ANUNCIO relativo a la convocatoria y las bases para la provisión, por promoción interna de funcionario de carrera, de la plaza de responsable de sistemas de información y régimen interior.

A l'oferta pública d'ocupació 2022/2024 ordinària, aprovada pel Ple de 05/05/2022 (exp. 2021/369) i modificada per acord del Ple de 22/12/2023 hi consten diversos llocs de treball a cobrir mitjançant promoció interna (publicada al BOP de Lleida de 23/02/2023

En aquest sentit la Junta de Govern Comarcal de data 12/12/2023 va aprovar les bases i la convocatòria per a selecció per promoció interna del lloc de treball de responsable de sistemes d'informació i règim interior, com a funcionari/ària de carrera.

En data 15 de novembre de 2022, la Junta de Govern comarcal va aprovar les bases genèriques per a la selecció de personal del Consell Comarcal de l'Alt Urgell generals (E. 2022/401) que estan publicades al DOGC de 17 de març de 2023, al BOP de Lleida de 14 de març de 2023 i al tauler d'anuncis comarcal

https://tauler.seu.cat/v2/detall?idEns=8100430008&idEdicte=414736

Mitjançant aquest anunci es fa pública la convocatòria i les bases corresponents.

Forma de presentació. Tenint en compte l'establert a l'apartat 3 de les bases genèriques, la presentació de sol·licituds es realitzarà mitjançant el model d'instància que s'especifica en aquestes bases (annex 3).

Lloc de presentació. La presentar es farà al Registre electrònic del Consell Comarcal o de forma presencial a la seu del Consell Comarcal, o bé mitjançant alguna de les formes assenyalades a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 octubre, del Procediment Administratiu Comú

Termini de presentació de sol·licituds. Les persones aspirants disposaran del termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria en el darrer d'aquests butlletins: Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), al Butlletí Oficial de la Província de Lleida i/o Boletín Oficial de l'Estado.

 

La Seu d'Urgell, 7 de juny de 2024

 

Josefina Lladós Torrent

Presidenta

 

 

BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA APROVADA EN SESSIÓ DE 22 DE DESEMBRE DE 2022.

Núm. exp. 2023/427

 

LLOC CONVOCAT: Responsable Sistemes de Informació i Règim Interior

CODI DE LA RLT: C.120.00

GRUP: A2

COMPLEMENT DE DESTÍ: 22

COMPLEMENT ESPECÍFIC/PUNTS 2019 725

TIPUS DE LLOC FUNCIONARI/ESTRUCTURAL

TITULACIÓN EXIGIDA GRAU UNIVERSITARI o diplomatura

SISTEMA DE SELECCIÓ CONCURS/PROMOCIÓ INTERNA D'ENTRE PERSONAL FUNCIONARI O LABORAL FIXE INDEFINIT DE LA CORPORACIÓ

 

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

És objecte de les presents bases la convocatòria, pel sistema de concurs, mitjançant promoció interna, per a la provisió en plantilla funcionarial d'un lloc de tècnic responsable de sistemes d'informació i règim interior - integrat a l'Escala d'Administració Especial; grup A2,CD 22 punts 725 del Consell Comarcal C 120.00, dotat a la plantilla de personal funcionari d'aquest Consell Comarcal. Tot allò en el marc de la convocatòria prèvia d'estabilització a l'ocupació en aplicació d'allò disposat per la Llei 20/2021, de 28 de desembre i el Reial Decret Llei 32/2021, de la mateixa data.

La participació en el concurs per part del personal del Consell Comarcal que reuneixi les requisits exigits a la convocatòria i el ordre de puntuació, seran determinants del dret a l'accés amb caràcter permanent i relació estatutària funcionarial.

Retribucions: Bàsiques corresponents a A2, més complement de destí 22 i un complement específic en euros equivalent als punts actualitzats amb les pujades autoritzades anualment i segons la valoració establerta. Punts de RLT 2019: 725.

Jornada: 100% de jornada. Horari de dilluns a divendres, en jornada principalment de matí i algunes tardes que pot ser modificat en situacions de conveniència organitzativa, de substitució de vacances i/o altres.

 

2. DURADA

En relació a la durada, tractem d'un lloc funcionarial estructural: Permanent, desprès del nomenament i la presa de possessió. En tractar-se d'un sistema de promoció interna/concurs, no s'ha establert període de prova.

