ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases específicas y la convocatoria del proceso de selección de una bolsa de trabajo para la cobertura con carácter interino del puesto de trabajo reservado de intervención del Ayuntamiento (exp. 1923/2024).

 

La Junta de govern local, en la sessió ordinària tinguda el 18 de juny de 2024, ha aprovat les bases específiques i convocatòria del procés de selecció d'una borsa de treball per a la cobertura amb caràcter interí del lloc de treball reservat d'intervenció de l'Ajuntament de Puigcerdà.

La sol·licitud per prendre part en aquesta convocatòria es pot presentar preferentment per mitjans electrònics, dins el termini de (20) vint dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació de l'anunci de la convocatòria en el «Butlletí Oficial de la Província de Girona». La sol·licitud també es pot presentar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o en qualsevol de les formes que determina l'article 16.4 de la Llei del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques -LPACAP- (Llei 39/2015, d'1 de octubre).

Els qui desitgin prendre part en el procés selectiu han de formalitzar la sol·licitud a través de la seu electrònica d'aquest Ajuntament a l'adreça següent: https://puigcerda.convoca.online/ . D'acord amb l'article 16.8 LPACAP en el cas de presentació electrònica no es tenen per presentats al registre els documents i la informació que sigui una altra forma de presentació (no s'admet la seva presentació per mitjà d'instància genèrica).

 

 

Bases específiques i convocatòria del procés de selecció d'una borsa de treball per a la cobertura amb caràcter interí del lloc de treball reservat d'intervenció de l'Ajuntament de Puigcerdà. (Núm. expedient: 1923/2024)

 

1. Objecte de la Convocatòria

1.1 Es convoca el procés de selecció d'una borsa de treball per a la cobertura amb caràcter interí del lloc de treball reservat d'intervenció de l'Ajuntament de Puigcerdà atès que es troba vacant el lloc de treball d'intervenció de classe segona subescala d'intervenció-tresoreria, categoria d'entrada, i atès que no ha estat possible la seva provisió amb funcionari/a amb habilitació de caràcter nacional pels procediments dels articles 49, 50 i 51 del Reial Decret 128/2018 de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional, (RD 128/2018).

1.2. Situació del lloc de treball: vacant. Actualment cobert el lloc amb un nomenament per acumulació. Es preveu que al mes de setembre o octubre es proveeixi amb funcionari/ària amb habilitació de caràcter nacional.

1.3. No obstant això, i d'acord amb el que disposa l'article 54 del mateix Reial decret, la incorporació o reincorporació del titular del lloc de treball, si és el cas, o el nomenament amb caràcter no definitiu d'un funcionari amb habilitació de caràcter nacional, comporten o bé la paralització del procés selectiu o bé el cessament immediat de qui estigui exercint les funcions reservades de forma interina.

1.4. Funcions dels llocs de treball: Les funcions de control i fiscalització interna de la gestió economicofinancera i pressupostària, i la funció de comptabilitat (article 4 RD 128/2018).

1.5. La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta a l'article 103.3 de la Constitució espanyola, a l'article 92.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i al Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP).

 

2. Condicions d'admissió d'aspirants

2.1 Per poder participar en els processos selectius és necessari reunir els següents requisits, d'acord amb allò que s'ha fixat en l'article 56 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat pel Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre:

a) Tenir la nacionalitat espanyola.

b) Estar en possessió de la titulació oficial del nivell universitari de grau, doctorat, llicenciatura, enginyeria o arquitectura, o estar en condicions d'obtenir-les l'últim dia de presentació de sol·licituds. En cas que la titulació s'hagi obtingut a l'estranger, cal estar en possessió de la credencial d'homologació o, si escau, del certificat d'equivalència corresponent que emet l'òrgan competent. Aquest requisit no és aplicable a qui hagi obtingut el reconeixement de la seva qualificació professional en l'àmbit de les professions regulades a l'empara de les disposicions de dret de la Unió Europea.

c) Tenir complerts 16 anys i no excedir l'edat màxima de jubilació forçosa.

d) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici les funcions pròpies de les places convocades.

e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat.

f) Conèixer les dues llengües oficials a Catalunya tant en expressió oral com escrita: nivell C1, nivell de suficiència de català.

