ANUNCIO sobre aprobación de la Resolución de admitidos/as y excluidos/as provisionales del proceso selectivo para la provisión, por el procedimiento de concurso-oposición libre, de una plaza de técnico/a superior de Recursos Humanos, grupo A1, de la escala de administración especial, subescala servicios especiales, de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Parets del Vallès, con constitución de una bolsa de trabajo (exp. 6336/2023).

Per decret d'alcaldia amb núm. 2024-1439 de data 18 de juny, s'ha aprovat la resolució d'admesos/es i exclosos/es provisional del procés selectiu per a la provisió, pel procediment de concurs oposició lliure, d'una plaça de Tècnic/a superior de recursos humans, grup A1, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès amb constitució de borsa de treball.

Les bases que regeixen aquesta convocatòria s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de referència 2024100044529 del dia 11 de març de 2024, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) núm. 9124, de 18 de març de 2024 i al BOE núm. 95 de 18 d'abril de 2024.

Les bases es poden consultar al tauler anuncis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Parets del Vallès, http://paretsdelvalles.eadministracio.cat. Un cop iniciat el procés selectiu, totes les actes de les sessions i els resultats s'exposaran pel mateix mitjà.

 

El termini d'admissió d'al·legacions a la resolució d'admesos/es exclosos/es provisional per participar en el procés de selecció és de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la data de la publicació d'aquest anunci al DOGC.

Si no es presenten esmenes, es considerarà elevada a definitiva la llista d'aspirants admesos/es exclosos/es i no caldrà tornar-la a publicar.

Les sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament .

 

 

Parets del Vallès, 18 de juny de 2024

 

Francesc Juzgado Mollà

Alcalde

 

 

ANNEX RESOLUCIÓ ADMESOS/ES EXCLOSOS/ES PROVISIONAL

 

Expedient núm.: 6336/2023

Procediment: Seleccions de Personal i Provisions de Llocs de treball

 

Relació de fets

Vist que per resolució d'alcaldia núm. 2024-0049, es va aprovar la convocatòria i les bases del procés selectiu per a la provisió, pel procediment de concurs oposició lliure, d'una plaça de Tècnic/a superior de recursos humans, grup A1, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès amb constitució d'una borsa de treball, publicada al BOPB de referència 2024100044529 del dia 11 de març de 2024.

La convocatòria del procés selectiu esmentat en el punt anterior va ser publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 9124, de data 18 de març de 2024 i en el BOE núm. 95 de 18 d'abril de 2024.

Una vegada finalitzat el termini de presentació d'instàncies per participar en el procés selectiu, correspon aprovar el llistat provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es, nomenar el Tribunal qualificador i assenyalar lloc, data i hora per la seva constitució i inici de les proves de selecció, de conformitat amb les bases rectores de la convocatòria.

 

Fonaments de dret

Vist el que disposa l'article 55 i següents del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el tex refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre l'accés a l'ocupació pública.

Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les administracions públiques.

Ordenança fiscal núm. 39 de l'Ajuntament de Parets del Vallès sobre la taxa per la prestació de serveis i per la realització d'activitats de caràcter administratiu o econòmic.

Atès el que preveu les bases reguladores de la referida convocatòria, i en ús de les facultats que em confereix l'article 53.1. del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

Article 21 de la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, en relació a les competències municipals, dóna potestat a l'Alcalde en matèria de personal.

La responsable del servei ha emès l'informe corresponent.

 

PROPOSO:

 

Primer.- Aprovar el llistat provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió, pel procediment de concurs oposició lliure, d'una plaça de Tècnic/a superior de recursos humans, grup A1, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès amb constitució d'una borsa de treball, que compleixen les condicions exigides per a participar en aquesta convocatòria, d'acord amb les bases reguladores són els següents:

 

Relació de persones admeses:

 

Cognoms

Nom

DNI

Català

Taxa

Full càlcul

ARASA AGUIRRE

JAUME

***3650**

Acredita

Justifica

Presenta

CORTES AYALA

CRISTINA

***2234**

Acredita

Justifica

Presenta

GARCIA FEBRER

JUDIT

***5789**

Acredita

Justifica

Presenta

GARCÍA MIGUEL REYES

JUAN FRANCISCO

***6208**

Acredita

Justifica

Presenta

GIMÉNEZ GRIFOLL

ARNAU

***2353**

Acredita

Justifica

Presenta

MAESTRA TREPAT

SANDRA

***9503**

Acredita

Justifica

Presenta

MUÑOZ FERNANDEZ

JORDI

***7146**

Acredita

Justifica

Presenta

RÍOS ZAPATER

VANESA

***1828**

Acredita

Justifica

Presenta

 

 

Relació de persones excloses provisionalment amb indicació del motiu d'exclusió:

 

Cognoms

Nom

DNI

Català

Taxa

Full càlcul

Motiu exclusió

EXTREMERA TORRAS

CARLA

***6249**

No acredita

No justifica

No presenta

Manca justificació pagament taxa en concepte drets d'examen (base 6)

