ANUNCIO sobre publicación de las bases del proceso selectivo CM21/22 (LC2.1.2), CM3/22 (L.A.1.1), CM4/22 (L.A1 EAIA) y CM7/22 (L.A2 .1).

Vist que per acord de la Junta de Govern de 23 de maig de 2022 es va aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública d'aquesta entitat corresponent a l'exercici 2022, que inclou l'ordinària de la taxa de reposició que estableix la Ley 22/2021, de 28 de diciembre,,de Presupuestos Generales del Estado para el año 2022, i la de l'estabilització de l'ocupació temporal de conformitat amb les disposicions establertes a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

Vist que per acord de la Junta de Govern de 19 de desembre de 2022 es va aprovar la modificació de l'Oferta d'Ocupació Pública d'aquest Consell Comarcal per a l'any 2022 en relació a la taxa d'estabilització de la temporalitat de conformitat amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

Atès que la referida modificació es va publicar en data 22 de desembre al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (CVE 202210191982), esmenant-se en data 28 de desembre de 2022 al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (CVE 202210194988), i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Atesa l'esmena corresponent a l'Annex III de les corresponents bases, publicada en data 9 d'abril de 2024 en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (CVE 202410065712) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 9138.

Atès que el Consell Plenari del Consorci de Turisme del Baix Llobregat de 4 de maig d'enguany va aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública de l'exercici 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, de conformitat amb les disposicions establertes en la Llei 20/2021 de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública; i que es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 30 de maig d'enguany (CVE 202210085856) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Vist que en data 23 de maig de 2022, mitjançant Decret de Presidència núm. 494/2022, es van aprovar les bases generals i específiques corresponents al procés extraordinari d'estabilització de les places incloses a l'Oferta d'Ocupació Pública Extraordinària d'Estabilització, així com la convocatòria de les places corresponents als processos de concurs, i concurs-oposició del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, necessari per a l'ocupació amb caràcter definitiu de les places que corresponen a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2022.

Vist que segons la base quarta de les bases generals el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC. Prèviament, les bases han estat publicades en el BOPB i al web de l'entitat.

Els anuncis successius relatius a aquestes convocatòries es publicaran únicament a l'e-TAULER de l'entitat i al web https://elbaixllobregat.convoca.online/

Les bases específiques de les convocatòries es transcriuen a continuació:

 

 

CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT

 

Procés selectiu CM21/22 (LC2.1.2)

 

És objecte d'aquestes bases regular el procés selectiu per a proveir 1 plaça d'Auxiliar Administratiu/va, del Grup de classificació C, subgrup C2, Auxiliar Administratiu/va (Àrea Educació i Cultura), de la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La provisió d'aquestes places es regirà per les bases generals exposades anteriorment (annex I), i les bases específiques següents:

 

Primera. Distribució del nombre de places

Les places convocades corresponen al torn lliure i no s'ha previst cap plaça pel torn de places reservades a la integració de persones amb discapacitat.

 

Segona. Condicions de les persones aspirants

A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants han de complir els requisits específics següents:

- Estar en possessió del títol de Graduat Escolar o Títol de Formació Professional de primer Grau, Cicle Formatiu de Grau mitjà, o equivalent, i estar en condicions de tenir l'acreditació corresponent en la data en que acaba el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives. En cas d'invocar un títol equivalent a l'exigit, correspondrà a l'aspirant la seva acreditació mitjançant norma legal o certificat expedit pel Ministeri d'Educació.

- Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1), que es correspon amb el nivell C1 del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

 

Tercera. Procés selectiu

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general setena.

Consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants d'acord amb el que estableix el punt 2) de la base general setena. La valoració de mèrits es realitzarà sobre la documentació acreditativa que caldrà aportar dins del termini de presentació de sol·licituds, d'acord amb el que es disposa a la base general quarta.

