ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de actualización del proyecto constructivo de la estación depuradora de aguas residuales (EDAR) de Rupit (exp. 2388-000010-2024 - X2024000633).

El Ple del Consell Comarcal d'Osona, en sessió ordinària tinguda el dia 29 de maig de 2024 ha aprovat inicialment el projecte tècnic denominat "Actualització del projecte constructiu de l'EDAR de Rupit" redactat per Oscar Soria García, enginyer industrial col·legiat 19.794, amb un pressupost d'execució per contracta d'un milió quatre-cents seixanta-cinc mil cent vint-i-dos euros amb vuitanta-nou cèntims (1.465.122,89 €), IVA inclòs, i un pressupost per a coneixement de l'administració d'un milió quatre-cents seixanta-sis mil vuit-cents trenta euros amb seixanta-nou cèntims (1.466.830,69 €), que incorpora la part corresponent d'expropiacions.

Aquest projecte, juntament amb la relació detallada de béns i drets que s'expropien i ocupen així com dels béns i drets afectats, que en forma part, s'exposen al públic durant el termini de trenta dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la darrera publicació al BOPB, al DOGC, al diari El Punt Avui, així com en el tauler d'anuncis electrònic del Consell, als efectes d'al·legacions i reclamacions sobre el projecte i també per corregir possibles errors en la relació de béns i drets que s'expropien i ocupen així com dels béns i drets afectats i amb la finalitat de poder al·legar, si escau, el que es consideri pertinent sobre la procedència de l'ocupació o disposició dels béns o drets esmentats o del seu estat material o legal.

El projecte, juntament amb la relació detallada de béns i drets que s'expropien i ocupen així com dels béns i drets afectats, es poden consultar durant el termini d'exposició pública, al tauler electrònic i/o al portal de transparència de la corporació i, amb cita prèvia, a la seu del Consell Comarcal d'Osona, carrer historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, 3a. planta, edifici El Sucre, 08500 Vic, de dilluns a divendres, durant l'horari d'atenció al públic.

Tots els escrits s'han de presentar davant el Consell Comarcal d'Osona dins el termini assenyalat més amunt, a través del Registre general de la corporació o a través de qualsevol altre dels mitjans que indica l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Vic, 11 de juny de 2024

 

Joaquim Macià Pujada

Gerent

 

 

ANNEX

RELACIÓ DETALLADA DELS BÉNS I DRETS QUE S'EXPROPIEN I DELS BÉNS (SERVEIS AFECTATS)

 

BÉNS I DRETS QUE S'EXPROPIEN

 

TERME MUNICIPAL DE RUPIT I PRUIT

 

Finca del projecte: 1

Polígon: -

Parcel·la: -

Titular: Ajuntament de Rupit

Superfície a expropiar en m2: ---

Superfície de servitud de pas i d'aqüeducte en m2: 671,62

Superfície d'ocupació temporal en m2: ---

Naturalesa: urbana (vial)

 

Finca del projecte: 2

Polígon: 3

Parcel·la: 132

Titular: Fernando de Ercilla Martín i Carlos, Jorge i Elena Martín Balot

Superfície a expropiar en m2: 426,95

Superfície de servitud de pas i d'aqüeducte en m2: ---

Superfície d'ocupació temporal en m2: ---

Naturalesa: rústica

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
272751 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de actualización del proyecto constructivo de la estación depuradora de aguas residuales (EDAR) de Rupit (exp. 2388-000010-2024 - X2024000633).","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"272751"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de Osona,DOGC,DOGC 2024 nº 9186 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-18/272751-anuncio-aprobacion-inicial-proyecto-actualizacion-proyecto-constructivo-estacion-depuradora-aguas-residuales-edar-rupit-exp-2388-000010-2024-x2024000633 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.