ANUNCIO relativo a la convocatoria para la provisión de una plaza de apoyo administrativo (1/2024) y una plaza de técnico/a medio/a de programas públicos (2/2024), reservadas a la promoción interna del personal laboral.

El Consorci del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa, mitjançant Decret de la direcció-gerència del Consorci de data 06 de juny de 2024, número. de registre 103, aprovà convocar els processo selectius per a la provisió de les places de l'Oferta Pública d'Ocupació del Consorci per l'any 2024, la part resolutiva del qual és la següent:

 

RESOLUCIÓ

 

Primer.- CONVOCAR els processos selectius per a la provisió de les següents places que a continuació es relacionen, reservades a la promoció interna del personal laboral incloses en l'Oferta Pública d'Ocupació del Consorci del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa per l'any 2024, aprovada per decret núm. 37 de la Presidència del Consorci, de data 26 de febrer de 2024, juntament amb les bases generals i específiques que regulen aquests processos selectius que es van publicar amb l'oferta en el BOPB núm. CVE 202410041822, de 29 de febrer de 2024 i en el DOGC núm. 9115, de 5 de març de 2024:

- 1 plaça de suport administratiu, del grup de classificació C, subgrup C2 (Codi convocatòria: 1/2024).

- 1 plaça de tècnic/a mitjà/na de programes públics, del grup de classificació A, subgrup A2 (Codi convocatòria: 2/2024).

 

Segon.- PUBLICAR la present resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en la pàgina web del Consorci del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (www.cdmt.cat).

D'acord amb l'apartat 3 de les Bases generals que regeixen els processos selectius, el termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils, comptadors a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria en el DOGC.

 

Barcelona, 10 de juny de 2024

 

Juan Pedro Robles Pérez

Secretari delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263310 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria para la provisión de una plaza de apoyo administrativo (1\/2024) y una plaza de técnico\/a medio\/a de programas públicos (2\/2024), reservadas a la promoción interna del personal laboral.","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263310"} catalunya Consorcio del Centro de Documentación y Museo Textil de Terrassa,DOGC,DOGC 2024 nº 9184,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263310-anuncio-relativo-convocatoria-provision-plaza-apoyo-administrativo-1-2024-plaza-tecnico-medio-programas-publicos-2-2024-reservadas-promocion-interna-personal-laboral https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.