ANUNCIO sobre modificación de la plantilla de personal funcionario y laboral (ref. 045-2024, exp. 2023/1233).

El Ple de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta, en sessió extraordinària de data 10 de juny de 2024, va adoptar, per unanimitat, el següent acord:

 

"PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta, aprovada en sessió extraordinària de data 27 de novembre de 2023, amb les següents modificacions:

1) Reclassificar professionalment la plaça de Vigilant municipal passant del Grup AP (E) al Grup C2. La plaça actual d'AP (E), ocupada interinament, s'extingirà quan la plaça que es crea de Vigilant municipal del Grup C2 es cobreixi després d'haver-se superat el procés de selecció corresponent a l'oferta pública 2022.

2) Amortitzar la plaça de Paleta brigada municipal, personal laboral del Grup AP (E), per crear una plaça d'Operari de la brigada municipal del Grup AP (E).

3) Canviar la denominació del Xòfer de maquinària de neteja viària del Grup C2, per la de "Xòfer de maquinària de la brigada municipal".

Amb les modificacions proposades, la Plantilla de personal funcionari i laboral queda de la següent manera:

 

PLANTILLA

GRUP

PLACES

VACANTS

OBSERVACIONS

A) PERSONAL FUNCIONARI
I. Amb habilitació de caràcter nacional

1.1 Secretari-Interventor

A1

1

-

 

2. Escala d'Administració General
2.1 Subescala Tècnica

2.1.1 Arquitecte

A1

1

1

 

2.2 Subescala Administrativa

C1

-

-

 

2.3 Subescala Auxiliar

C2

2

1

 

3. Escala d'Administració Especial
3.1 Subescala Tècnica
3.2 Subescala de Serveis Especials

3.2.1 Vigilant municipal

C2

1

1

 

3.2.1 Vigilant municipal

AP (E)

1

 

A extingir quan es proveeixi reglamentà-riament la plaça de Vigilant municipal del Grup C2

 
B) PERSONAL LABORAL

Mestre/a Llar d'infants

A2

1

1

 

Treballador/a social

A2

1

1

 

Educador/a social

A2

1

0

 

Tècnic/a en medi ambient

A2

1

1

 

Educador/a Llar d'infants

C1

4

2

 

Auxiliar Administratiu oficines

C2

7

1

 

Punt d'informació del Montnegre Corredor

C2

1

1

 

Xofer de maquinària de la brigada municipal

C2

1

-

 

Conserge Escola

AP (E)

1

-

 

Conserge Zona esportiva

AP (E)

1

-

 

Operari brigada municipal

AP (E)

6

2

 

Operari/ària de neteja de les instal·lacions municipals

AP (E)

4

1

 

Auxiliar biblio@ccés

AP (E)

1

-

 

 

 

SEGON.- Exposar a informació pública l'expedient durant un termini de QUINZE DIES HÀBILS, mitjançant anuncis publicats al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en el tauler d'edictes de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta i, a comptar des del dia següent a la darrera publicació en el BOPB o en el DOGC.

En cas de no presentar-se cap reclamació contra el mateix, es considerarà aprovat definitivament. Tot això de conformitat amb el que preveu l'article 169 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals".

 

Sant Iscle de Vallalta, 11 de juny de 2024

 

Eduard Turon i Mainat

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
275269 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la plantilla de personal funcionario y laboral (ref. 045-2024, exp. 2023\/1233).","published_date":"2024-06-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"275269"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Iscle de Vallalta,DOGC,DOGC 2024 nº 9187 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-19/275269-anuncio-modificacion-plantilla-personal-funcionario-laboral-ref-045-2024-exp-2023-1233 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.