ANUNCIO sobre aprobación de la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso selectivo para la provisión definitiva de una plaza de trabajador/a social, mediante concurso-oposición libre, del Ayuntamiento de Sant Pol de Mar (núm. 86/2024).

Per resolució de l'alcaldia núm. 2024/490, en data 12 de juny de 2024, s'ha aprovat la llista provisional de les persones admeses i excloses del procés selectiu per a la provisió definitiva d'un/a treballador/a social, mitjançant concurs-oposició lliure de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar el qual, transcrit literalment, diu:

 

"Identificació de l'expedient

Expedient 2024/756, relatiu a la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu per a la provisió definitiva d'un/a treballador/a social, mitjançant concurs-oposició lliure de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar.

 

Fets

 

1. Per acord de junta de data 15 d'abril de 2024, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria del procés de selecció, per a la provisió definitiva d'una plaça de treballador/a social pel sistema de concurs-oposició lliure de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar.

 

2. Les bases generals i específiques que regulen aquest procés selectiu, així com la convocatòria, es varen publicar íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), de data 8 de maig de 2024, al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i al web municipal www.santpol.cat

 

3. Una vegada finalitzat el període d'al·legacions i, vistes les presentades per a prendre part a l'esmentat procés selectiu,

 

Fonaments de dret

 

1. Atès el previst en la base específica vuitena i en ús de les facultats que em confereix l'art. 53 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

RESOLC:

 

1. Aprovar la llista definitiva de persones admeses i excloses; i exemptes, o no, de realitzar les proves de coneixements de les llengües catalana i castellana, del procés selectiu per a la provisió d'una plaça de la categora de treballador/a social, mitjançant concurs-oposició lliure, Grup A2, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar:

 

RELACIÓ DE PERSONES ASPIRANTS ADMESES

 

 

RE

Nom i cognoms

DNI

CATALÀ

1

3.991

SOLER MOLINA, YOLANDA

***1969**

Exempt/a

2

4.036

MARANGES BERTRAN, SUSANA

***6341**

Exempt/a

3

4.053

OSUNA SALGUERO SHEILA

***2030**

No exempt/a

4

4.069

YAÑEZ VICIANA, SAIDA

***4102**

Exempt/a

5

4.082

CANTOS MONTAGUT, ANNA

***3561**

No exempt/a

6

4.089

ROZUA CABALLERO, ALBA

***2913**

Exempt/a

7

4.095

BAGUÉ VEGAS, EMMA

***8005**

Exempt/a

8

4.100

ESPINOSA FUENTES, BORJA

***7810**

Exempt/a

9

4.110

LOPEZ DOMINGUEZ, JORGE

***6828**

Exempt/a

 

 

RELACIÓ DE PERSONES ASPIRANTS EXCLOSES

 

 

RE

Nom i cognoms

DNI

CATALÀ

Motiu

1

3.679

GARRIDO PINTADO, NÚRIA MONTSERRAT

***8579**

Exempt/a

1

2

4.112

BERENGUER PUJOLAS, CLARA

***7357**

No exempt/a

2,3,4,7

3

4.165

SANCHEZ CORDON GEORGINA

***6937**

Exempt/a

6

 

 

Detall de motius d'exclusió:

1. Manca sol·licitud emplenada i signada

2. Manca DNI

3. Manca CV

4. Manca titulació

5. -

6. Manca justificant de pagament de la taxa

7. Manca certificat negatiu de delictes sexuals

 

2. Aprovar la composició del tribunal qualificador que estarà format pels membres següents:

President:

Titular: Sr. Xavier Catarineu Hernández, funcionari de carrera, Tècnic d'Administració General de l'Ajuntament de Santa Susanna.

Suplent: Sr. Miquel Sigalat Navarro, funcionari de carrera, Secretari Interventor de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar

Vocals:

Titular: Sr. Miquel Sardà Núñez, funcionari de carrera, Tècnic d'acció social de l'Ajuntament de Blanes.

Suplent: Sra. Cristina Bosch Prat, personal laboral fix, arxivera de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar

Titular: Sra. Montserrat Garcia Salitches, persona designada a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Suplent: Sra. Encarnació González García, persona designada a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Secretària:

Titular: Sra. Sílvia Izquierdo, tècnica de Recursos Humans de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar que actuarà amb veu i sense vot

Suplent: Sra. Lydia Parreño Morillo, persona adscrita a l'Àrea de Recursos humans de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar que actuarà amb veu i sense vot.

 

3. Convocar els membres del tribunal el dia 22 de juliol de 2024, a les 8.30 h, a Ca l'Arturo, (C. Ignasi Mas Morell, 9 de Sant Pol de Mar) per a la seva constitució i per a la realització de les proves.

 

4. Convocar les persones aspirants per a la realització de les proves, d'acord amb el calendari següent:

 

PROVA

DATA

HORA

LLOC

 

Prova teòrica

 

 

22/07/2024

 

08:45 h

Ca l'Arturo

C/Ignasi Mas Morell, 9

Sant Pol de Mar

Prova pràctica

 

22/07/2024

 

Seguidament de la prova teòrica

Ca l'Arturo

C/Ignasi Mas Morell, 9

Sant Pol de Mar

Prova de català Lloc i data a determinar (només en cas de superació de les proves)

 

 

4. Publicar la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis i al web municipal (www.santpol.cat)."

 

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

 

Sant Pol de Mar, 13 de juny de 2024

 

 

Montserrat Garrido Romera

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
277637 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la lista provisional de personas admitidas y excluidas del proceso selectivo para la provisión definitiva de una plaza de trabajador\/a social, mediante concurso-oposición libre, del Ayuntamiento de Sant Pol de Mar (núm. 86\/2024).","published_date":"2024-06-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"277637"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pol de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9188 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-20/277637-anuncio-aprobacion-lista-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-selectivo-provision-definitiva-plaza-trabajador-social-concurso-oposicion-libre-ayuntamiento-sant-pol-mar-num-86-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.