ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obra municipal ordinaria para la construcción de un depósito de agua en el núcleo de Portell.

El Ple de l'Ajuntament de Sant Ramon en sessió extraordinària, celebrada el dia 15 d'abril de 2024, entre altres va adoptar l'acord d'aprovar inicialment el Projecte d'obra municipal ordinària titulat: "Projecte constructiu per a la construcció d'un dipòsit d'aigua de 300m3 al nucli de Portell", redactat per l'enginyer de camins, canals i ports el Sr. Albert Herrero Casas i per l'enginyer tècnic industrial el Sr. Francesc Solé Duocastella, amb un pressupost d'execució per contracta de 106.069,98 euros (IVA exclòs) i considerar-lo definitivament aprovat si durant el termini d'informació pública no es presentaven al·legacions;

Exposat l'expedient al públic mitjançant inserció d'edictes al tauler municipal, a l'e-Tauler i en el BOP de la província de Lleida núm. 76, de data de 18 d'abril de 2024, sense que durant l'esmentat termini consti la presentació d'al·legacions;

Per Decret d'Alcaldia 84/2024, de 10 de juny, s'eleva a definitiva l'aprovació inicial, fent-se pública aquesta resolució a l'e-Tauler, en el BOP i en el DOGC, de conformitat amb allò establert en l'article 38.2 de Decret 179/1996, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte. Alternativament es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida en el termini de dos mesos, igualment comptadors des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte.

 

Sant Ramon, 11 de juny de 2024

 

Josep M. Ribera Currià

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
275272 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obra municipal ordinaria para la construcción de un depósito de agua en el núcleo de Portell.","published_date":"2024-06-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"275272"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Ramon,DOGC,DOGC 2024 nº 9187 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-19/275272-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-obra-municipal-ordinaria-construccion-deposito-agua-nucleo-portell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.