ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto básico y ejecutivo de consolidación y restauración del tramo oeste de la muralla de L'Esquerda.

Es fa públic que per Decret d'Alcaldia núm. 2024DECR000531 de 7 de juny de 2024, es va adoptar la resolució la part dispositiva de la qual és la següent:

 

"Primer.- APROVAR INICIALMENT el Projecte bàsic i executiu de consolidació i restauració del tram oest de la muralla de l'Esquerda, redactat per Estefanía Martín García, arquitecta col·legiada número 65966-5, amb un PEC de 41.511,63 euros (34.307,13 euros + 7.204,50 euros corresponents al 21% d'IVA).

 

Segon.- SOTMETRE el projecte d'obres al tràmit d'informació pública per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant la publicació d'anuncis al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a l'e-tauler i al lloc web de l'Ajuntament, a comptar de l'endemà de la darrera publicació, per tal que qualsevol interessat pugui presentar al·legacions i reclamacions.

En cas que no se'n presentin l'aprovació inicial esdevindrà definitiva sense necessitat de l'adopció de cap altre acord."

 

El dret de consulta i informació es podrà exercir a les dependències d'Urbanisme, plaça Major, 4, de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores, així com a l'e-tauler d'anuncis de l'Ajuntament (https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=818310007).

Les al·legacions i suggeriments, si s'escau, s'hauran de presentar davant de l'Ajuntament de Roda de Ter, dins el termini esmentat, per qualsevol dels mitjans que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Roda de Ter, 7 de juny de 2024

 

Toni Mas i Febrer

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
272737 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto básico y ejecutivo de consolidación y restauración del tramo oeste de la muralla de L'Esquerda.","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"272737"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Roda de Ter,DOGC,DOGC 2024 nº 9186 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-18/272737-anuncio-aprobacion-inicial-proyecto-basico-ejecutivo-consolidacion-restauracion-tramo-oeste-muralla-esquerda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.