EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de obra ordinaria constructivo de pavimentación de los viales de La Vila d'Avall.

L'Alcalde-President de la Corporació el dia 11 de juny de 2024, ha aprovat inicialment el projecte d'obra ordinària anomenat "Projecte constructiu de pavimentació dels vials de La Vila d'Avall" redactat per l'Enginyer Tècnic d'Obres Públiques, Sr. Marc Cucurella i Vilà, col·legiat núm. 12.216 de l'empresa OCEANS Enginyeria Civil SLP, amb CIF núm. B55019079, amb un pressupost d'execució per contracte de 39.929,41 euros (IVA no inclòs) més 8.385,18 euros en concepte d'IVA, fent un total de 48.314,59 euros (IVA vigent inclòs).

D'acord amb allò establert a l'article 235 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, i els article 37 i 38.2 del Reglament d'Obres Activitats i Serveis, s'obre un termini de trenta dies hàbils, a comptar de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci, d'exposició publica per tal que s'hi puguin presentar al·legacions i/o suggeriments.

El projecte podrà ser consultat en el següent enllaç: http://www.capmany.cat/projectes/

i també presencialment a l'Ajuntament de Capmany (Plaça del Fort, núm. 1) en horari d'atenció al públic: dimarts, dimecres i divendres de 9:00 a 13:00 hores, llevat festius.

 

Capmany, 11 de juny de 2024

 

Joan Fuentes Pomés

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
272719 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de obra ordinaria constructivo de pavimentación de los viales de La Vila d'Avall.","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"272719"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Capmany,DOGC,DOGC 2024 nº 9186 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-18/272719-edicto-aprobacion-inicial-proyecto-obra-ordinaria-constructivo-pavimentacion-viales-vila-avall https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.