EDICTO por el que se expone al público la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza fiscal núm. 15, reguladora de la tasa por la prestación del servicio de voz pública, y de la Ordenanza fiscal núm. 16, reguladora de la tasa por el servicio de piscinas municipales.

L'Ajuntament en sessió extraordinària del Ple de data 29 de maig de 2024 ha aprovat provisionalment la modificació de l'Ordenança fiscal núm. 15 reguladora de la taxa per la prestació del servei de veu pública i 16 reguladora de reguladora de la taxa pel servei de piscines municipals.

De conformitat amb allò que preveuen els articles 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local; 17.1 Text refós de la Llei d'hisendes locals aprovat per RDL 2/2004, de 5 de març i 178.1b) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, els acords provisionals i les ordenances fiscals aprovades estaran exposats al públic a la Secretaria de l'Ajuntament durant 30 dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacions que considerin oportunes

En el cas de no haver-hi cap reclamació, l'acord provisional esdevindrà definitiu i es publicaran íntegrament els apartats dels articles que hagin estat objecte de modificació.

 

Vilanova de Bellpuig, 30 de maig de 2024

 

M. Dolors Pascual Miquel

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
270171 {"title":"EDICTO por el que se expone al público la aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza fiscal núm. 15, reguladora de la tasa por la prestación del servicio de voz pública, y de la Ordenanza fiscal núm. 16, reguladora de la tasa por el servicio de piscinas municipales.","published_date":"2024-06-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"270171"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilanova de Bellpuig,DOGC,DOGC 2024 nº 9185 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-17/270171-edicto-se-expone-publico-aprobacion-inicial-modificacion-ordenanza-fiscal-num-15-reguladora-tasa-prestacion-servicio-voz-publica-ordenanza-fiscal-num-16-reguladora-tasa-servicio-piscinas-municipales https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.