Resten exempts de la prova de català, les persones aspirants que en el moment de presentació de la sol·licitud o abans de la prova de coneixements de la llengua catalana, presentin còpia del certificat de nivell de la Junta Permanent de Català, o equivalent, o acreditin el coneixement de català dins de l'ensenyament obligatori a través de còpia del certificat expedeix per qualsevol institut d'educació secundària públic en la forma que determina la Generalitat de Catalunya.

També resten exemptes de realitzar la prova de català, les persones aspirants que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a la mateixa administració, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior, o que hagin superat la prova esmentada en altres processos de la mateixa oferta pública d'ocupació. (article 5.b del Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya).

g) Haver satisfet la taxa d'inscripció per a la categoria corresponent.

2.2 Tots els requisits exigits s'han de posseir en el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, i no s'han d'haver perdut cap d'ells en el moment de la presa de possessió com a funcionari.

 

3. Sol·licituds de participació

3.1 La sol·licitud per prendre part en aquesta convocatòria es pot presentar preferentment per mitjans electrònics, dins el termini de (20) vint dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació de l'anunci de la convocatòria en el «Butlletí Oficial de la Província de Girona».

La sol·licitud també es pot presentar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o en qualsevol de les formes que determina l'article 16.4 de la Llei del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques -LPACAP- (Llei 39/2015, d'1 de octubre)

3.2. Els qui desitgin prendre part en el procés selectiu han de formalitzar la sol·licitud a través de la seu electrònica d'aquest Ajuntament a l'adreça següent: https://puigcerda.convoca.online/ . D'acord amb l'article 16.8 LPACAP en el cas de presentació electrònica no es tenen per presentats al registre els documents i la informació que sigui una altra forma de presentació (no s'admet la seva presentació per mitjà d'instància genèrica).

3.3. A la documentació s'hi ha d'adjuntar còpia de la documentació següent:

- Document nacional d'identitat.

- Titulació exigida a la convocatòria: s'acredita a través de còpia del títol acadèmic.

- Certificat de nivell corresponent de nivell de català, si s'escau, segons s'especifica a la base 2.

- Justificant de pagament de la taxa d'inscripció.

3.4 Les persones aspirants que haguessin presentat la documentació anterior a l'Ajuntament amb motiu de la seva participació en el procés selectiu d'una borsa o en qualsevol altre procés a Puigcerdà, poden només presentar la instància de sol·licitud normalitzada i el justificant de pagament de la taxa d'inscripció.

3.5 Per a inscriure's a la convocatòria les persones aspirants han d'abonar segons l'ordenança fiscal número 6 de l'Ajuntament de Puigcerdà de "Taxa per expedició de documents administratius", mitjançant el codi de barres. Cal indicar el nom de l'aspirant i el número de plaça a la qual es presenta com a concepte.

Aquest pagament s'ha de realitzar a través del codi de barres amb targeta de crèdit de qualsevol entitat bancària mitjançant caixer automàtic de CaixaBank, o pels mitjans telemàtics bancaris que habilita aquesta entitat bancària.

 

Imagen del artículo ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases específicas y la convocatoria del proceso de selección de una bolsa de trabajo para la cobertura con carácter interino del puesto de trabajo reservado de intervención del Ayuntamiento (exp. 1923/2024).

 

La manca de pagament o de pagament incomplet de la taxa dins del termini fixat significa a tots els efectes el desistiment de la instància presentada.

Pel subgrup de classificació A1 el preu de la Taxa és de 30,00€.

3.6. A fi de garantir la igualtat de condicions per a l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials, el tribunal pot autoritzar l'adaptació de les proves per als aspirants que tinguin la condició legal de persona amb discapacitat. Amb aquesta finalitat, les persones aspirants que necessitin adaptacions per a fer les proves o en el lloc de treball han d'adjuntar a la instància un certificat acreditatiu que estan en condicions de complir les tasques fonamentals del lloc de treball al qual aspiren, emès per l'equip oficial de valoració de discapacitats. El certificat, que és vinculant, ha d'especificar el tipus d'adaptació funcional necessària per al desenvolupament correcte de les proves i per al compliment posterior de les tasques pròpies del lloc de treball. Amb relació a aquestes adaptacions, cal considerar el que estableix l'article 7 del Decret 66/1999, del 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional. Per a obtenir aquest certificat, les persones aspirants amb discapacitat s'han de dirigir als centres de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, les bases de la convocatòria es publicaran en el «Butlletí Oficial de la Província de Girona», en el «Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya», a la plataforma de gestió dels processos selectius [https://puigcerda.convoca.online/] i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://puigcerda.eadministracio.cat]

