ANUNCIO relativo al Decreto 19848/2024, de 18 de junio, de aprobación de la Normativa de preinscripción y matrícula de niños en los centros públicos del primer ciclo de educación infantil, curso 2024-2025.

En data 30 d'abril de 2024 es va publicar al DOGC el Decret 12081/2024 de data 22 d'abril (expedient ANOR/2024/3) pel qual es va resoldre aprovar de Normativa de preinscripció i matrícula d'infants als centres públics del primer cicle d'educació infantil, curs 2024-2025.

Aquest decret regula tots els aspectes relacionats amb el procés d'admissió a les Escoles Bressol Municipals i a es Llars d'Infants del Departament d'Educació de la Generalitat.

Consta a l'expedient informe de la directora de serveis d'educació, el qual indica el següent:

«En data 10 de juny de 2024 es va realitzar el sorteig del número de desempat, tal com estableix la lletra f de l'article primer del Decret, que textualment diu:

"Un procediment informàtic genera el número aleatori, que serà el número de desempat, (aquest sorteig és públic, el fem per enllaç Teams obert a tothom, publicat a la web d'educació de l'Ajuntament de Terrassa)

El número de desempat s'estableix amb els següents criteris:

1- S'agafa el centre que hagi rebut la quantitat més alta de sol·licituds per nivell

2- S'extraurà un número de tants dígits com sol·licituds rebudes al punt 1 anterior

3- L'extracció de les xifres del 0 al 9 es farà amb una aplicació informàtica.

4- L'ordre d'extracció configura un número llegit d'esquerra a dreta, de manera que la penúltima extracció indica les desenes i l'ultima, les unitats.

Si el màxim de sol·licituds es de 2 dígits el nombre del resultat del sorteig serà de 2 xifres. Si el màxim de sol·licituds es de 3 dígits el nombre del resultat del sorteig serà de 3 xifres.

Posteriorment les sol·licituds s'ordenaran per puntuacions i cada tram de puntuacions quedaran ordenades pel número del resultat del sorteig."

A la data assenyalada en el decret es va realitzar el sorteig i el número resultant del sorteig fou el 72. Atès que no hi ha cap grup-aula a cap escola bressol amb més de 71 sol·licituds, es fa palès que el número resultant del sorteig no és aplicable, ja que no tenim sol·licituds numerades del 72 al 99.»

Vistes les atribucions de l'Alcaldia-Presidència, establertes a l'article 53 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril i les concordants de l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

 

En l'ús de les competències que tinc assignades, per Decret de delegació de l'Alcalde núm. 14058/2023, de 21 de juny, RESOLC

 

PRIMER.- Deixar sense efectes el sorteig realitzat el dia 10 de juny de 2024, segons el calendari previst a la lletra k de l'apartat primer del Decret 12081/2024, de 22 d'abril, atès que, el número 72 resultant del sorteig, no es pot aplicar com a número de desempat a cap grup-aula a cap escola bressol, perquè el número no existeix.

 

SEGON.- Disposar que la data de sorteig per desfer les situacions d'empat es realitzarà el proper 21 de juny de 2024, de forma virtual.

 

TERCER.- Informar que el procediment de sorteig i l'aplicació del número resultant es formularà de la següent manera:

1.- Es realitzarà un sorteig per cada grup de puntuació empatat de cada grup d'edat i de cada centre educatiu, exceptuant els trams en els que, per aplicació de la oferta i la demanda, totes les sol·licituds puguin ser admeses.

2.- Dins d'aquests trams, que seran els trams empatats en puntuació i sense prou oferta com per admetre totes les sol·licituds, s'agafaran els nombres assignats a cada sol·licitud d'acord amb l'establert a la lletra f de l'article primer del Decret 12081/2024, i es farà un sorteig entre aquests nombres.

3.- El resultat del sorteig configurarà el número de tall a partir del qual (i incloent aquest) s'assignaran les places disponibles fins a ocupar tota la oferta.

 

QUART.- Informar que la data de "Publicació de la relació definitiva d'alumnat admès" serà el dia 25 de juny de 2024.

 

CINQUÈ.- Publicar aquesta resolució al DOGC i a la web municipal, i comunicar el seu contingut a les persones interessades als efectes oportuns.

 

Terrassa, 18 de juny de 2024

 

Joan Salvador Fabregat

Tinent d'alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmica i Educació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
279387 {"title":"ANUNCIO relativo al Decreto 19848\/2024, de 18 de junio, de aprobación de la Normativa de preinscripción y matrícula de niños en los centros públicos del primer ciclo de educación infantil, curso 2024-2025.","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"279387"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Terrassa,DOGC,DOGC 2024 nº 9189 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-21/279387-anuncio-relativo-decreto-19848-2024-18-junio-aprobacion-normativa-preinscripcion-matricula-ninos-centros-publicos-ciclo-educacion-infantil-curso-2024-2025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.