Així mateix, i d'acord amb el que preveu la base general tercera, caldrà realitzar un exercici de coneixements de català. La qualificació d'aquest exercici serà d'apte o no apte; els aspirants que siguin considerats no aptes restaran eliminats del procés. Estaran exempts de realitzar aquesta prova els aspirants que hagin acreditat estar en possessió del certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1) del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

Els aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa d'acord amb el que preveu la base general quarta.

 

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (ÀREA EDUCACIÓ I CULTURA)

Contingut funcional:

- Tasques auxiliars de procediments de documentació mecànica.

- Suport als processos de gestió propis de l'administració.

- Manipulació i suport informàtic i mecànic.

- Atenció i informació telefònica.

- Recepció, carteria i registre.

- Realitzar el seguiment dels ajuts de menjador de la comarca del Baix Llobregat.

- Realitzar el seguiment de les convocatòries de cada curs escolar.

- Fer el seguiment de les despeses generades per les beques de menjador i col·laborar en el seguiment de la despesa del transport escolar.

- Participar en les tasques administratives derivades del departament de Cultura.

- Realitzar el seguiment econòmic dels convenis que es derivin de l'Àrea: Centre d'Estudis Comarcal del Baix Llobregat i la Coordinadora del Bestiari del Baix Llobregat, i d'altres que es pugin formalitzar.

- Realitzar el seguiment econòmic de l'Arxiu Comarcal.

- Realitzar el seguiment del Consell Consultiu de la Gent Gran, assistències, control dels desplaçaments, i suport en l'elaboració del material que es derivi.

- Desenvolupar les tasques derivades de la secretaria tècnica del Consell Consultiu de la Gent Gran: actualització dels nomenaments, tramesa de documentació i gestió de documentació.

- Donar suport administratiu a la gestió de l'Àrea d'Igualtat de Gènere i de Polítiques socials que es requereixi.

- Qualsevol altres tasques d'anàlogues característiques.

 

MÈRITS A VALORAR. Puntuació màxima 5 punts:

- Formació complementària directament relacionada amb les funcions a desenvolupar. Puntuació màxima 3 punts.

Jornades, seminaris i cursos de formació, perfeccionament, especialització o actualització amb certificat d'assistència i/o aprofitament, relacionats amb el lloc de treball.

Fins a 10 h: 0,10 punts.

D'11 a 20 h: 0,20 punts.

De 21 a 50 h: 0,40 punts.

De 51 h. a 100 h: 0,60 punts.

Més de 100 h: 0,80 punts.

- Títols oficials superiors a la titulació exigida per a participar en la convocatòria. Puntuació màxima 1 punt:

Cicle Formatiu de Grau Superior, Títol de Batxillerat Superior, Títol de Formació Professional Segon grau (FPII): 0,5 punts

Títol de diplomatura, llicenciatura o grau universitari: 1 punt.

No es valorarà la titulació amb la qual s'accedeix per a participar en la convocatòria.

ACTIC o Compètic, certificat en competències digitals: Puntuació màxima 1 punt:

Bàsic: 0,25 punts

Mitjà: 0,75 punts

Avançat: 1 punt

Només es valorarà el nivell més alt acreditat.

 

Quarta. Altres disposicions

D'acord amb el que preveu la base general desena, els aspirants que, tot i no haver estat proposats per al nomenament, hagin superat aquest procés selectiu, d'acord amb allò establert en la base general setena de les bases generals i també d'acord amb aquestes bases específiques, seran incorporats en la corresponent borsa de treball específica per a cobrir necessitats temporals, o podran ser inclosos en les borses ja existents coincidents o compatibles amb la categoria objecte de la convocatòria, tot això d'acord amb el previst a la Disposició addicional quarta de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

 

 

Procés selectiu CM3/22 (L.A.1.1)

 

És objecte d'aquestes bases regular el procés selectiu per a proveir 2 places Tècnic/a Superior del Grup de classificació A, subgrup A1, Tècnic/a Superior (Àrea Desenvolupament Econòmic - Dep. Anàlisi i Prospectiva), de la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La provisió d'aquestes places es regirà per les bases generals exposades anteriorment (annex I), i les bases específiques següents:

 

Primera. Distribució del nombre de places

Les places convocades corresponen al torn lliure i no s'ha previst cap plaça pel torn de places reservades a la integració de persones amb discapacitat.

