ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de la concesión de subvenciones para la instalación de placas fotovoltaicas y sus equipos en las viviendas o comunidades de propietarios en el municipio de El Morell.

En sessió plenària de data 30 de maig de 2024, l'Ajuntament del Morell ha aprovat inicialment les bases reguladores de la concessió de subvencions per la instal·lació de plaques fotovoltaiques i els seus equips als habitatges o comunitats de propietaris al municipi del Morell.

De conformitat amb l'article 124.2 del Decreto 179/1995, de 13 de juny, mitjançant el qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis els ens locals (ROAS) es sotmet a informació pública mitjançant la seva inserció en el tauler d'anuncis de la Corporació, en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per un termini de vint dies, per tal que es puguin presentar les al·legacions i/o reclamacions que es considerin adients.

En el supòsit que no es presentin al·legacions dins del termini establert, aquestes bases esdevindran definitivament aprovades sense necessitat d'adoptar un nou acord.

 

 

"BASES REGULADORES ESPECÍFIQUES PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER LA INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES FOTOVOLTAIQUES I ELS SEUS EQUIPS ALS HABITATGES O COMUNITATS DE PROPIETARIS DEL MUNICIPI DEL MORELL.

 

1.- Objecte de la subvenció.

L'objectiu de les presents bases és regular i fixar els criteris i el procediment de sol·licitud, tramitació, concessió, pagament i justificació de les subvencions que atorgui l'Ajuntament del Morell destinades a finançar actuacions que tinguin com objecte la instal·lació de plaques fotovoltaiques i els seus equips als habitatges, unifamiliars o plurifamiliars, o comunitats de propietaris del municipi.

Donant compliment als objectius estratègics d'acord amb les previsions del Pla Estratègic de Subvencions, l'efecte que es pretén aconseguir és promocionar la utilització d'energies renovables, per pal·liar els efectes del canvi climàtic.

 

2.- Definicions.

Als efectes d'aquestes bases, en consonància amb les definicions contingudes en la Llei 24/2013, de 26 de desembre, del sector elèctric i el Reial Decret 244/2019, de 5 d'abril, pel qual es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l'autoconsum d'energia elèctrica, s'entén per:

- Autoconsum individual: el consum per part d'un consumidor d'energia elèctrica provinent d'instal·lacions de producció properes a les de consum i associades a aquests.

- Autoconsum col·lectiu: es diu que un subjecte consumidor participa en un autoconsum col·lectiu quan pertany a un grup de diversos consumidors que s'alimenten, de manera acordada, d'energia elèctrica provinent d'instal·lacions properes a les de consum i associades a aquests.

 

3.- Persones beneficiàries: requisits i obligacions.

3.1. Beneficiaris.

Podran ser beneficiaris d'aquestes subvencions les persones físiques i jurídiques, empadronades al municipi del Morell abans de la data de publicació de cada convocatòria anual (en cas de persones jurídiques, cal que el seu legal representant o un dels socis compleixi amb el requisit d'empadronament) i que siguin propietàries d'un habitatge al municipi del Morell, i les comunitats de propietaris d'edificis, sempre que no estiguin afectades per cap de les prohibicions contingudes a l'art. 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (en endavant LGS).

Són obligacions dels beneficiaris d'aquestes subvencions, a més de les especificades a l'article 14 LGS, les que a continuació s'indiquen:

a) Els beneficiaris seran responsables d'haver executat les activitats subvencionades de conformitat amb els principis de bona administració, bona fe i presumpció de legalitat, així com de la seva justificació d'acord amb l'establert a les presents bases.

b) Els beneficiaris hauran d'estar al corrent de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda Pública i amb la Seguretat Social.

c) Caldrà que els sol·licitants es trobin al corrent de les seves obligacions tributàries amb l'Ajuntament, fet que es comprovarà d'ofici.

d) La persona beneficiària d'una subvenció està obligada a sotmetre's a les actuacions de comprovació i de control financer que realitzi l'Ajuntament, i a aportar tota la informació que els sigui requerida en l'exercici de les actuacions anteriors i en relació a la subvenció concedida.

e) El projecte/pressupost presentat amb la sol·licitud de llicència/comunicació d'obres, és vinculant en cas de resultar beneficiari/ària.

f) En el cas de les sol·licituds per autoconsum individual, que la unitat de convivència (empadronats a l'immoble o que tinguin vincle relacional) tingui una font regular d'ingressos que no sobrepassi els 47.500,00 € (5,24 vegades l'indicador de renda de suficiència (IRSC) de l'any 2024).

g) Els documents de qualsevol tipus justificatius de l'aplicació dels fons rebuts, s'hauran de conservar per un període no inferior als 6 anys, a comptar des de la finalització del termini de presentació de les justificacions.

