ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de digitalización de la gestión del ciclo del agua.

D'acord amb el que disposa l'article 38.2 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa saber que, aprovat inicialment, amb caràcter d'urgència, mitjançant Decret d'Alcaldia número 2024-0611 de data 5 d'abril de 2024, el document anomenat "Memòria valorada d'actuacions de digitalització de la gestió del cicle de l'aigua", redactat per Xavier Torret Requena, Enginyer de Tècnic d'Obres Públiques, havent-se publicat l'anunci d'aprovació inicial mitjançant anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província de data 2 de maig de 2024 i a la seu electrònica, sense que s'hagin presentat al·legacions.

En virtut de l'acord municipal anterior, mitjançant Decret d'Alcaldia número 2024-1033 de data 11 de juny de 2024, s'ha aprovat definitivament el citat document tècnic si bé amb caràcter de Projecte executiu per la digitalització de la gestió del cicle de l'aigua, al municipi de Sant Fruitós de Bages, redactat per Xavier Torret Requena, Enginyer de Tècnic d'Obres Públiques, amb un pressupost d'execució per contracte de euros 237.881,00 € (IVA exclòs), més 49.955,01 (IVA 21%, sent un total de 287.836,01 € IVA inclòs; i un pressupost per a coneixement de l'administració de 302.348,75 IVA inclòs.

 

L'acte és una resolució, posa fi a la via administrativa i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos.

Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició davant de l'òrgan titular legal de la competència en el termini d'un mes.

Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.

 

Sant Fruitós de Bages, 12 de juny de 2024

 

Joan Carles Batanés Subirana

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
272741 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de digitalización de la gestión del ciclo del agua.","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"272741"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages,DOGC,DOGC 2024 nº 9186 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-18/272741-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-digitalizacion-gestion-ciclo-agua https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.