 

Segona. Condicions de les persones aspirants

A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants han de complir els requisits específics següents:

- Estar en possessió del títol de Llicenciatura universitària o equivalent, i estar en condicions de tenir l'acreditació corresponent en la data en que acaba el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives.

En cas d'invocar un títol equivalent a l'exigit, correspondrà a l'aspirant la seva acreditació mitjançant norma legal o certificat expedit pel Ministeri d'Educació.

- Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1), que es correspon amb el nivell C1 del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

 

Tercera. Procés selectiu

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general setena.

Consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants d'acord amb el que estableix el punt 2) de la base general setena. La valoració de mèrits es realitzarà sobre la documentació acreditativa que caldrà aportar dins del termini de presentació de sol·licituds, d'acord amb el que es disposa a la base general quarta.

Així mateix, i d'acord amb el que preveu la base general tercera, caldrà realitzar un exercici de coneixements de català. La qualificació d'aquest exercici serà d'apte o no apte; els aspirants que siguin considerats no aptes restaran eliminats del procés. Estaran exempts de realitzar aquesta prova els aspirants que hagin acreditat estar en possessió del certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1) del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

Els aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa d'acord amb el que preveu la base general quarta.

El contingut funcional i altres característiques del lloc de treball a proveir, així com els àmbits formatius a valorar dins de l'apartat de mèrits acadèmics o altres mèrits, es podran consultar en l'anunci de la convocatòria.

 

TÈCNIC/A SUPERIOR (Àrea de Desenvolupament econòmic i Acompanyament local. Dep. d'anàlisi i prospectiva)

Contingut funcional:

- Les pròpies de l'exercici pel qual l'habilita la seva titulació.

- Desenvolupar i dissenyar tècnicament els projectes, serveis i actuacions que se'n deriven de l'activitat que realitzin els diferents observatoris vinculats al departament d'anàlisi i prospectiva.

- Manteniment de les bases de dades necessàries per garantir el correcte funcionament dels observatoris vinculats al departament d'anàlisi i prospectiva. 

- Realització de les publicacions, estudis i informes periòdics que sobre la realitat socioeconòmica de la comarca elaborin els observatoris vinculats al departament d'anàlisi i prospectiva.

- Atenció del servei de consultes directes, internes i externes que tinguin els diferents observatoris vinculats al departament de d'anàlisi i prospectiva.

- Manteniment i actualització dels continguts de la pàgina web del departament d'anàlisi i prospectiva.

- Suport tècnic i metodològic, si s'escau, a la resta d'activitats que es realitzin dins de l'Àrea de desenvolupament estratègic.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Adoptar en el tractament de dades de caràcter personal les mesures d'índole tècnica i organitzativa establertes per l'Entitat i acomplir la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat en relació a les mateixes, que subsistirà fins i tot una vegada acabada la seva relació laboral amb l'Entitat.

- Qualsevol altre tasca d'anàlogues característiques.

 

MÈRITS A VALORAR. Puntuació màxima 5 punts:

- Formació complementària directament relacionada amb les funcions a desenvolupar. Puntuació màxima 3 punts.

Jornades, seminaris i cursos de formació, perfeccionament, especialització o actualització amb certificat d'assistència i/o aprofitament, relacionats amb el lloc de treball.

Fins a 10 h: 0,10 punts.

D'11 a 20 h: 0,20 punts.

De 21 a 50 h: 0,40 punts.

De 51 h. a 100 h: 0,60 punts.

Més de 100 h: 0,80 punts.

- Títols oficials de màster, postgrau o doctorat, relacionats amb el lloc de treball. Puntuació màxima 1 punt.

Títol de màster o doctorat: 1 punt

Títol de postgrau: 0,5 punts

- Altres mèrits: publicacions, transmissió de coneixements en matèries relacionades amb les funcions a desenvolupar. Puntuació màxima 1 punt.