3.7. Les dades personals incloses en la sol·licitud de participació són tractades únicament per a la gestió del procés selectiu, és a dir, per a la pràctica de les proves de selecció i les comunicacions que hagin de realitzar-se. Quan sigui necessari publicar un acte administratiu que contingui dades personals es publica de la forma que determina la disposició addicional setena de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals. L'Ajuntament és el responsable del tractament d'aquestes dades.

 

4. Admissió dels aspirants

4.1 Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'Alcaldia o regidor delegat resol per Decret tot declarant aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos en la convocatòria. Aquesta resolució es fa pública en el tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament.

4.2 Les persones aspirants tenen un termini de (5) cinc dies hàbils, atesa la urgència de substanciar el procediment, a comptar de l'endemà de la publicació de la resolució en el tauler d'edictes electrònic, per a formular les reclamacions que creguin pertinents, destinades a esmenar els errors que s'hagin pogut produir, o per a esmenar els defectes o adjuntar la documentació preceptiva que n'hagi motivat l'exclusió, d'acord amb el que disposa l'article 68 LPACAP. Si les persones aspirants no esmenen en aquest termini el defecte imputable a ells que n'hagi motivat l'exclusió, es considera que desisteix de participar en les proves selectives.

4.3. En el cas que no hi hagi cap reclamació, o bé un cop fetes les rectificacions pertinents en el cas que s'hagin presentat reclamacions, l'Alcaldia o regidor delegat resol per Decret la llista definitiva de persones admeses i excloses així com el nomenament del tribunal de qualificació. La llista definitiva s'ha d'exposar al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament.

4.4. El tràmit de publicació al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament substitueix la notificació individual als interessats, tal i com disposa l'article 45 LPACAP.

4.5 Les al·legacions i reclamacions presentades seran resoltes per aquest Ajuntament en el termini màxim d'un mes, després del qual, si no hi ha resolució expressa, s'entendran desestimades a l'efecte de la seva impugnació. Si no es presenten al·legacions, la llista provisional d'aspirants resta elevada a definitiva.

 

5. Tribunal qualificador

5.1. D'acord amb el que estableix l'article 60 EBEP, el tribunal qualificador és un òrgan col·legiat i la seva composició s'ha d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres. No poden formar part del tribunal el personal d'elecció o de designació política, els funcionaris interins ni el personal eventual. Tampoc no poden formar part dels tribunals qualificadors els funcionaris o funcionàries que han impartit cursos o treballs per a la preparació d'aspirants a proves selectives els dos anys anteriors a la publicació de les convocatòries corresponents. La composició nominal es publica conjuntament amb la resolució de llista definitiva d'admissió d'aspirants.

5.2. El tribunal qualificador d'aquest procés selectiu és compost per un mínim de 3 titulars i 3 suplents amb un nivell de titulació igual o superior a l'exigit per a l'ingrés en la plaça que es convoca, i que son designats per l'alcalde. El formen el president/a, els vocals i el secretari/a.

a) Un/a funcionari/ària d'administració local amb habilitació de caràcter nacional, designat per l'Ajuntament.

b) Un terç integrat per personal tècnic, que pot ser o no personal de la mateixa entitat local.

c) Un funcionari o funcionària de carrera adscrit i designat per la Direcció general d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i que ocupi un lloc de treball amb grup de classificació A1.

5.3. Per a la constitució vàlida dels tribunals qualificadors i per a la seva actuació adequada a efectes de celebració de sessions, deliberacions i presa d'acords, es requereix la presència dels seus membres, siguin titulars o suplents i, en tot cas, del president o presidenta i del secretari o secretària o de les persones que les substitueixin.