El seu incompliment originarà les responsabilitats que en cada cas corresponguin i la incoació del corresponent expedient de reintegrament de la subvenció.

3.2. Requisits específics de les plaques fotovoltaiques:

- Les plaques fotovoltaiques instal·lades han de complir tots els requisits tècnics, el compliment dels certificats i la normativa CE de conformitat emesa per qui fabrica las plaques fotovoltaiques i els onduladors, segons el RD 154/1995 i el RD 1580/2006.

És admissible la declaració de conformitat emesa pel distribuïdor de les plaques si es dona el cas que el fabricant és d'un país no comunitari.

- Compliment de les IEC 61215, IEC 61730, IEC 62804, IEC 62716, IEC 60068- 2-68, IEC 61701 e ISO 9001.

- Eficiència mínima: 17%.

- Garantia mínima del producte 10 anys.

- Garantia de producció lineal 25 anys.

- La instal·lació ha de complir el Reglament electrotècnic de baixa tensió i estar correctament legalitzada.

3.3. Altres requisits:

- El sòl on estigui situat l'immoble no haurà d'estar afectat per sistemes urbanístics generals o locals.

- No haurà de tenir incoat, en tràmit o resolt, expedient de protecció de la legalitat urbanística que comporti o pugui comportar l'enderroc de part de les seves plantes o alçada.

- El règim i condicions urbanístiques aplicables a l'immoble hauran de ser compatibles amb les actuacions que són subvencionables a les presents bases.

- Les instal·lacions hauran de complir les condicions tècniques legalment exigibles, hauran de ser realitzades per una empresa degudament habilitada i complir la normativa vigent.

- En el cas de les sol·licituds per autoconsum individual, que la unitat de convivència (empadronats a l'immoble o que tinguin vincle relacional) tingui una font regular d'ingressos que no sobrepassi els 47.500,00 € (5,24 vegades l'indicador de renda de suficiència (IRSC) de l'any 2024).

- Les instal·lacions hauran d'estar finalitzades en el moment de sol·licitar la subvenció i tenir caràcter permanent.

- Així mateix, els treballs executats hauran de disposar de la corresponent llicència d'obres o règim de comunicació, segons correspongui.

 

4.- Atorgament, documentació i terminis.

Les sol·licituds de subvenció es podran presentar un cop s'hagin finalitzat les obres objecte de la subvenció, les quals hauran estar realitzades com a màxim el dia 1 de gener de l'any anterior de que s'obri la convocatòria anual.

Les sol·licituds de subvenció, segons el model normalitzat, estaran disponibles a l'Ajuntament del Morell, o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (https:elmorell.eadministracio.cat)

El termini de presentació de sol·licituds s'establirà a la convocatòria anual mentre siguin vigents les presents bases i hi hagi crèdit pressupostari adequat, i es presentaran signades per la persona sol·licitant, juntament amb la documentació exigida, de manera presencial al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament del Morell a les oficines de l'OMAC, o a la seva seu electrònica (https:elmorell.eadministracio.cat), així com en els llocs previstos a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

La documentació que cal presentar obligatòriament amb la sol·licitud és la següent:

- DNI o NIF del sol·licitant i, si s'escau, dels qui n'ostentin la representació i la puguin acreditar. En el cas de comunitats de propietaris/es, acta formalitzada d'aprovació de l'actuació per la qual es sol·licita la subvenció i DNI del president.

- Per al cas de les sol·licituds per autoconsum individual, la declaració de la renda dels membres de la unitat de convivència, amb la finalitat d'acreditar els ingressos percebuts per la unitat.

- Documentació acreditativa de la titularitat dels immobles i de l'any de construcció (nota simple del Registre de la Propietat).

- Justificació del pagament de les despeses subvencionables:

- Factura desglossada dels treballs/instal·lacions executats i justificant del seu pagament.

- Factura dels honoraris de redacció i direcció d'obres del projecte tècnic o memòria valorada, en el cas que hagi estat preceptiva la seva elaboració, i de l'execució material de les obres, acompanyades sempre del justificant de pagament.

- Projecte tècnic i Assumeix de la instal·lació; en el cas que no sigui necessària la presentació de projecte tècnic, es podrà optar per presentar:

- Memòria amb la descripció del tipus d'instal·lació realitzada.

