EDICTO relativo a la aprobación inicial del Plan de prevención de los usos problemáticos de drogas y pantallas de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls y Tordera.

El Ple de la corporació, en sessió de data 30 de maig de 2024, va acordar, entre d'altres, aprovar inicialment el Pla de prevenció dels usos problemàtics de drogues i pantalles de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. El text íntegre de l'acord es transcriu a continuació:

 

"Primer.- Aprovar inicialment el Pla de prevenció dels usos problemàtics de drogues i pantalles de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera, còpia del qual consta en l'expedient.

 

Segon.- Sotmetre l'expedient a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària i al Tauler d'Anuncis, per tal que es pugui examinar l'expedient i formular les reclamacions i suggeriments que s'estimin pertinents.

 

Tercer.- Disposar que, en cas que no es presentin reclamacions o suggeriments durant l'esmentat termini, l'acord d'aprovació inicial s'entendrà elevat a definitiu, sense necessitat d'un nou acord exprés, i, en aquest cas, es procedirà a la publicació definitiva i publicitat del Pla, així com a la seva remissió a la Generalitat de Catalunya.

 

Quart.- Fer constar que procedeix el següent règim de recursos:

- Contra l'acord d'aprovació inicial, per tractar-se d'un acte tràmit no qualificat, no procedeix la interposició de cap tipus de recurs.

- En cas que l'acord d'aprovació inicial esdevingués definitiu per manca de presentació d'al·legacions i/o suggeriments durant el termini d'informació pública, contra dit acord, per tractar-se d'un acte administratiu que posa fi a la via administrativa, procediria la interposició dels següents recursos:

- Recurs contenciós administratiu davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptar des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb els articles 8, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

- Alternativament, i de forma potestativa, recurs de reposició, previ al contenciós administratiu, davant del mateix òrgan que ha dictat la resolució, en el termini d'un mes , a comptar des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions publiques, i 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions publiques de Catalunya.

El recurs de reposició s'entendrà desestimat per silenci si en el transcurs d'un mes, a comptar de l'endemà de la seva presentació, no s'ha notificat la seva resolució.

- Sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre mitjà d'impugnació que es consideri oportú.

 

Cinquè.- Notificar la resolució presa a les persones interessades, el termini màxim de 10 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la seva adopció, als efectes oportuns."

 

El que es publica per a general coneixement.

 

Tordera, 11 de juny de 2024

 

Així ho disposa i signa

Elisabet Megias Pinós

Alcaldessa presidenta

 

Davant meu

Marta Portella Nogué

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
275275 {"title":"EDICTO relativo a la aprobación inicial del Plan de prevención de los usos problemáticos de drogas y pantallas de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls y Tordera.","published_date":"2024-06-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"275275"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tordera,DOGC,DOGC 2024 nº 9187 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-19/275275-edicto-relativo-aprobacion-inicial-plan-prevencion-usos-problematicos-drogas-pantallas-calella-malgrat-mar-palafolls-tordera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.