ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección para proveer un puesto de trabajo de auxiliar administrativo en régimen de laboral mediante el sistema de concurso-oposición libre del Ayuntamiento de Agramunt (exp. 1035/2024).

Per acord de la junta de govern local de data 10 de juny de 2024, s'han aprovat les bases i la convocatòria del procés de selecció per a l'ocupació d'un lloc de treball de d'auxiliar administratiu en règim laboral creació d'una borsa de treball.

Els procés selectiu d'aquestes places es regiran per les bases de la convocatòria que han estat publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida (BOP) de data 17 de juny de 2024.

El termini per la presentació de les sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de el dia següent a la publicació d'aquesta resolució en el BOE.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedeixi, de conformitat amb les bases, es faran públics en el Tauler d'Anuncis de la Corporació i Seu Electrónica municipal.

La resolució per la qual es declari aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, en la qual s'indicarà el lloc on es trobi exposada al públic les llistes així com l'hora i el lloc de començament de les proves,i l'ordre d'actuació de les persones aspirants es publicarà, en el termini d'un mes un cop hagi finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, al tauler d'anuncis i a la seu electrònica de l'ajuntament, substituint aquesta publicació la notificació individual a les persones interessades, de conformitat amb l'article 45.1.b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

No obstant això, la publicació referida pot ser substituïda per una notificació personal a cadascuna de les persones aspirants, d'acord amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Els successius anuncis relatius a aquesta convocatòria es faran públics al tauler d'anuncis i a la plana web de l'Ajuntament d'Agramunt.

 

Agramunt, 17 de juny de 2024

 

Sílvia Fernández Tarragona

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285787 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección para proveer un puesto de trabajo de auxiliar administrativo en régimen de laboral mediante el sistema de concurso-oposición libre del Ayuntamiento de Agramunt (exp. 1035\/2024).","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285787"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Agramunt,DOGC,DOGC 2024 nº 9190 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285787-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-seleccion-proveer-puesto-trabajo-auxiliar-administrativo-regimen-laboral-sistema-concurso-oposicion-libre-ayuntamiento-agramunt-exp-1035-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.