- Declaració responsable del compliment de tots els requisits tècnics de les plaques fotovoltaiques, el compliment dels certificats i la normativa CE de conformitat, emesa per qui fabrica les plaques fotovoltaiques i els onduladors, segons el RD 154/1995 i el RD 1580/2006. És admissible la declaració de conformitat emesa pel distribuïdor de les plaques si es dona el cas que el fabricant és d'un país no comunitari.

En tot cas, els Serveis tècnics municipals podran exigir la presentació d'un certificat de solidesa redactat per tècnic competent o ITE equivalent, si ho consideren convenient.

- Declaració jurada del sol·licitant respecte del compliment dels requisits de l'immoble indicats a l'apartat 3.2 i 3.3 de les presents bases.

- Declaració responsable conforme els sol·licitants de la subvenció es troben al corrent de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, així com amb l'Ajuntament, i no es troben incursos en prohibició de rebre subvenció de les previstes en l'article 13 de la LGS, i la no oposició a que l'Ajuntament pugui comprovar la veracitat d'aquestes dades.

- Declaració responsable en relació a si han sol·licitat i/o obtingut altres subvencions o ajuts pel mateix objecte, i si s'escau, entitats concedents i l'import concedit.

La presentació de la sol·licitud de subvenció comporta el coneixement i l'acceptació de les presents bases com a normes que la regulen.

L'Ajuntament podrà requerir als interessats a fi de sol·licitar-los qualsevol aclariment o documentació en relació amb la sol·licitud presentada. Aquests tindran un termini de 10 dies per esmenar la sol·licitud, en cas contrari, es donarà la sol·licitud per desistida, de conformitat amb el previst a l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Als efectes previstos als apartats anteriors, els promotors de les actuacions estan obligats a facilitar l'accés del personal tècnic municipal al lloc de les instal·lacions, tant per emetre l'informe tècnic, com per inspeccionar i comprovar les obres o actuacions, les vegades que sigui necessari.

La concessió i aprovació del pagament de la subvenció es farà per l'òrgan competent, en un termini màxim de 12 mesos a partir de la data de presentació de la sol·licitud, previs els informes corresponents. La manca de resolució dins d'aquest termini produeix efectes desestimatoris, segons disposa l'article 25.5 de la LGS.

Als efectes d'atorgament de les subvencions es tindrà en compte l'ordre de presentació de les sol·licituds, resolent-se el nombre de sol·licituds que reuneixin les condicions que acompleixin els requisits que permetin les previsions pressupostàries existents en el moment de dictar-se les resolucions. Aquestes subvencions aniran a càrrec de la partida anual corresponent a cada exercici que serà indicada en la resolució de convocatòria, amb la dotació econòmica aprovada per l'òrgan competent.

En el supòsit que el nombre de sol·licituds excedís de les disponibilitats econòmiques del pressupost vigent, s'atendran les sol·licituds presentades fins a l'acabament del fons existent, per estricte ordre de presentació en el Registre d'entrada d'aquest Ajuntament, sens perjudici de que l'òrgan competent pugui disposar d'una ampliació de la dotació pressupostaria si ho estima convenient.

En cas que s'esgoti el crèdit pressupostari, les sol·licituds que no es puguin atendre restaran desestimades i no gaudiran de cap privilegi en cas de futures convocatòries de la subvenció.

 

5.- Import a subvencionar.

La subvenció consistirà en una aportació, a fons perdut, de la despesa subvencionable.

A efectes d'aquestes bases es consideren despeses subvencionables les següents:

Les inversions en instal·lacions de generació d'energia elèctrica fotovoltaica, que únicament podran incloure:

- elements generadors.

- sistema d'anclatge i subjecció.

- Inversors.

- cablejat i proteccions.

- treballs d'enginyeria i/o legalització, que no podran excedir del 10% del cost total de la instal·lació.

En cap cas el cost d'adquisició de les despeses subvencionables podrà ser superior al cost de mercat.

No es consideraran despeses subvencionables:

- Les despeses financeres conseqüència de la inversió.

- Els impostos indirectes quan siguin susceptibles de recuperació o compensació.

- Els sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries.

L'import de la subvenció per autoconsum individual serà, com a màxim, del 10% del cost total de les despeses per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, amb una subvenció màxima per sol·licitud que es fitxarà en l'acord de convocatòria de l'esmentada subvenció.

L'import de la subvenció per autoconsum col·lectiu serà, com a màxim del 30% del cost total de les despeses per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, amb una subvenció màxima per sol·licitud que es fitxarà en l'acord de convocatòria de l'esmentada subvenció.

