ANUNCIO relativo a la convocatoria de la oferta pública de empleo del concurso de méritos para la provisión, en régimen de contratación laboral, de 63 puestos de trabajo (tasa específica de reposición).

El Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona convoca les següents convocatòries externes per concurs de mèrits:

- Un lloc de treball de dietista-nutricionista clínica del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Tres llocs de treball d'educador/a social en un àmbit de salut mental (Infantojuvenil) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Set llocs de treball d'educador/a social en un àmbit de salut mental (Centre de reducció de danys) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona

- Un lloc de treball d'educador/a social en un àmbit de salut mental (coordinador/a Centre de reducció de danys) d'un àmbit de salut mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Dos llocs de treball d' integrador/a social en un àmbit de salut mental (hospitalització) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de integrador social en un àmbit de salut mental (rehabilitació comunitària) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Sis llocs de treball d'Integrador social en un àmbit de salut mental (Centre de reducció de danys ) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de logopeda (rehabilitació neurològica) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball d'optometrista del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Dos llocs de treball de tècnic/a auxiliar en anatomia patològica (Biologia Molecular-PCR) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a auxiliar en anatomia patològica (Biologia molecular-fraccionament de mostres de sang) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Tres llocs de treball de tècnic/a auxiliar en anatomia patològica (equip de complement) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Nou llocs de treball de tècnic/a auxiliar en farmàcia (dispensació) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a auxiliar de laboratori (citologia hematològica) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona

- Un lloc de treball de tècnic/a auxiliar de laboratori (citogenètica) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a auxiliar en imatge per al diagnòstic (ecocardiogrames) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Dos llocs de treball de tècnic/a auxiliar de radioteràpia (equip de complement) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de tècnic/a auxiliar en documentació sanitària (coordinador arxiu) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a en documentació sanitària (codificació) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a en documentació sanitària (digitalització) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Dos llocs de treball de tècnic/a auxiliar en audiologia del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Sis llocs de treball de fisioterapeuta del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Dos llocs de treball com a tècnic/a auxiliar en informàtica (suport) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Dos llocs de treball de terapeuta ocupacional d'un àmbit de salut mental del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a mitjà/na en informàtica (desenvolupament d'integracions) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a mitjà/na en informàtica (desenvolupament-M365) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de tècnic/a mitjà/na en informàtica (desenvolupament-Intersystems Cache) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball de professor/a (cures auxiliars infermeria) de l'Institut de Formació Professional del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

- Un lloc de treball d'infermer/a (citologia) del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

 

Barcelona, 14 de juny de 2024

 

Jaume Raventós i Monjo

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
279396 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria de la oferta pública de empleo del concurso de méritos para la provisión, en régimen de contratación laboral, de 63 puestos de trabajo (tasa específica de reposición).","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"279396"} catalunya Consorcio Mar Parc de Salut de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9189,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-21/279396-anuncio-relativo-convocatoria-oferta-publica-empleo-concurso-meritos-provision-regimen-contratacion-laboral-63-puestos-trabajo-tasa-especifica-reposicion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.