ANUNCIO sobre rectificación de oficio de un error material en la aprobación de las bases del proceso selectivo para la provisión definitiva de un puesto de trabajo de técnico/a de recursos humanos mediante concurso de movilidad interadministrativa.

Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 2024DECR002248 de 12 juny de 2024 es rectifica d'ofici un error material al Decret d'Alcaldia núm. 2024DECR001966 de data 23 de maig de 2024 de l'aprovació de les bases i convocatòria que han de regir el procés selectiu per a la provisió definitiva d'un lloc de treball de tècnic/a de recursos humans mitjançant concurs de mobilitat interadministrativa que, transcrit literalment diu el següent:

"Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 2024DECR001966 de data 23 de maig de 2024 s'aprova per avocació de competències les bases i la convocatòria que han de regir el procés selectiu per a la provisió definitiva d'un lloc de treball de tècnic/a de recursos humans mitjançant concurs de mobilitat interadministrativa.

Les bases es publiquen en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data CVE 202410096410 de data 27 de maig de 2024 i al tauler d'anuncis i web municipal.

La convocatòria es publica al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en data 29 de maig de 2024.

Havent detectat d'ofici un error material a la base segona de les bases pel que afecta al complement específic, ja que per error consta que aquest import és mensual i hauria de constar de forma correcta que aquest import és anual. Es tracta d'un error material esmenable que no suposa cap modificació substancial de les bases, atès que l'import que consta és l'import que apareix a la relació de llocs de treball vigent com a retribució anual i no mensual.

 

Fonaments de dret:

 

1. L'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, sobre la revocació d'actes i rectificació d'errors: «[...] 2. Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.»

Per la present, de conformitat amb els preceptes citats anteriorment i altres de procedent i general aplicació, i en exercici de les atribucions que confereix a l'alcalde/ssa l'article 21 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local,

 

RESOLC:

 

Primer.- Rectificar l'error material de la base segona de les bases i la convocatòria que han de regir el procés selectiu per a la provisió definitiva d'un lloc de treball de tècnic/a de recursos humans mitjançant concurs de mobilitat interadministrativa aprovades per Decret d'Alcaldia núm. 2024DECR001966 de data 23 de maig de 2024, en el sentit següent:

 

On diu:

"Complement específic: 16.504,80€ bruts mensuals"

Ha de dir:

"Complement específic: 16.504,80€ bruts anuals"

 

Segon.- Disposar la publicació d'aquesta resolució de rectificació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), en el tauler d'edictes i al web municipal.

 

Tercer.- Donar-ne coneixement d'aquesta resolució al Ple en la primera sessió que tingui."

 

Vilassar de Mar, 12 de juny de 2024

 

Laura Martínez Portell

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
272749 {"title":"ANUNCIO sobre rectificación de oficio de un error material en la aprobación de las bases del proceso selectivo para la provisión definitiva de un puesto de trabajo de técnico\/a de recursos humanos mediante concurso de movilidad interadministrativa.","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"272749"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilassar de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9186 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-18/272749-anuncio-rectificacion-oficio-error-material-aprobacion-bases-proceso-selectivo-provision-definitiva-puesto-trabajo-tecnico-recursos-humanos-concurso-movilidad-interadministrativa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.