RESOLUCIÓN de 10 de junio de 2024, de rectificación de error de la Resolución de 29 de mayo de 2024, de convocatoria de concurso en tercera fase (nuevo ingreso) para la provisión de plazas en régimen de contratación laboral fija.

Atès que hem detectat una errada en la resolució 29 de maig de 2024 de convocatòria de concurs en tercera fase (nou ingrés) per a la provisió de places en règim de contractació laboral fixa publicada en el DOGC 9178 de data 6.6.24.

D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, que estableix que "Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.";

En ús de les competències que m'atorga l'Estatut de la Universitat Rovira i Virgili.

 

RESOLC:

 

1. Esmenar l'errada de la Resolució de data 29 de maig de 2024.

On diu:

"Així mateix, les persones interessades podran interposar recurs d'alçada contra els actes administratius que es derivin de l'actuació de la comissió, davant el rector de la Universitat en el termini d'un mes, comptat des de la seva notificació o publicació, el qual es pot entendre desestimat per silenci administratiu pel transcurs de tres mesos sense que hi recaigui resolució expressa. Resta aleshores expedita la via de la jurisdicció social on es podrà interposar demanda laboral en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà"

Ha de dir:

"Així mateix, les persones interessades podran interposar un recurs d'alçada contra els actes administratius que es derivin de l'actuació de la comissió, davant el rector de la Universitat en el termini d'un mes, comptat des de la seva notificació o publicació, el qual es pot entendre desestimat per silenci administratiu pel transcurs de tres mesos sense que hi recaigui resolució expressa. Resta aleshores expedita la via de la jurisdicció social on es podrà interposar demanda laboral en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació davant del Jutjat social de Tarragona, segons allò que disposa l'article 69 de la Llei 36/2011 reguladora de la jurisdicció social, en la redacció donada per la Disposició final 3a de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú.

 

Les persones interessades poden interposar, contra aquesta resolució, la convocatòria i les seves bases, un recurs contenciós administratiu al Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la publicació de la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

No obstant això, els interessats podran optar per interposar contra aquesta Resolució un recurs de reposició, en termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació de la resolució, davant el mateix òrgan que l'ha dictada. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu mentre no recaigui resolució expressa o presumpta del recurs de reposició.

Les persones interessades també poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per defensar els seus interessos.

 

Tarragona, 10 de juny de 2024

 

Josep Pallarès Marzal

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
270109 {"title":"RESOLUCIÓN de 10 de junio de 2024, de rectificación de error de la Resolución de 29 de mayo de 2024, de convocatoria de concurso en tercera fase (nuevo ingreso) para la provisión de plazas en régimen de contratación laboral fija.","published_date":"2024-06-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"270109"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2024 nº 9185,Universidad Rovira i Virgili https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-17/270109-resolucion-10-junio-2024-rectificacion-error-resolucion-29-mayo-2024-convocatoria-concurso-tercera-fase-nuevo-ingreso-provision-plazas-regimen-contratacion-laboral-fija https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.