ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la plantilla orgánica de personal para el ejercicio 2024 del Consejo Comarcal de El Vallès Occidental (exp. 828/2024).

La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en sessió ordinària celebrada en data 12 de juny de 2024, va prendre entre d'altres, l'acord que es transcriu literalment:

 

"PRIMER.- Aprovar INICIALMENT la modificació de la plantilla orgànica de personal del Consell Comarcal del Vallès Occidental per a l'any 2024, en sentit de crear les següents places:

 

A) Personal funcionari 

Escala d'Administració General

Subescala auxiliar

Grup accés

Número de places noves

Auxiliar administratiu/va

C2

2

Escala d'administració Especial 

3.1 Subescala Tècnica

 

3.1.1Titulats Superiors

Tècnic/a superior en Dret

A1

1

Arquitecte/a

A1

1

 

 

SEGON.- SOTMETRE el present ACORD a informació pública per un termini de quinze dies hàbils, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província i a la seu electrònica de la Corporació, per tal que les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar les al·legacions i reclamacions que considerin oportunes; determinant-se que si no se'n presenta cap, l'aprovació inicial esdevindrà DEFINITIVA sense necessitat d'un nou acord per part de l'òrgan competent, acreditant-se a l'expedient mitjançant certificació expedida per Secretaria.

 

TERCER.- Publicar íntegrament la plantilla orgànica de personal en el termini de trenta dies següents a la seva aprovació, en el Butlletí Oficial de la província de Barcelona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a la seu electrònica del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

 

QUART.- Donar compte a la representació del personal del Consell Comarcal del Vallès Occidental i enviar còpies certificades de la plantilla orgànica de personal a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

CINQUÈ.- Incorporar les dades d'aquest instrument de gestió de personal a les plataformes digitals habilitades a tal efecte, a l'EACAT i al portal d'entitats locals, per a la seva tramesa a la Generalitat de Catalunya i al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques."

 

Recursos contra l'acte:

Contra aquest acte que exhaureix la via administrativa podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan, de conformitat amb els articles 123 i 124 d ela Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la notificació.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des de la data de presentació del recurs en el registre corresponent.

 

Terrassa, 17 de juny de 2024

 

Ignasi Giménez Renom

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285825 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de la plantilla orgánica de personal para el ejercicio 2024 del Consejo Comarcal de El Vallès Occidental (exp. 828\/2024).","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285825"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Vallès Occidental,DOGC,DOGC 2024 nº 9190 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285825-anuncio-aprobacion-modificacion-plantilla-organica-personal-ejercicio-2024-consejo-comarcal-valles-occidental-exp-828-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.