevista serà de 0 punts.

 

VUITENA.- GESTIÓ DE LA BORSA DE TREBALL.

Totes les persones que superin el procés de selecció seran incloses en una borsa de treball de personal administratiu, escala d'administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, als efectes de possibles nomenaments de personal funcionari interí. En cas d'empat en la puntuació final, l'ordre s'estableix a favor de la persona aspirant que obtingui la puntuació més alta en la fase d'oposició, i si tot i així encara hi ha situacions d'empat, es procedirà a desempatar per odre alfabètic de la primera lletra del primer cognom en base a la lletra escollida per determinar l'ordre d'actuació en els processos de la Generalitat de Catalunya, en l'any en curs. D'aquesta manera, tal i com vagin sorgint les necessitats de nomenament, l'òrgan competent haurà de seguir la relació fixada en l'esmentada borsa, cridant a les persones candidates per a cobrir les futures necessitats, utilitzant la comunicació telefònica i el correu electrònic facilitats a tal efecte. Si no es pot contactar amb la persona aspirant per cap dels mitjans esmentats en un termini màxim de 48 hores, aquesta veurà decaigut el seu dret en aquella crida, i es contactarà amb la següent persona aspirant de la llista, si bé aquesta mantindrà la mateixa posició, sens perjudici que si és impossible contactar en tres propostes, o rebutja aquestes tres propostes, perdrà el seu lloc a la llista de persones candidates. Les persones candidates que hagin superat les proves i estiguin ocupant un lloc de treball de personal administratiu subgrup C1 en aquesta administració no seran cridades per cobrir les vacants que es puguin produir mentre ocupen aquest lloc de treball. En aquest cas, es conservarà el mateix lloc que s'ocupava a la llista i, un cop finalitzada la prestació del servei, es mantindrà el dret preferent en les ofertes que hi pugui haver a partir d'aquell moment, segons el lloc que la persona interessada ocupava en la llista. Seran causes de cessament de la condició de personal funcionari interí la no superació del període de pràctiques i/o prova i aquelles causes incloses a l'article 10 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic. Aquesta borsa té una vigència màxima de 2 anys des del resultat final del procés selectiu, sempre i quan no es realitzi un nou procés selectiu abans d'aquest termini.

 

NOVENA.- PERÍODE DE PRÀCTIQUES I/O PROVA I REVISIÓ MÈDICA.

Tal i com estableix l'acord de condicions de treball del personal funcionari s'estableix un període de prova de 3 mesos. La persona aspirant haurà de superar una revisió mèdica en el centre mèdic que seleccioni l'Ajuntament abans o a l'inici del període de pràctiques.

 

DESENA.- PROTECCIÓ DE DADES.

D'acord amb el què s'estableix a la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a les persones candidates que es presentin a aquest procés selectiu, que les dades que facilitin seran utilitzades exclusivament per aquella finalitat per l'Ajuntament. Aquestes dades no podran ser cedides a tercers. D'aquesta forma s'entén que les persones candidates, en el moment en què sol·licitin ser inclosos en el procés de selecció donen el seu consentiment exprés per a aquesta finalitat.

 

ONZENA.- IMPUGNACIONS.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa es pot interposar recurs de reposició potestatiu previ al contenciós administratiu davant l'alcaldia de l'Ajuntament d'Alcover en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació segons allò que disposa els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o bé directament recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats del contenciós administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seva publicació.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedeixin de conformitat amb les bases, es publicaran a la seu electrònica de l'aquest Ajuntament.

Contra les presents bases, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, davant Alcalde d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui exercitar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.

 

Alcover, 19 de juny de 2024

 

Robert Figueras Roca

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
289973 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección para la creación de una bolsa de trabajo de personal administrativo, escala administración general, subescala administrativa, grupo C, subgrupo C1, funcionario\/a interino\/a.","published_date":"2024-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"289973"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Alcover,DOGC,DOGC 2024 nº 9192 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-27/289973-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-seleccion-creacion-bolsa-trabajo-personal-administrativo-escala-administracion-general-subescala-administrativa-grupo-c-subgrupo-c1-funcionario-interino-a https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.