5.4. El tribunal qualificador, com a òrgan col·legiat, es pot constituir, convocar, celebrar les seves sessions, adoptar acords i remetre actes tant de manera presencial com a distància, d'acord amb l'article 17.1 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En les sessions que celebri el tribunal qualificador a distància, els seus membres poden estar en llocs diferents sempre que s'asseguri per mitjans electrònics, considerats també com a tals els telefònics i els audiovisuals, la identitat dels membres o les persones que els supleixin, el contingut de les seves manifestacions, el moment en què aquestes es produeixen, així com la interactivitat i intercomunicació entre ells en temps real i la disponibilitat dels mitjans durant la sessió. Entre d'altres, es consideren inclosos entre els mitjans electrònics vàlids el correu electrònic, les audioconferències i les videoconferències.

5.5. El tribunal qualificador pot disposar la incorporació de tècnics i tècniques especialistes per a totes o algunes de les proves, els quals actuen amb veu però sense vot, per debatre en sessions d'aquests òrgans les qüestions que se'ls sotmetin relatives a les matèries de la seva competència i adoptarà les mesures oportunes per garantir que els exercicis escrits de la fase d'oposició siguin qualificats sense que els seus membres coneguin la identitat dels aspirants.

5.6. L'abstenció i la recusació dels membres dels tribunals o òrgans seleccionadors s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

5.7. Als efectes previstos en el Reial decret 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei, el tribunal qualificador es classifica en la categoria primera.

5.8. Als efectes de comunicacions i incidències, el Tribunal Qualificador té la seva seu a l'Ajuntament de Puigcerdà, al servei de recursos humans. 

 

6. Procediment de selecció i qualificacions

6.1. Amb la finalitat de respectar els principis de publicitat, transparència, objectivitat i seguretat jurídica que han de regir l'accés a l'ocupació pública, com a cronograma orientatiu, es preveu com a dates de realització de les proves d'aquest procés selectiu durant el mes de juliol del 2024.

6.2. El tribunal de selecció pot determinar que les proves es realitzin el mateix dia.

6.3. Les persones aspirants són convocades per a cada prova en una crida única i les que no compareguin a realitzar-la perden el seu dret, excepte en els casos de força major degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal.

6.4. El Tribunal Qualificador ha d'adoptar les mesures necessàries per tal de garantir que la prova d'aptitud, que s'ha de corregir directament pel Tribunal, sigui corregida sense que es conegui la identitat de les persones aspirants, utilitzant per a això models impresos normalitzats d'examen en els quals no pot constar cap dada d'identificació de la persona aspirant. El Tribunal ha d'excloure a aquells candidats en

els exercicis dels quals figurin marques o signes que permetin conèixer la identitat de la persona aspirant.

A aquest efecte, una vegada efectuada la correcció dels exercicis indicats, s'ha de procedir per part del Tribunal Qualificador a l'obertura, en acte públic el mateix dia de les proves, dels sobres tancats que contenen les caràtules que permeten associar a cada persona aspirant amb el seu codi identificatiu.

6.5. El procediment de selecció dels aspirants és el d'oposició. La fase d'oposició té caràcter eliminatori, s'ha de desenvolupar segons les proves i fases que s'indiquen a continuació. El temari que regeix el procés selectiu és l'aprovat com a annex.

6.6. Fase d'oposició, amb una puntuació de 100 punts. Per a superar-la cal obtenir un mínim de 50 punts.

6.6.1. Capacitació lingüística

a. Prova de llengua catalana

Els aspirants que no hagin acreditat els coneixements de la llengua catalana han de fer una prova de valoració de coneixements de comprensió i expressió.

Aquesta prova es valora com apte o no apte.

6.6.2. Prova: supòsits pràctics

a. La prova consisteix en la resolució de dos supòsits pràctics que el tribunal determina sobre el contingut relacionat amb les funcions pròpies de la plaça, i d'acord amb el temari de la darrera convocatòria d'habilitació nacional contingut a l'Ordre HFP/1077/2022, de 7 de novembre, per la qual es convoquen proves selectives per a l'accés, pel sistema general d'accés lliure, a la subescala d'Intervenció-Tresoreria, categoria d'Entrada, de l'Escala de funcionaris d'administració local amb habilitació de caràcter nacional.

b. La durada màxima de la prova és de 120 minuts. Per a la realització d'aquesta prova es poden consultar textos legals concordats així com emprar màquines calculadores; no es poden fer servir manuals o estudis doctrinals.

