EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Castellví de la Marca para la regulación de las instalaciones de energías renovables en el suelo no urbanizable (exp. 660/2024).

El Ple de l'Ajuntament de Castellví de la Marca, en sessió extraordinària celebrada el dia 6 de juny de 2024, va aprovar inicialment la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Castellví de la Marca per a la regulació de les instal·lacions d'energies renovables en el sòl no urbanitzable (Expt. 660/2024).

Aprovada inicialment la proposta de modificació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, juntament amb l'Estudi Ambiental Estratègic, de conformitat amb els articles 85 i 86 bis del Text Refós de la Llei d'Urbanisme, aprovat pel Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, i amb l'article 23 de la Llei 6/2009, de 28 d'abril, d'Avaluació Ambiental de Plans i Programes, se sotmet a informació pública pel termini de quaranta-cinc (45) dies hàbils a comptar des de la publicació del present anuncio en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest termini podrà ser examinada per qualsevol persona interessada en les dependències d'aquest Ajuntament durant horari d'oficina, perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició de les persones interessades a la seu electrònica d'aquest Ajuntament, en el següent enllaç:

https://www.seu-e.cat/ca/web/castellvidelamarca/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/urbanisme/projectes-urbanistics-203

Queda suspesa la tramitació i atorgament de llicències pel que fa a la implantació d'energies renovables en sòl no urbanitzable consistent en instal·lacions de producció d'energia elèctrica a partir de fonts renovables (eòlica, fotovoltaica i altres), exceptuant aquelles instal·lacions referents a l'autoconsum pel termini d'un (1) any des de l'aprovació inicial.

 

Castellví de la Marca, 14 de juny de 2024

 

Eliseu Alegre i Bolet

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
279359 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Castellví de la Marca para la regulación de las instalaciones de energías renovables en el suelo no urbanizable (exp. 660\/2024).","published_date":"2024-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"279359"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellví de la Marca,DOGC,DOGC 2024 nº 9189 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-21/279359-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-poum-castellvi-marca-regulacion-instalaciones-energias-renovables-suelo-urbanizable-exp-660-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.