MARTINEZ FERNANDEZ

ELISABETH

***0871**

Acredita

No justifica

No presenta

Manca justificació pagament taxa en concepte drets d'examen (base 6)

MORENO CASTELLS

LIDIA

***7163**

Acredita

No justifica

Presenta

Manca justificació pagament taxa en concepte drets d'examen i titulació requisit entrada (base 6)

NAVARRO VEGAS

IRENE

***6604**

Acredita

No justifica

Presenta

Manca justificació pagament taxa en concepte drets d'examen (base 6)

SALAMAÑA ALSINET

NURIA

***2788**

Acredita

No justifica

Presenta

Manca justificació pagament taxa en concepte drets d'examen (base 6)

TORRES MENGUAL

SARA

***4477**

Acredita

No justifica

No presenta

Manca justificació pagament taxa en concepte drets d'examen i titulació requisit entrada (base 6)

VALVERDE COSCOLLOLA

ANDREA

***2280**

Acredita

Justifica

No presenta

Instància presentada fora termini

 

 

Segon.- Concedir un termini de 10 dies per presentar reclamacions d'acord amb la llei de procediment administratiu. En el supòsit que no es presentin reclamacions en relació a l'admissió al procediment de selecció, la llista provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es s'entendrà elevada a definitiva.

En relació amb els aspirants indicats en la columna ·Full de càlcul" com a «No presenta», als efectes d'allò previst a l'art. 68 de la llei 39/2015, d'1 octubre del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'atorga un termini de deu dies per esmenar aquesta manca de presentació, de manera que es puguin valorar en la fase de concurs els mèrits oportuns, d'acord amb el que determina la base 5 del procés selectiu.

En aquest sentit, indicar que la manca d'aportació de l'esmentat full de càlcul comportarà tenir a l'aspirant per desistit de la seva petició de valoració de mèrits.

 

Tercer.- Aprovar la composició del Tribunal qualificador que estarà format pels membres següents:

Presidenta titular: Marta Molins Paronella, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Presidenta suplent: Xavier Gadea Borguño, Funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal titular: Míriam Tenas i Camps, Secretària de l'Ajuntament d'Argentona

Vocal suplent: Jesús Martínez Roó, Funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès

Vocal titular: Ana Mochales Collado, Secretària de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera

Vocal suplent: Manuel Ramal Mata, Secretari de l'Ajuntament de Parets del Vallès

Vocal titular designada per l'EAPC: Montserrat Martínez Oró, Secretària de l'Ajuntament de Cardedeu

Vocal suplent designat per l'EAPC: Miquel Sallés Puig, Secretari de l'Ajuntament de Canovelles

Vocal titular amb funcions de secretari/a: Alícia Pozo Figueroa, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Vocal suplent amb funcions de secretari/a: Cecília Fabregat Pozo, Funcionària de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

 

Quart.- Convocar als membres del tribunal pel dia 17 de juliol de 2024, a les 12:00h, a la sala de juntes de l'Ajuntament de Parets del Vallès, al carrer Major 2-4, per a la constitució del mateix i preparació de les proves segons la base 9a.

 

Cinquè.- Convocar pel dia 17 de juliol de 2024, a les 12:30h, a la Sala de reunions de Can Rajoler, C/ Travessera 1, de Parets del Vallès, als aspirants admesos, per a la realització de les proves de coneixements de la llengua catalana nivell C1 a tots els aspirants admesos/es que tenen en la columna de català «No acredita». En cas que alguna persona presenti abans de fer la prova, o el mateix dia, l'acreditació corresponent, restarà exempt de fer la prova.

 

Sisè.- Convocar pel dia 22 de juliol de 2024, a les 09:00h, a la sala Serra, Edifici Cooperativa de la Plaça de la Vila, S/N, 08150 Parets del Vallès, als aspirants admesos, per a la realització de les proves de coneixements específics sobre temari general, específic i prova pràctica segons la base 9a.

 

Setè.- Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Parets del Vallès, paretsdelvalles.eadministracio.cat i comunicar-la als membres titulars i suplents del tribunal qualificador.

 

Vuitè.- Aquest és un acte de tràmit no definitiu i, per tant, no és susceptible de recurs, i això sense perjudici que pugueu exercir els recursos que estimeu procedents, de conformitat amb el que disposa l'article 40.2 i l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285805 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la Resolución de admitidos\/as y excluidos\/as provisionales del proceso selectivo para la provisión, por el procedimiento de concurso-oposición libre, de una plaza de técnico\/a superior de Recursos Humanos, grupo A1, de la escala de administración especial, subescala servicios especiales, de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Parets del Vallès, con constitución de una bolsa de trabajo (exp. 6336\/2023).","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285805"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Parets del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9190 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285805-anuncio-aprobacion-resolucion-admitidos-as-excluidos-as-provisionales-proceso-selectivo-provision-procedimiento-concurso-oposicion-libre-plaza-tecnico-superior-recursos-humanos-grupo-a1-escala-administracion-especial-subescala-servicios-especiales-plantilla-personal-funcionario-ayuntamiento-parets-valles-constitucion-bolsa-trabajo-exp-6336-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.