c. En aquesta prova es valora la capacitat d'anàlisi i l'aplicació raonada dels coneixements teòrics en la resolució dels problemes pràctics plantejats.

d. El tribunal pot determinar que aquesta prova pugui ésser llegida obligatòriament davant del tribunal per part de la persona aspirant. Un cop acabada la lectura, el tribunal pot formular preguntes a la persona aspirant sobre qüestions relacionades amb la prova pràctica desenvolupada.

e. La qualificació de la prova és de 0 a 100 punts. La puntuació mínima per superar l'exercici és de 50 punts.

 

7. Publicació dels resultats i proposta de nomenament

7.1. El tribunal realitza l'avaluació de les persones aspirants establint la classificació definitiva que s'obté de la suma de les puntuacions obtingudes, i eleva a la presidència de la Corporació la llista de les persones aspirants classificats de major a menor puntuació o la proposta per declarar deserta la convocatòria si considerés que cap de les persones aspirants assoleix el nivell adient.

7.2. Les qualificacions de les proves s'han de fer públiques en el tauler d'edictes electrònic municipal. Amb aquesta publicació es considera feta la notificació pertinent als interessats i s'inicia el còmput dels terminis a l'efecte de la presentació de recursos.

7.3. La persona candidata proposada pel nomenament ha de presentar a l'ajuntament els documents acreditatius mitjançant documents originals, que acreditin que reuneix els requisits a la finalització del termini de presentació de sol·licituds i en el moment del nomenament.

7.4. La no presentació de la documentació requerida comporta l'exclusió automàtica de la persona aspirant del procés selectiu.

 

8. Constitució i funcionament de la borsa de treball

8.1. Totes les persones que superin aquest procés de selecció i no hagin obtingut plaça són incloses en una borsa de treball per a eventuals nomenaments que siguin necessari per tal de cobrir les vacants temporalment, ordenades segons la puntuació obtinguda.

8.2. D'acord amb la proposta, la Presidència ha de proposar a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya el corresponent nomenament interí en favor de l'aspirant que hi figuri en el primer lloc, el/la qual ha de prendre possessió del lloc de treball prèvia la prestació del corresponent jurament o promesa conforme al Reial decret 707/1979, de 5 d'abril.

8.3. No obstant, amb la finalitat d'assegurar la cobertura de la plaça, i en previsió de l'eventualitat de renúncia o impossibilitat legal de nomenament de l'aspirant proposat/ada en primer lloc, la Presidència pot emprar la relació dels aspirants que segueixin, per ordre de puntuació dels que hagin superat el procés per tal de demanar a la Direcció General d'Administració Local el correlatiu nomenament interí al seu favor.

8.4. La borsa de treball es subjecta a les regles següents:

a) En aquells casos en què es rebutgi l'oferta en què s'al·legui una incapacitat laboral transitòria o per raó de maternitat, es manté l'ordre que originalment ocupaven a la borsa, circumstàncies que cal acreditar suficientment per qualsevol mitjà admissible en Dret.

b) Aquells que hagin estat nomenats, a la finalització del nomenament, tornen a ocupar el mateix lloc que tenien a la borsa.

c) El sistema de cobertura de les places s'estableix per ordre rigorós de puntuació obtinguda en les proves de selecció.

d) En cas que la persona aspirant seleccionada desisteixi a la crida una cop cobert o abans de cobrir-lo, s'ha de proposar la cobertura al següent aspirant en ordre de puntuació, i així successivament.

e) Es pot desistir un màxim de dues crides sense que es modifiqui el lloc que s'ocupa a la llista. Amb el tercer desistiment la persona aspirant seleccionada renuncia definitivament a figurar a la borsa.

f) La vigència d'aquesta borsa de treball s'estableix en dos anys a comptar de la publicació d'aquesta convocatòria en el «Butlletí Oficial de la Província de Girona».

 

9. Règim d'impugnacions i al·legacions

9.1. Contra l'acord d'aprovació d'aquestes bases, que posa fi a la via administrativa, és procedent interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la present publicació. Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant l'alcalde/ssa en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la present publicació.

