ANUNCIO sobre aprobación inicial de la Memoria valorada y el presupuesto de los trabajos de la obra de climatización de la sala de lectura del primer piso de la biblioteca municipal y el cambio de cierres de ventanas y balcones para conseguir una mejor eficiencia energética, para la convocatoria pública de concesión de subvenciones a los entes locales de Catalunya, destinadas al desarrollo de actuaciones de mitigación y de adaptación al cambio climático del Departamento de Acción Climática, Alimentación y Agenda Rural (Resolución ACC/2831/2023).

La Junta de govern en sessió celebrada el dia 6 de juny de 2024, va acordar:

 

"PRIMER. Aprovar inicialment la memòria valorada i el pressupost dels treballs d'obra "Climatització de la sala de lectura del primer pis de la biblioteca municipal i el canvi de tancaments de finestres i balconades, per a aconseguir una millor eficiència energètica", per a la convocatòria pública per a la concessió de subvencions, als ens locals de Catalunya, destinades al desenvolupament d'actuacions de mitigació i d'adaptació al canvi climàtic del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (RESOLUCIÓ ACC/2831/2023), redactada per l'enginyer municipal Francesc Martí Aguilà Llobet, per un import de de 37.353,67 € (IVA inclòs).

 

SEGON. Exposar al públic per un període de trenta dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació al BOPT, al DOGC i a l'eTauler de l'Ajuntament del Perelló, d'acord amb l'article 235 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 37 i 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi presentat cap al·legació l'acord resultarà aprovat amb caràcter definitiu."

 

Mitjançant aquest anunci, és sotmet l'esmentat projectes a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, a comptar des darrera publicació al DOGC o al BOPT, perquè les persones interessades examinin el projecte i presentin, si s'escau, les al·legacions que considerin pertinents, d'acord amb l'article 235 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 37 i 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi presentat cap al·legació l'acord resultarà aprovat amb caràcter definitiu.

 

El Perelló, 18 de juny de 2024

 

Samuel Ferré Pallarès

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
287841 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la Memoria valorada y el presupuesto de los trabajos de la obra de climatización de la sala de lectura del primer piso de la biblioteca municipal y el cambio de cierres de ventanas y balcones para conseguir una mejor eficiencia energética, para la convocatoria pública de concesión de subvenciones a los entes locales de Catalunya, destinadas al desarrollo de actuaciones de mitigación y de adaptación al cambio climático del Departamento de Acción Climática, Alimentación y Agenda Rural (Resolución ACC\/2831\/2023).","published_date":"2024-06-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"287841"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Perelló,DOGC,DOGC 2024 nº 9191 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-26/287841-anuncio-aprobacion-inicial-memoria-valorada-presupuesto-trabajos-obra-climatizacion-sala-lectura-piso-biblioteca-municipal-cambio-cierres-ventanas-balcones-conseguir-mejor-eficiencia-energetica-convocatoria-publica-concesion-subvenciones-entes-locales-catalunya-destinadas-desarrollo-actuaciones-mitigacion-adaptacion-cambio-climatico-departamento-accion-climatica-alimentacion-agenda-rural-resolucion-acc-2831-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.