 

3. FUNCIONS I ADSCRIPCIÓ ORGÀNICA

Totes les pròpies de l'administració especial i el grup A2, especialment les assenyalades a la RLT i les executives pròpies del mateix, que es consideren enunciatives i no tancades

Missió principal: Dissenyar i implementar aplicacions i infraestructures en els àmbits dels sistemes d'informació i de comunicació així com garantir el seu manteniment per al bon funcionament de la Corporació, empreses i entitats dependents i adscrites

 

3. REQUISITS GENERALS PER A PRENDRE PART EN EL CONCURS:

a) Ser ciutadà/na espanyol/a, ciutadà/na de la Unió Europea o estranger/a en els termes que estableix l'article 10 de la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener.

b) Haver complert 16 anys i no excedir de l'edat de jubilació forçosa.

c) Estar en possessió de la titulació de grau universitari o diplomatura en qualsevol de les branques del enginyeria tècnica Informàtica, telecomunicacions o assimilables. En el cas que el títol sigui expedit per un centre no espanyol, s'haurà d'acreditar la corresponent homologació.

d) Ser funcionari de plantilla del Consell Comarcal o Personal Laboral fix indefinit dels grups C1 o A2

e) Estar en la situació de servei actiu al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, al menys des de l'1 de gener de 2016 (D.A. 6ª Llei 20/2021), en desenvolupament de llocs de grup C-1/A-2, sota relació funcionarial de carrera/13 de maig de 2007 en desenvolupament de llocs C-1/A2, si es tracta de personal laboral fixe indefinit.

f) No patir cap malaltia ni estar afectat/da per cap limitació física que impedeixi el normal desenvolupament de les funcions pròpies de la feina.

g) No haver estat inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.

h) Acreditar el coneixement de la llengua catalana mitjançant el certificat del nivell C de la Junta Permanent de Català o algun dels certificats o títols equivalents esmentats a l'annex del Decret 14/1994, de 8 de febrer (DOGC 1859 d'11.2.94) de la Generalitat de Catalunya.

En el cas que algun/a dels/de les concursants no compti amb el certificat o títol esmentats, el tribunal de valoració del concurs avaluarà aquests coneixements. En aquest cas, el tribunal estarà assessorat per personal amb títol idoni per avaluar el coneixement de la llengua catalana.

i) Acreditar coneixement de llengua castellana: Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir coneixements de llengua castellana del nivell C2. Aquest coneixement s'acredita mitjançant la superació de la prova o l'exercici establert a aquest efecte o la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:

a. Certificat d'haver cursat l'educació primària i la secundària a l'Estat espanyol.

b. Diploma d'espanyol com a llengua estrangera (nivell C2 o equivalent), que estableix el Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre, modificat per Reial decret 264/2008, de 22 de febrer.

c. També estan exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones aspirants nacionals de països en què la llengua castellana sigui llengua oficial o que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a obtenir la titulació exigida com a requisit d'accés.

j) Acreditar coneixements informàtics de nivell mitjà d'ACTIC. Cas que no es disposi del certificat esmentat es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.

 

PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES

Les instàncies per a prendre part en el concurs, en les que els/les aspirants declararan que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria, llevat del que s'assenyala en la lletra f) g) i h) de l'apartat anterior pels aspirants que manquin de certificats, podran presentar-se a les proves.

Les instàncies s'adreçaran a la Presidència del Consell Comarcal i es presentaran en el Registre General de l'entitat (Passeig de Joan Brudieu, núm.15, de La Seu d'Urgell), en dia i hores hàbils d'oficina, o bé per la Seu electrònica (preferentment):

https://www.seu-e.cat/ca/web/ccalturgell/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica

en el termini de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'últim anunci publicat al BOP, al DOGC o al BOE, segons el model adjunt (annex 1).

En el cas que es tramiti a través de la Seu electrònica caldrà adjuntar el model de l'annex 1, signat electrònicament, a la instància genèrica. Si el dia de finalització del termini fos festiu, passarà al dia següent hàbil.

Amb la instància s'ha de presentar un currículum i fotocòpia compulsada de tots aquells mèrits que s'al·leguin per a prendre part al concurs.

