EDICTO sobre aprobación inicial de la adhesión a CONGIAC como forma de gestión directa asociada o consorciada del servicio público de suministro de agua, con delegación del servicio (exp. X2024000240).

El Ple de l'Ajuntament de Campelles, en sessió de data 30 de maig de 2024, ha aprovat inicialment l'adhesió a CONGIAC com a forma de gestió directa associada o consorciada del servei públic de subministrament d'aigua, amb delegació del servei. (EXP. X2024000240).

De conformitat amb el que disposa l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, reguladora del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es sotmet a informació pública, pel termini de 30 dies naturals, mitjançant anuncis que s'inseriran en el Butlletí Oficial de la Província, Al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Tauler d'anuncis i al portal de transparència de l'Ajuntament.

Es condiciona l'acord de delegació precedent al contingut de la memòria justificativa elaborada pel CONGIAC, en la que resulti acreditat que la gestió directa mitjançant la societat de capital públic GIACSA compleix les condicions de l'article 85.2 de la LBRL.

L'expedient es pot consultar al portal de transparència de Campelles o a les oficines de l'Ajuntament en horari de 10:00H A 14:00H, tots els dies laborables.

Així mateix, es disposa que si no es formula cap al·legació, suggeriment ni reclamació durant el termini d'informació pública, la modificació de la forma de gestió quedarà aprovada definitivament, sense necessitat de nou acord ulterior.

 

Campelles, 11 de juny de 2024

 

Judit Cornellà Reixach

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
272717 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la adhesión a CONGIAC como forma de gestión directa asociada o consorciada del servicio público de suministro de agua, con delegación del servicio (exp. X2024000240).","published_date":"2024-06-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"272717"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Campelles,DOGC,DOGC 2024 nº 9186 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-18/272717-edicto-aprobacion-inicial-adhesion-congiac-como-forma-gestion-directa-asociada-consorciada-servicio-publico-suministro-agua-delegacion-servicio-exp-x2024000240 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.