EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo parcial para el año 2024 del Ayuntamiento de Piera y la modificación de la oferta pública de empleo para la estabilización del empleo temporal para el año 2022 (exp. 3057/24).

Per Decret d'Alcaldia núm. 2024-0725, de data 13 de juny de 2024, s'ha aprovat l'oferta pública d'ocupació parcial de les places vacants a la plantilla de personal de l'Ajuntament de Piera per a l'any 2024 i la modificació de l'oferta pública d'ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Piera per a l'any 2022, amb el contingut següent:

 

"RESOLUCIÓ:

 

Primer.- Aprovar l'oferta pública d'ocupació parcial de les places vacants a la plantilla de personal de l'Ajuntament de Piera per a l'any 2024:

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Grup / Subgrup

Categoria / Denominació

Escala / Subescala / Classe

Nombre vacants

Sistema selecció

Torn

C / C1

Administratiu/va

Adm. General / Administrativa

2

Concurs oposició

Promoció interna

AP

Subaltern

Adm. General / Subalterna

1

Concurs oposició

Torn lliure

C / C1

Sotsinspector/a

Adm. Especial / Serveis especials / Policia Local

1

Concurs oposició

Promoció interna

C / C1

Agent

Adm. Especial / Serveis especials / Policia Local

2

Concurs oposició

Torn lliure

A / A1

Tècnic/a superior / Tècnic/a de gestió pressupostària

Adm. Especial / Tècnica

1

Concurs oposició

Torn lliure

 

 

PERSONAL LABORAL

 

Grup / Subgrup

Denominació

Nombre vacants

Sistema selecció

Torn

C / C1

Subaltern

1

Concurs oposició

Torn lliure

 

 

Segon.- Executar l'oferta pública en un període improrrogable de tres anys a partir de la seva aprovació.

 

Tercer.- Aprovar la modificació de l'oferta pública d'ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Piera per a l'any 2022, de la manera següent:

 

1. Modificar les places següents:

 

Règim

Plaça/Categoria

G/SG

Via

Sistema selecció

Nombre vacants

L

Auxiliar Administratiu/va

C2

Torn lliure

Concurs

19

L

Personal d'oficis

E

Torn lliure

Concurs

18

 

 

2. Suprimir la plaça següent:

 

Règim

Plaça/Categoria

G/SG

Via

Sistema selecció

Nombre vacants

F

Auxiliar Administratiu/va

C2

Torn lliure

Concurs

1

 

 

Quart.- Publicar l'oferta pública d'ocupació del 2024 al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i, de conformitat amb el que disposa l'art. 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, sens perjudici de la comunicació als òrgans de l'Administració de l'Estat que correspongui a l'efecte de publicació coordinada amb la resta d'ofertes públiques d'ocupació de la resta d'administracions públiques, i sens perjudici de trametre'n còpia a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Cinquè.- Trametre còpia de l'oferta pública d'ocupació a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Sisè.- Publicar l'oferta pública d'ocupació del 2024 al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Piera, així com traslladar aquest acord als representants sindicals d'aquesta corporació."

 

Piera, 13 de juny de 2024

 

M. Carmen González Anjaumà

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
275263 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la oferta pública de empleo parcial para el año 2024 del Ayuntamiento de Piera y la modificación de la oferta pública de empleo para la estabilización del empleo temporal para el año 2022 (exp. 3057\/24).","published_date":"2024-06-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"275263"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Piera,DOGC,DOGC 2024 nº 9187 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-19/275263-edicto-aprobacion-oferta-publica-empleo-parcial-ano-2024-ayuntamiento-piera-modificacion-oferta-publica-empleo-estabilizacion-empleo-temporal-ano-2022-exp-3057-24 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.