Consentiment al tractament de dades personals: Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, les persones aspirants donen el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. Alhora, les persones aspirants donen el consentiment per tal que l'òrgan convocant faci les comprovacions i les acreditacions d'ofici sense que la persona aspirant hagi de presentar cap documentació que hi doni autorització expressa. L'acreditació de la documentació en la presentació de la sol·licitud en els registres de qualsevol de les oficines previstes en la convocatòria implicarà la denegació de l'autorització a l'òrgan convocant a realitzar les comprovacions d'ofici.

 

5. DOCUMENTS A PRESENTAR

a) Instància dirigida a la Presidència (el model d'instància es troba en aquestes bases com a annex 1)

b) Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat.

c) Fotocòpia de la titulació acadèmica que dona accés a la prova.

d) Fotocòpia del certificat de nivell C de català

e) Fotocòpia del nivell bàsic d'ACTIC

f) Certificat de trobar-se en servei actiu al Consell Comarcal de l'Alt Urgell (grups C-1 o A-2) des de abans del dia 1 de gener de 2016 i envers la condició de funcionari de carrera o personal laboral fixe indefinit des de la data del 13 de maig de 2007.

g) Currículum Vitae de la persona concursant que haurà de contenir, a més de les dades que desitgi fer constar per ser valorades pel tribunal qualificador, la següent documentació:

- Fotocòpia dels certificats i altres documents acreditatius dels mèrits al·legats

- Certificat de vida laboral emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

- Certificat expedit per Secretaria del Consell Comarcal.

Tots els mèrits s'hauran d'acreditar amb l'aportació dels diplomes o certificats corresponents, expedits pels centres oficials competents. Aquests justificants hauran d'estar a disposició de la secretaria abans de la celebració del concurs, per tal que el Tribunal pugui valorar-los.

La persona que resulti seleccionada haurà de presentar la documentació original o còpia compulsada.

 

6. LLISTA D'ADMESOS I EXCLOSOS:

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, la Presidència, un cop comprovades les condicions dels aspirants per poder accedir al concurs, publicarà al tauler d'anuncis la llista d'aspirants admesos i exclosos, disposant-se d'un termini de deu dies naturals per presentar al·legacions.

La data prevista per a la constitució del tribunal qualificador i la celebració de les proves del concurs es fixarà per Decret i es farà públic a través del taulell d'edictes comarcal.

 

7. PROCÉS SELECTIU. FASES DE QUÈ CONSTARÀ EL CONCURS

La selecció de les persones aspirants es fa a través del sistema de concurs. El procés selectiu consisteix en una fase, complementada amb un altra, eventual, d'entrevista:

Fase única concurs: valoració del currículum dels aspirants, llevat d'eventual entrevista pel supòsit d'empat

CONCURS. BAREM DE MÈRITS (10 punts)

A) EXPERIÈNCIA: (màxim 6 punts)

- 0,63 punts per mes treballat al lloc o sota contracte del mateix grup C1, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell,

- 0.32 punts per mes treballat al lloc o sota contracte del mateix grup C-1 a d'altres administracions públiques.

- 0,20 punts per mes treballat a llocs de categoria administrativa equivalent C-1 del sector privat.

Les tasques s'hauran d'acreditar amb la vida laboral acompanyada de:

- Pel cas d'administracions públiques: certificat de serveis prestats i informe o certificat que determini el lloc de treball ocupat als efectes de determinar que les tasques siguin pròpies del lloc de treball que es convoca.

- Pel cas d'empreses privades: certificat de l'empresa indicatiu de les tasques realitzades i contracte de treball als efectes de determinar que les tasques siguin pròpies del lloc de treball que es convoca.

B) Formació: Cursos (4 punts) - només els compresos dins dels deu últims anys -anteriors a la convocatòria

Es valoraran els cursos sempre que estiguin relacionats directament amb el lloc de treball.

- per cada curs de fins a 20 hores: 0,40 punts

- De més de 20 hores i fins 50 hores: 0,80 punts

- De més de 50 hores: 1,00 punts

FASE eventual d'entrevista: (màxim 1 punts)

- El Tribunal celebrarà, en cas d'empat, una entrevista personal amb els o les aspirants per tal d'avaluar l'adequació del seu nivell de formació i la seva capacitat per al desenvolupament del lloc de treball a ocupar. Aquesta entrevista puntuarà de 0 a 1 punts i servirà per desempatar la convocatòria.

 

8. PROPOSTA DE NOMENAMENT

El Tribunal efectuarà la proposta de nomenament en favor de l'aspirant que hagi obtingut la màxima puntuació i l'elevarà a la Presidència perquè resolgui el concurs.