 

Quarta. Altres disposicions

D'acord amb el que preveu la base general desena, els aspirants que, tot i no haver estat proposats per al nomenament, hagin superat aquest procés selectiu, d'acord amb allò establert en la base general setena de les bases generals i també d'acord amb aquestes bases específiques, seran incorporats en la corresponent borsa de treball específica per a cobrir necessitats temporals, o podran ser inclosos en les borses ja existents coincidents o compatibles amb la categoria objecte de la convocatòria, tot això d'acord amb el previst a la Disposició addicional quarta de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

 

 

Procés selectiu CM4/22 (L.A1 EAIA)

 

És objecte d'aquestes bases regular el procés selectiu per a proveir 3 places de Tècnic/a Superior, del Grup de classificació A, subgrup A1, Tècnic/a Superior Pedagog/oga EAIA, de la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La provisió d'aquestes places es regirà per les bases generals exposades anteriorment (annex I), i les bases específiques següents:

 

Primera. Distribució del nombre de places

Les places convocades corresponen al torn lliure i no s'ha previst cap plaça pel torn de places reservades a la integració de persones amb discapacitat.

 

Segona. Condicions de les persones aspirants

A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants han de complir els requisits específics següents:

- Estar en possessió del títol de Grau universitari en Pedagogia o Llicenciatura en Pedagogia, o equivalent, i estar en condicions de tenir l'acreditació corresponent en la data en que acaba el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives.

En cas d'invocar un títol equivalent a l'exigit, correspondrà a l'aspirant la seva acreditació mitjançant norma legal o certificat expedit pel Ministeri d'Educació.

- Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1), que es correspon amb el nivell C1 del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

- Certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals, en virtut de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de Protecció a la Infància i l'Adolescència o autoritzar i consentir als processos de selecció d'aquest Consell Comarcal la consulta del mateix mitjançant formulari de declaració responsable jurada o promesa de no haver estat condemnat/da per sentència ferma per delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual, ni per delictes de tràfic d'éssers humans.

 

Tercera. Procés selectiu

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general setena.

Consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants d'acord amb el que estableix el punt 2) de la base general setena. La valoració de mèrits es realitzarà sobre la documentació acreditativa que caldrà aportar dins del termini de presentació de sol·licituds, d'acord amb el que es disposa a la base general quarta.

Així mateix, i d'acord amb el que preveu la base general tercera, caldrà realitzar un exercici de coneixements de català. La qualificació d'aquest exercici serà d'apte o no apte; els aspirants que siguin considerats no aptes restaran eliminats del procés. Estaran exempts de realitzar aquesta prova els aspirants que hagin acreditat estar en possessió del certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1) del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

Els aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa d'acord amb el que preveu la base general quarta.

El contingut funcional i altres característiques del lloc de treball a proveir, així com els àmbits formatius a valorar dins de l'apartat de mèrits acadèmics o altres mèrits, es podran consultar en l'anunci de la convocatòria.

 

TÈCNIC/A SUPERIOR PEDAGOG/A (EAIA II, IV i VI)

Contingut funcional:

- Les pròpies de l'exercici professional pel qual habilita la seva titulació.

- Realització de proves adients als infants i joves que permetin arribar a un diagnòstic dels aprenentatges i habilitats adquirides, tant pel que fa a hàbits, com a capacitats i aprenentatges escolars.

- Elaboració d'informes pertinents a l'avaluació que pugui haver elaborat a partir del diagnòstic establert.

- Decisió sobre les intervencions de caràcter pedagògic que es puguin derivar de la seva actuació professional.

- Informe i assessorament tècnic.

- Qualsevol altres tasques d'anàlogues característiques.

 

MÈRITS A VALORAR. Puntuació màxima 5 punts:

- Formació complementària directament relacionada amb les funcions a desenvolupar. Puntuació màxima 3 punts.

Jornades, seminaris i cursos de formació, perfeccionament, especialització o actualització amb certificat d'assistència i/o aprofitament, relacionats amb el lloc de treball.

Fins a 10 h: 0,10 punts.

D'11 a 20 h: 0,20 punts.

