ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de los trabajos de consolidación del sector este del castillo de Sant Miquel, fase 4 (exp. G_86.24).

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Vallromanes, en sessió ordinària de data 6 de juny de 2024, adoptà un acord sobre l'aprovació Inicial del Projecte dels treballs de consolidació del sector Est del Castell de Sant Miquel (fase 4) als termes municipals de Vallromanes i Montornès del Vallès- Expedient General núm. 86/2024. La part resolutiva d'aquest acord transcrita literalment diu:

 

"Primer.- Aprovar inicialment el projecte dels treballs de consolidació del sector Est del Castell de Sant Miquel (Fase 4) als termes municipals de Vallromanes i Montornès del Vallès - Exp. G. 86/2024.

 

Segon.- D'acord amb el Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Montornès del Vallès i l'Ajuntament de Vallromanes per a l'execució de la obres del Pla Director del Castell de Sant Miquel i el Poblat Ibèric, signat per ambdues parts el 7 d'octubre de 2020, correspon finançar un 85 % a l'Ajuntament de Montornès del Vallès i un 15 % a l'Ajuntament de Vallromanes el cost real i efectiu de les actuacions.

 

Tercer.- Sotmetre el projecte a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils, mitjançant la publicació de l'anunci al tauler d'edictes de l'ajuntament, al web municipal, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat.

 

Quart.- Sol·licitar informes preceptius a la al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, al Consorci del Parc de la Serralada Litoral i a l'Ajuntament de Montornès del Vallès.

 

Cinquè.- Transcorregut el citat termini sense que s'hagin formulat reclamacions i/o al·legacions, quedarà aprovat definitivament sense necessitat d'adoptar cap altre acord de forma expressa.

 

Sisè.- Notificar aquest acord als interessats."

 

Vallromanes, 7 de juny de 2024

 

Jordi Pereda Mañe

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
279388 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de los trabajos de consolidación del sector este del castillo de Sant Miquel, fase 4 (exp. G_86.24).","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"279388"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vallromanes,DOGC,DOGC 2024 nº 9189 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-21/279388-anuncio-aprobacion-inicial-proyecto-trabajos-consolidacion-sector-castillo-sant-miquel-fase-4-exp-g-86-24 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.