ANUNCIO sobre convocatoria para la provisión de puestos de trabajo en régimen de contrato laboral indefinido en Coordinació Logística Sanitària, AIE.

 

Mitjançant acord del Consell d'Administració de data 01 desembre 2022 de Coordinació Logística Sanitària AIE es va aprovar l'oferta de contractació laboral ordinària del 2022/2023, corresponent a les places que s'indiquen a l'annex 1, incloent la plaça amb codi COD: 21CLS-GPST-CONT-001 - CONTRAMESTRE, que havia estat declarada deserta en processos de provisions anteriors.

En ús de les meves competències,

 

Acordo:

 

—1 Convocar els processos ordinaris de provisió en relació als llocs de treball de personal laboral fix de Coordinació Logística Sanitària AIE.

 

—2 Aquests processos es regeixen per la normativa referenciada en la part expositiva i per les bases comuns i especifiques que es podran consultar, juntament amb tota la documentació relativa a la convocatòria, a la pàgina web de Coordinació Logística Sanitària AIE (www.cls.cat) a partir de les 10:00 hores del dia 26 de juny 2024.

 

—3 Els llocs de treball objecte de convocatòria són els que s'estableixen en l'Annex 1 d'aquesta convocatòria.

 

—4 Període de presentació de candidatures i documentació: 15 dies hàbils a comptats a partir del dia següent a la publicació de les bases a la pàgina web indicada.

 

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar una demanda davant la jurisdicció social, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que preveu l'article 69 de la Llei 36/2011, reguladora de la jurisdicció social. Igualment les persones interessades podran interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

 

Santa Perpètua de Mogoda, 19 de juny de 2024

 

 

Josep Aumatell i Canellas

President del Consell d'Administració de Coordinació Logística Sanitària-AIE

 

 

 

ANNEX 1

 

Relació de places convocades: 4

 

CONVOCATÒRIA DE PLAÇA DESERTA EN UN PROCÉS DE PROVISIÓ ANTERIOR AMB CODI 21CLS-GPST-CONT-001 CONTRAMESTRE PER A DONAR COBERTURA EN EL CENTRE LOGÍSTIC EN EL MUNICIPI DE SANTA PERPETUA DE MOGODA (Barcelona)

 

Grup Professional

Descripció

Total Convocatòries

I - Personal Superior i Tècnic

Contramestre

1

 

1

 

CONVOCATÒRIA DE PLAÇA PER A DONAR COBERTURA EN EL CENTRE LOGÍSTIC EN EL MUNICIPI DE SANTA PERPETUA DE MOGODA (Barcelona) AMB CODI 23CLS-GPAD-AUXMG -001

 

Grup Professional

Descripció

Total Convocatòries

II - Personal d'Administració

Aux. Administratiu/va de magatzem

1

 

1

 

CONVOCATÒRIA DE PLACES PER A DONAR SERVEI A COORDINACIÓ LOGÍSTICA SANITÀRIA-AIE AMB CODI 23CLS-GPMOV-MM-001

 

Grup Professional

Descripció

Total Convocatòries

III - Personal de Moviment

Operaris/ies de magatzem

2

 

2

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
287821 {"title":"ANUNCIO sobre convocatoria para la provisión de puestos de trabajo en régimen de contrato laboral indefinido en Coordinació Logística Sanitària, AIE.","published_date":"2024-06-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"287821"} catalunya Anuncios,Coordinació Logística Sanitària, AIE,DOGC,DOGC 2024 nº 9191 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-26/287821-anuncio-convocatoria-provision-puestos-trabajo-regimen-contrato-laboral-indefinido-coordinacio-logistica-sanitaria-aie https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.