De 21 a 50 h: 0,40 punts.

De 51 h. a 100 h: 0,60 punts.

Més de 100 h: 0,80 punts.

- Títols oficials de màster, postgrau o doctorat, relacionats amb el lloc de treball. Puntuació màxima 1 punt.

Títol de màster o doctorat: 1 punt

Títol de postgrau: 0,5 punts

- Altres mèrits: publicacions, transmissió de coneixements en matèries relacionades amb les funcions a desenvolupar, com a Pedagog/a. Puntuació màxima 1 punt.

 

Quarta. Altres disposicions

D'acord amb el que preveu la base general desena, els aspirants que, tot i no haver estat proposats per al nomenament, hagin superat aquest procés selectiu, d'acord amb allò establert en la base general setena de les bases generals i també d'acord amb aquestes bases específiques, seran incorporats en la corresponent borsa de treball específica per a cobrir necessitats temporals, o podran ser inclosos en les borses ja existents coincidents o compatibles amb la categoria objecte de la convocatòria, tot això d'acord amb el previst a la Disposició addicional quarta de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

 

 

Procés selectiu CM7/22 (L.A2.1)

 

És objecte d'aquestes bases regular el procés selectiu per a proveir 1 plaça de Tècnic/a Mitjana, del Grup de classificació A, subgrup A2, Tècnic/a Mitjà/ana, Referent Comunitari/a de la Dependència, de la plantilla de personal laboral del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La provisió d'aquestes places es regirà per les bases generals exposades anteriorment (annex I), i les bases específiques següents:

 

Primera. Distribució del nombre de places

Les places convocades corresponen al torn lliure i no s'ha previst cap plaça pel torn de places reservades a la integració de persones amb discapacitat.

 

Segona. Condicions de les persones aspirants

A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants han de complir els requisits específics següents:

- Estar en possessió del títol de Grau Universitari o Diplomatura en TREBALL SOCIAL, o equivalent, i estar en condicions de tenir l'acreditació corresponent en la data en que acaba el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives.

En cas d'invocar un títol equivalent a l'exigit, correspondrà a l'aspirant la seva acreditació mitjançant norma legal o certificat expedit pel Ministeri d'Educació.

- Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1), que es correspon amb el nivell C1 del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

 

Tercera. Procés selectiu

El procediment de selecció és el de concurs de mèrits, que es regeix per la base general setena.

Consistirà en la valoració dels mèrits i del currículum dels aspirants d'acord amb el que estableix el punt 2) de la base general setena. La valoració de mèrits es realitzarà sobre la documentació acreditativa que caldrà aportar dins del termini de presentació de sol·licituds, d'acord amb el que es disposa a la base general quarta.

Així mateix, i d'acord amb el que preveu la base general tercera, caldrà realitzar un exercici de coneixements de català. La qualificació d'aquest exercici serà d'apte o no apte; els aspirants que siguin considerats no aptes restaran eliminats del procés. Estaran exempts de realitzar aquesta prova els aspirants que hagin acreditat estar en possessió del certificat de coneixements de nivell de suficiència de català (C1) del Marc europeu comú de referència per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües del Consell d'Europa o d'aquells títols, diplomes i certificats que la normativa vigent reconeix com a equivalents.

Els aspirants hauran de presentar tota la documentació acreditativa d'acord amb el que preveu la base general quarta.

El contingut funcional i altres característiques del lloc de treball a proveir, així com els àmbits formatius a valorar dins de l'apartat de mèrits acadèmics o altres mèrits, es podran consultar en l'anunci de la convocatòria.

 

TÈCNIC/A REFERENT COMUNITARI/A DE LA DEPENDÈNCIA

Contingut funcional:

- Assessorament, acompanyament i suport als professionals de tots els àmbits i en especial als ens locals.

- Resolució de dubtes, consultes, aclariments i suport als professionals.

- Elaboració de protocols tan interns com pel millor funcionament de l'aprenentatge i la realització de PIAs al territori.

