ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento de régimen interno del uso del local social de Can Farell durante el fin de semana.

El Ple de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, en sessió del dia 21 de març de 2024, ha aprovat inicialment el Reglament de règim intern de l'ús del local social de Can Farell durant el cap de setmana.

Es fa públic en compliment de l'article 63.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis del Ens Locals, per tal que durant el termini de 30 dies, comptats des del següent a la darrera publicació al Butlletí Oficial de la Província o al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, es puguin formular les reclamacions que es creguin oportunes.

Si durant aquest període no es presentessin reclamacions o al·legacions l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu.

 

Lliçà d'Amunt, 12 de juny de 2024

 

Ignasi Simón Ortoll

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
272723 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento de régimen interno del uso del local social de Can Farell durante el fin de semana.","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"272723"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Lliçà d'Amunt,DOGC,DOGC 2024 nº 9186 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-18/272723-anuncio-aprobacion-inicial-reglamento-regimen-interno-uso-local-social-can-farell-fin-semana https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.