 

9. DATES PREVISTES PER A LA COMPROVACIÓ DE LES CONDICIONS I VALORACIÓ DE MÈRITS

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, i un cop comprovades les condicions dels/de les aspirants per poder accedir al concurs, es publicarà al tauler d'anuncis i al E-Tauler la llista d'aspirants admesos/es i exclosos/es disposant d'un termini de deu dies naturals per presentar al·legacions. La data prevista per a la celebració de les avaluacions del concurs es fixarà per Decret i es farà públic a través del taulell d'edictes comarcal. Igualment es procedirà, si fos el supòsit, per la convocatòria de l'entrevista.

 

10. INCOMPATIBILITATS

A la persona seleccionada per cobrir la plaça objecte d'aquesta convocatòria, li serà d'aplicació la normativa vigent en matèria d'incompatibilitats i a què fa referència els articles 321 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol.

 

11. COMPOSICIÓ DEL TRIBUNAL DE VALORACIÓ:

La composició del tribunal serà la següent:

President/a: El/la secretari/ària del Consell Comarcal

Vocals: Un representant de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Un/a funcionari/ària del destinat al Consell Comarcal, qui també farà les funcions de secretari/ària.

Suplents:

President: El secretari de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell o un secretari d'Administració Local amb Habilitació Nacional en servei actiu

Vocals: Un representants de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Un/a secretari/ària interventor/a destinada al Consell Comarcal.

El tribunal que es designi es nomenarà per Decret de Presidència i es publicarà al taulell d'anuncis comarcal.

Els membres del tribunal estan subjectes als supòsits d'abstenció i recusació que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/201, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Público, i no en poden ser nomenats membres persones col·laboradores o assessores d'aquests que hagin realitzat tasques de preparació de persones aspirants a proves selectives en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria.

A partir de la seva constitució, el tribunal, per actuar, requerirà la presència de la majoria dels seus membres, titulars o suplents, inclosos el president o la presidenta i el secretari o la secretària.

El tribunal que actuï en aquest procés selectiu, a l'efecte de les indemnitzacions per raó del servei en concepte d'assistències, està inclòs en les que preveu l'article 24 del Decret 138/2008, de 8 de juliol (DOGC núm. 5170, de 10.7.2008).

 

12. IMPUGNACIÓ

Les convocatòries i les seves bases, les llistes definitives de persones admeses i excloses, els nomenaments de personal i les resolucions per les quals es declara no superat el període de pràctiques poden ser impugnats pels/per les interessats/des, mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu davant de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació o publicació, sens perjudici del recurs potestatiu de revisió que es pot interposar en el termini d'un mes des de la data de notificació o publicació de l'acte o resolució davant la Presidència de la corporació o de l'autoritat en qui hagi delegat.

Els actes qualificats dels tribunals de selecció (resultat de les proves d'oposició, valoració en la fase de concurs i proposta definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu) podran ser recorreguts en alçada davant la Presidència de la corporació o de l'autoritat en qui hagi delegat en el termini d'un mes des que s'hagin publicat o notificat.

Els actes de tràmit del tribunal no podran ser objecte de recurs, sense perjudici que es puguin interposar reclamacions quan es tracti d'esmenar possibles errors materials en la confecció de la llista d'aprovats, errors mecanografiats en la transcripció de publicacions, errors aritmètics en les qualificacions o errors observables a simple vista. Aquests errors també podran ser corregits d'ofici pels òrgans de selecció.

El tribunal està facultat per resoldre els dubtes o les discrepàncies que s'originin durant el desenvolupament del procés de selecció.

 

 

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

 

En allò que no estigui previst a les bases, es procedirà segons el que determina el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals i el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals a Catalunya en matèria de funció pública, l'Estatut bàsic de l'empleat públic i altres disposicions aplicables.

 

 

ANNEX 1 Model d'instància

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
270178 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria y las bases para la provisión, por promoción interna de funcionario de carrera, de la plaza de responsable de sistemas de información y régimen interior.","published_date":"2024-06-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"270178"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de L'Alt Urgell,DOGC,DOGC 2024 nº 9185 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-17/270178-anuncio-relativo-convocatoria-bases-provision-promocion-interna-funcionario-carrera-plaza-responsable-sistemas-informacion-regimen-interior https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.