EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento de la Oficina de Turismo.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 28 de maig de 2024, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

 

"Primer-. APROVAR INICIALMENT el canvi d'ubicació del servei Oficina de Turisme a les dependències de Ca l'Alfaro i la modificació del primer paràgraf de l'article 4 del Reglament del Servei Municipal d'Informació Turística en aquest sentit, que quedarà redactat de la següent forma «El servei Oficina de Turisme es prestarà a les instal·lacions municipals situades a l'edifici de Ca l'Alfaro, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, 27-33. L'Ajuntament es farà càrrec del manteniment i neteja de les instal·lacions».

 

Segon.- APROVAR la modificació del punt 1 de la Carta de serveis continguda en la Memòria justificativa del servei públic municipal d'Informació Turística, en el punt denominat «Canals per accedir al servei». Així, on diu « «Canals per accedir al servei. Presencial. Oficina de Turisme. Passeig de la Riera s/n, coordenades 41.557888, 2.499533. Telefònic S'activarà un número de telèfon que està encara pendent de definir» quedarà redactat de la forma següent: «Canals per accedir al servei. Presencial. Oficina de Turisme. Passeig de la Mare de Déu de Montserrat, 27-33, edifici de Ca l'Alfaro. Telefònic 937023644».

 

Tercer.- APROVAR les modificacions següents del «Projecte establiment del servei públic d'informació turística»:

- En el punt 1 «Característiques», al tercer paràgraf, quan diu «El servei d'Oficina de Turisme es prestarà oferint un servei gratuït a tots els ciutadans, visitants i turistes que ho sol·licitin i al mòdul de propietat municipal instal·lat al passeig de la Riera, a la zona blava d'aparcament situat al barri de Sant Pere. S'ha escollit aquest espai perquè compta amb un despatx d'atenció condicionat, un petit magatzem perquè té una excel·lent ubicació, al costat de la platja i el port, dos dels espais atractius al municipi des d'un punt de vista turístic.» ha de dir «El servei d'Oficina de Turisme es prestarà oferint un servei gratuït a tots els ciutadans, visitants i turistes que ho sol·licitin i a l'edifici de Ca l'Alfaro per la seva situació en ple centre del municipi, espai atractiu des d'un punt de vista turístic.»

- Més endavant quan diu «S'ha establert inicialment un horari de Setmana Santa, juliol i agost de 10 a 12 i de 17.30 a 19.30 h i els mesos d'abril, maig i juny, setembre i octubre de 15 a 19 h. Aquest serà revisable en funció dels resultats recollits durant el seu funcionament» ha de dir «S'estableix un horari de 10 a 14 h de dimecres a diumenge i dies festius, des de Setmana Santa fins a octubre (ambdós inclosos). Aquest serà revisable en funció dels resultats recollits durant el seu funcionament»

- En el punt 3 «Instal·lacions per a la prestació del servei» quan diu «El servei Oficina de Turisme es prestarà a les instal·lacions municipals situades al passeig de la Riera s/n, coordenades 41.557888, 2.499533.» ha de dir «El servei Oficina de Turisme es prestarà a les instal·lacions municipals situades a l'edifici de Ca l'Alfaro, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, 27-33».

 

Quart.- SOTMETRE A INFORMACIÓ PÚBLICA l'expedient per un termini de trenta dies, a comptar des de la darrera publicació, a efectes de presentació d'al·legacions i suggeriments. En el supòsit de què no se'n presenti cap, l'expedient es considerarà definitivament aprovat de forma automàtica i es procedirà a la publicació del text íntegre del reglament regulador del servei, d'acord amb la normativa vigent.

 

Cinquè.- PUBLICAR l'anunci d'informació pública corresponent al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província i al web municipal.

 

Sisè.- DONAR AUDIÈNCIA durant el mateix termini d'informació pública -i als mateixos efectes- als interessats en el procediment."

 

En compliment del que disposa l'article 178.1b) del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 63.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, l'acord d'aprovació, juntament amb el projecte de modificació de la norma, se sotmeten a informació pública durant un termini de trenta dies hàbils, a comptar des de la darrera publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Durant el termini esmentat es podrà examinar l'expedient a la Secretaria de l'Ajuntament i formular-hi les al·legacions que es considerin pertinents.

 

Sant Andreu de Llavaneres, 6 de juny de 2024

 

Alexandre Neira Marí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263284 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento de la Oficina de Turismo.","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263284"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263284-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-reglamento-oficina-turismo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.