EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto modificado de la actuación III Can Maginàs de mejora de la accesibilidad y drenajes superficiales del Proyecto Construïm I (exp. OORD2022000006).

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada en data 30 de maig de 2024, ha acordat el següent:

 

Primer.- Aprovar definitivament el projecte d'obres modificat de l'actuació: "III. Can Maginàs. Millora de l'accessibilitat i drenatges superficials" del projecte Construïm I, redactat pels serveis tècnics municipals i signat per l'arquitecte municipal Marc Campoy Sánchez, que té per objecte la modificació de l'actuació 3 "Can Maginàs. Millora de l'accessibilitat i drenatges superficials" del projecte Construïm I situat a la plaça de Can Maginàs (Exp. OORD2022000006).

 

Segon.- Publicar l'acord d'aprovació definitiva al BOP, al DOGC, al Tauler d'edictes electrònic (E-TAULER) i a la web de l'Ajuntament www.santfeliu.cat

 

Tercer.- Contra aquest acte administratiu definitiu, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós-administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva notificació, o en el seu cas, des del dia següent al de la seva publicació.

 

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar prèviament recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació o, en el seu cas, des del dia següent al de la seva publicació.

No obstant, es podrà interposar qualsevol altre recurs, reclamació o instar qualsevol procediment que es consideri procedent en defensa dels seus drets i interessos

 

Sant Feliu de Llobregat, 31 de maig de 2024

 

Mònica Lafuente de la Torre

Presidenta de l'Àrea de Territori, Transició Ecològica i Planejament

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263286 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto modificado de la actuación III Can Maginàs de mejora de la accesibilidad y drenajes superficiales del Proyecto Construïm I (exp. OORD2022000006).","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263286"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263286-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-modificado-actuacion-iii-can-maginas-mejora-accesibilidad-drenajes-superficiales-proyecto-construim-exp-oord2022000006 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.