- Coordinació i mediació entre els diferents agents i recursos del territori corresponent

- Organització de tallers pràctics pels professionals que elaboren el PIA.

- Informació a les entitats locals, associacions d'afectats i professionals relacionats amb el camp del procés continu  del desplegament de la Llei i del SAAD.

- Interlocució entre el Prodep i les administracions locals, sent la cara visible del Departament vers el territori, el que ha afavorit molt la relació entre l'administració autonòmica i l'administració local.

- Supervisió de casos de difícil resolució per PIA.

- Assistència a reunions de coordinació i col·laboració a Serveis Territorials, entre d'altres ens de l'administració.

- Membre Col·legiat de les Comissions de Valoració de la Dependència.

- Resolució de conflictes entre diferents agents locals que dificulten la implantació i posta en marxa.

- Organització i planificació de les activitats de suport en el territori.

- Verificar i Validar   el treball realitzat pels professionals dels Ajuntaments segons les línies marcades per l'administració autonòmica.

- Formació a tots els professionals responsables en l'elaboració de PIAs: treballadors socials de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials, de centres residencials de gent gran, discapacitats i centres sociosanitaris.

- Elaboració i preparació de documentació per a la formació tal com Power points, resums de les ordres i decrets i elaboració de documents amb l'objectiu d'unificar criteris i facilitar la posta en pràctica  del desenvolupament de la Llei en tot el territori autonòmic.

- Distribució, control i seguiment de les resolucions de la dependència

- Control i seguiment en la elaboració de PIAs

- Gestió d'incidències tals com: canvis de domicili, traspassos de resolucions, èxitus, cerca de sol·licituds i/o expedients de persones no valorades, entre d'altres.

- Validació de PIAs comunitaris i de centres

- Altres tasques relacionades amb el perfil professional de treball social a serveis socials bàsics.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Adoptar en el tractament de dades de caràcter personal les mesures d'índole tècnica i organitzativa establertes per l'Entitat i acomplir la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat en relació a les mateixes, que subsistirà fins i tot una vegada acabada la seva relació laboral amb l'Entitat.

- Qualsevol altre tasca d'anàlogues característiques.

 

MÈRITS A VALORAR. Puntuació màxima 5 punts:

- Formació complementària directament relacionada amb les funcions a desenvolupar. Puntuació màxima 4 punts.

- Jornades, seminaris i cursos de formació, perfeccionament, especialització o actualització amb certificat d'assistència i/o aprofitament, relacionats amb el lloc de treball.

Fins a 10 h: 0,10 punts.

D'11 a 20 h: 0,20 punts.

De 21 a 50 h: 0,40 punts.

De 51 h. a 100 h: 0,60 punts.

- Títols oficials de màster, postgrau o doctorat, relacionats amb el lloc de treball. Puntuació màxima 1 punt

- Títol de màster o doctorat: 1 punt

-Títol de postgrau: 0,5 punts

 

Quarta. Altres disposicions

D'acord amb el que preveu la base general desena, els aspirants que, tot i no haver estat proposats per al nomenament, hagin superat aquest procés selectiu, d'acord amb allò establert en la base general setena de les bases generals i també d'acord amb aquestes bases específiques, seran incorporats en la corresponent borsa de treball específica per a cobrir necessitats temporals, o podran ser inclosos en les borses ja existents coincidents o compatibles amb la categoria objecte de la convocatòria, tot això d'acord amb el previst a la Disposició addicional quarta de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

 

Sant Feliu de Llobregat, 27 de maig de 2024

 

Eva M. Martínez Morales

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
270180 {"title":"ANUNCIO sobre publicación de las bases del proceso selectivo CM21\/22 (LC2.1.2), CM3\/22 (L.A.1.1), CM4\/22 (L.A1 EAIA) y CM7\/22 (L.A2 .1).","published_date":"2024-06-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"270180"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Baix Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9185 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-17/270180-anuncio-publicacion-bases-proceso-selectivo-cm21-22-lc2-1-2-cm3-22-l-a-1-1-cm4-22-l-a1-eaia-cm7-22-l-a2-1 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.