EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de creación de un área de juegos infantiles inclusiva en los jardines Ròmul i Piñol.

En data 12 d'abril de 2024, mitjançant decret número 10672/2024 de la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Serveis Generals i Govern Obert es va aprovar inicialment el "Projecte de creació d'una àrea de jocs infantils inclusiva als Jardins Ròmul i Piñol", redactat en data 20 de març de 2024 per l'empresa BAMMP Arquitectes i Associats SLP, amb un pressupost d'execució material de cent noranta-dos mil tres-cents cinquanta-tres euros amb cinquanta-sis cèntims (192.353,56 €) i un pressupost d'execució per contracte de dos-cents vint-i-vuit mil nou-cents euros amb setanta-quatre cèntims (228.900,74 €) (sense IVA) i de dos-cents setanta-sis mil nou-cents seixanta-nou euros amb vuitanta-nou cèntims (276.969,89 €) (amb IVA). El pressupost pel coneixement de l'administració es de dos-cents setanta-set mil nou-cents trenta-set euros amb vuitanta-nou cèntims (277.937,89 €) (amb IVA). El termini d'execució de les obres es preveu que sigui de quatre (4) mesos.

Transcorregut el període d'exposició pública no hi ha hagut al·legacions, per tant l'aprovació del projecte ha esdevingut definitiva en data 13 de juny de 2024.

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, pot interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament, en el termini d'un mes, o bé directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats del contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos. Ambdós terminis començaran a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte. No obstant això, pot interposar-se qualsevol altre recurs que s'estimi convenient.

 

Terrassa, 14 de juny de 2024

 

Per delegació de signatura del secretari general de data 4 de març de 2024 

Imma Soler Castellví

Cap de Servei de Contractació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
279386 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de creación de un área de juegos infantiles inclusiva en los jardines Ròmul i Piñol.","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"279386"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Terrassa,DOGC,DOGC 2024 nº 9189 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-21/279386-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-creacion-area-juegos-infantiles-inclusiva-jardines-romul-pinol https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.