9.2. Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de l'Alcalde/ssa que determinin la impossibilitat de continuar en el procés selectiu o produeixin indefensió, els interessats poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació o notificació, o el potestatiu de reposició.

9.3. Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit del tribunal que determinin la impossibilitat de continuar el procés selectiu o produeixin indefensió, els interessats poden interposar recurs d'alçada davant l'Alcalde/ssa.

9.4. Contra els actes de tràmit del tribunal no inclosos en el punt anterior, les persones aspirants, en el decurs del procés selectiu, poden formular les al·legacions estimin pertinents per a la seva consideració en el moment de fer-se pública la puntuació final del procés selectiu.

9.5. El tràmit de publicació al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament substitueix la notificació individual als interessats, tal i com disposa l'article 45 LPACAP.

 

10. Cessament

La persona funcionària nomenada ha de cessar per qualsevol de les causes enumerades per la llei, i, en tot cas, en prendre possessió l'interventor/a de carrera que hagi estat nomenat d'acord amb el Reial decret 128/2018, sobre règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, sense que el temps que hagi exercit el càrrec computi per a la consolidació de grau personal.

 

11. Protecció de dades de caràcter personal

11.1. Amb la sol·licitud, les persones aspirants donen llur consentiment al tractament de les dades de caràcter personal necessàries per a prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés de selecció, d'acord amb la normativa vigent, i autoritzen a l'Ajuntament de Puigcerdà a adreçar-se directament a les entitats, els òrgans de l'Administració, les institucions o les empreses, per a demanar-los la validació o l'autenticació dels documents aportats com a justificants del compliment dels requisits o dels mèrits al·legats.

11.2. Les dades personals són tractades per l'Ajuntament de Puigcerdà de forma legítima sobre la base del consentiment de l'interessat amb la finalitat de gestionar i tramitar els processos de selecció de personal. Així mateix s'informa que les dades es conserven durant la gestió del procés de selecció i les possibles reclamacions posteriors (la finalitat per la qual es recullen) i després d'aquest, quan existeixi alguna obligació legal de conservació de dades.

11.3. Les dades personals, objecte de tractament per l'Ajuntament són les següents:

- Dades identificadores: DNI, adreça postal o electrònica, imatge, telèfon, nom i cognoms, signatura manual, signatura electrònica.

- Dades relatives a les característiques personals: lloc de naixement, edat, sexe, nacionalitat.

- Dades acadèmiques i professionals: formació, titulacions, experiència professional, pertinença a col·legis o associacions professionals.

- Detalls d'ocupació: professió, lloc de treball, historial del treballador/de la treballadora.

- Dades de resposta de les proves: exàmens escrits, testos complimentats, gravacions de veu i/o vídeo d'entrevistes o exercicis, i altres possibles formats de suport de les proves realitzades.

11.4. Els destinataris de les dades personals són únicament i exclusivament, complint amb l'obligació legal aplicable, les administracions públiques competents en aquest àmbit.

11.5. Per a les persones interessades en exercir els drets previstos en la normativa de protecció de dades s'informa i es recorda els drets reconeguts d'accés a les dades objecte de tractament, de rectificació de dades errònies o inexactes, de supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides i d'oposició a algun tractament de les seves dades. Així mateix, les persones interessades poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament l'Ajuntament els conserva per a l'exercici o la defensa de reclamacions. Aquests drets poden exercir-se presencialment a les oficines d'atenció ciutadana, per correu postal a l'Ajuntament i a través de la seu electrònica.

11.6. Així mateix, en cas de no estar satisfet/a amb la resposta a l'exercici dels seus drets, es pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades a través de la seva seu electrònica.

 

 

Puigcerdà, 18 de juny de 2024

 

Ignacio Aragonès Seijo

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
279376 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases específicas y la convocatoria del proceso de selección de una bolsa de trabajo para la cobertura con carácter interino del puesto de trabajo reservado de intervención del Ayuntamiento (exp. 1923\/2024).","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"279376"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Puigcerdà,DOGC,DOGC 2024 nº 9189 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-21/279376-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-bases-especificas-convocatoria-proceso-seleccion-bolsa-trabajo-cobertura-caracter-interino-puesto-trabajo-reservado-intervencion-ayuntamiento-exp-1923-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.