ANUNCIO sobre publicación de la lista provisional de aspirantes admitidos y excluidos del proceso selectivo para la cobertura de una plaza de técnico/a superior de administración general (grupo A1), relacionado con el puesto de trabajo de técnico/a de administración general, a través del procedimiento de concurso-oposición.

Anunci pel qual es fa públic que l'Alcalde president de l'Ajuntament de Canovelles, el dia 17 de juny de 2024, ha dictat la resolució que ha estat inscrita amb el número 2024-0960, la qual transcrita literalment, és com segueix:

 

"ANTECEDENTS

De conformitat amb el que disposen les bases reguladores aprovades per Decret d'Alcaldia núm. 2024-0443 de data 13 de març de 2024 i publicades al BOPB el dia 4 d'abril de 2024, les quals regiran el procés selectiu (estabilització) per a la cobertura definitiva d'una plaça de personal funcionari de carrera, Tècnic/a Superior d'Administració General (Grup A1), relacionat amb el lloc de treball de Tècnic/a d'Administració General, a través del procediment de concurs oposició, i la formació d'una borsa de treball per cobrir possibles necessitats temporals de personal.

La convocatòria del procés selectiu esmentat en el punt anterior va ser publicada en el DOGC núm. 9141, de data 12 d'abril de 2024 i en el BOE núm. 98 de 22 d'abril de 2024.

El termini per a la presentació d'instàncies per a participar en el procés selectiu ha finalitzat el dia 22 de maig de 2024.

Vist l'informe emès pel Cap de recursos humans.

 

FONAMENTS DE DRET

Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el tex refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre l'accés a l'ocupació pública.

Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les administracions públiques.

Ordenança fiscal núm. 20 de l'Ajuntament de Canovelles sobre la taxa per la prestació de serveis i per la realització d'activitats de caràcter administratiu o econòmic.

Art. 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, i l'article 53 del Text refós de la Llei municipal i de Règim Local de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

 

HE RESOLT:

 

Primer. Aprovar la següent relació provisional d'aspirants admesos i exclosos del procés de selecció, mitjançant el procediment de concurs-oposició, per a la cobertura definitiva d'una plaça de personal funcionari de carrera, Tècnic/a Superior d'Administració General (Grup A1), relacionat amb el lloc de treball de Tècnic/a d'Administració General:

 

Aspirants admesos:

 

Nom aspirant

Català (C1)

Full de càlcul

CASAS MOLIST, JUDITH

Acredita

Presenta

JULIO SANTANO, SERGIO

Acredita

Presenta

LLOPART PUIG, GEORGINA

Acredita

Presenta

NARANJO MILRADO, ALMUDENA

Acredita

Presenta

PEREZ DE LA CRUZ, ALBA

Acredita

Presenta

 

 

Aspirants exclosos:

- Cap aspirant ha estat exclòs d'aquesta convocatòria

 

Segon. Concedir un termini de deu dies hàbils per presentar reclamacions d'acord amb la Llei de procediment administratiu. En el supòsit que no es presentin reclamacions, la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos s'entendrà elevada a definitiva.

 

Tercer. Aprovar la composició del Tribunal qualificador que estarà format pels membres següents:

Titulars:

Miquel Sallés Puig, president

Joaquim Corbi Canal, vocal i secretari

Maria Teresa Romagosa Casañas,vocal

Òscar Campos i Planes, vocal

Rubén Alemany Gallén, designat per l'EAPC

Suplents:

Susana Santana Muñoz

Rebeca Just Cobos

Montserrat Coll Mañosa

Maria Neus Puig Casademunt

Alba Fillola Piazuelo, designada per l' EAPC

 

Quart. Convocar als membres del tribunal qualificador el dia 16 de juliol de 2024, a les 8.30 hores, a les dependències del Teatre auditori Can Palots (carrer de Barcelona, 8-10 de Canovelles), per a la constitució del mateix i preparació de les proves.

 

Cinquè. Convocar als aspirants admesos el dia 16 de juliol de 2024, a les 9.30 hores, a les dependències del Teatre auditori Can Palots (carrer de Barcelona, 8-10 de Canovelles), per a la realització de la primera prova: prova teòrica de coneixements generals i específics, i segona prova: prova pràctica del procés selectiu, sense perjudici que el tribunal qualificador prengui altres consideracions.

 

Sisè. Publicar aquesta resolució a la pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i comunicar-la als membres titulars i suplents del tribunal qualificador.

 

Setè. Aquest és un acte de tràmit no definitiu i, per tant, no és susceptible de recurs, i això sense perjudici que pugueu exercir els recursos que estimeu procedents, de conformitat amb el que disposa l'article 40.2 i l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC)."

 

Canovelles, 17 de juny de 2024

 

Emiliano Cordero Soria

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
277611 {"title":"ANUNCIO sobre publicación de la lista provisional de aspirantes admitidos y excluidos del proceso selectivo para la cobertura de una plaza de técnico\/a superior de administración general (grupo A1), relacionado con el puesto de trabajo de técnico\/a de administración general, a través del procedimiento de concurso-oposición.","published_date":"2024-06-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"277611"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Canovelles,DOGC,DOGC 2024 nº 9188 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-20/277611-anuncio-publicacion-lista-provisional-aspirantes-admitidos-excluidos-proceso-selectivo-cobertura-plaza-tecnico-superior-administracion-general-grupo-a1-relacionado-puesto-trabajo-tecnico-administracion-general-traves-procedimiento-concurso-oposicion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.