En qualsevol cas, també es limitarà el cost de la instal·lació com a màxim a 2.000 €/kW (IVA inclòs) de potència instal·lada sense acumulació, considerant la potencia de la instal·lació com a potència màxima d'inversor o, en el seu cas, la suma de les potencies màximes dels inversors.

L'import de la subvenció no podrà ser repercutit en cap cas al llogater, en cas d'estar l'immoble o finca arrendats.

El pagament de la subvenció concedida s'efectuarà d'una sola vegada, i prèvia la presentació, dels justificants i documentació exigits a les Bases.

Aquest ajut serà compatible amb altres ajuts a que pugui optar l'actuació i, en aquest cas, es farà constar a la instància de sol·licitud d'aquesta subvenció l'ajut o ajuts rebuts.

 

6.- Criteris de valoració de les sol·licituds.

Les sol·licituds es valoraran d'acord amb els següents criteris:

- Instal·lacions per autoconsum individual: 10 PUNTS.

- Instal·lacions per autoconsum col·lectiu: 20 PUNTS.

En ambdós supòsits, la puntuació mínima que ha d'assolir una sol·licitud per tal de poder-la escollir com a beneficiària és de 10 punts.

De conformitat amb el previst a l'article 55.1 del Reglament de la Llei general de subvencions, aprovat per Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, relatiu als procediments de concessió de les subvencions, s'excepciona l'establiment d'un ordre de prelació de les sol·licituds presentades, per al cas de què el crèdit fixat a la convocatòria sigui suficient per atendre totes les peticions que compleixin els requisits.

 

7.- Justificació de la subvenció.

La justificació de la despesa subvencionable descrita a la Base 4, es presentarà amb la sol·licitud de la subvenció, i s'acreditarà d'acord amb l'Ordre CO/172/2015, de 3 de juny, sobre les formes de justificació de les subvencions, essent la modalitat per a les regulades en aquestes bases la de compte justificatiu amb aportació dels justificants de despesa regulada en l'article 4 de l'Ordre esmentada, que ha de contenir la informació següent:

- Certificat final d'obra en el cas d'haver projecte tècnic; en cas contrari, butlletí de l'instal·lador autoritzat.

- Document d'inscripció de la instal·lació al RITSIC.

- Les factures o els documents de valor probatori equivalent en el tràfic jurídic mercantil o amb eficàcia administrativa, i la documentació acreditativa del pagament consistent en extracte bancari o, en el cas de pagament en efectiu, documentació acreditativa de la percepció de l'import per part del creditor.

Les quantitats econòmiques hauran d'estar suficientment acreditades i justificades en l'expedient administratiu. A aquest efecte, les que corresponguin a taxes i impostos quedaran acreditades per les que figurin en les resolucions administratives, les d'honoraris amb la corresponent factura del tècnic director, i les de l'obra pròpiament dita, quedaran acreditades, a efectes del càlcul de les despeses subvencionables, amb l'import de la factura/es de l'execució material de l'obra.

 

8.- Òrgan Col·legiat.

L'òrgan col·legiat serà la Comissió Avaluadora.

La Comissió Avaluadora estarà formada per les següents persones:

President/a: El/La regidor/a de Medi Ambient o en qui delegui

Vocals:

- Arquitecte municipal.

- TAG de l'àrea de serveis econòmics.

Secretari: El Secretari de l'Ajuntament del Morell o el persona en qui delegui.

 

9.- Resolució i notificació.

L'Ajuntament del Morell, mitjançant Decret d'Alcaldia, resoldrà les sol·licituds en un termini màxim de dotze mesos a partir de la data de presentació de la sol·licitud.

Transcorregut aquest termini sense que l'òrgan competent hagi resolt al respecte, els interessats podran entendre desestimada per silenci administratiu la sol·licitud de concessió de la subvenció.

 

10.- Fi de la Via Administrativa.

L'acte de resolució de la subvenció esgota la via administrativa.

D'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, contra aquesta resolució podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Alcalde d'aquest Ajuntament, en el terme d'un mes a comptar des de l'endemà de la recepció de la notificació, o bé directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

 

11.- Inadmissió i desistiment de la sol·licitud.

Comporta la inadmissió de la sol·licitud la seva presentació fora del termini que estableix la convocatòria, i l'incompliment dels requisits no esmenables, sens perjudici que aquest incompliment pugui ser causa de revocació de la subvenció, si es coneix amb posterioritat a la concessió.

Si la sol·licitud no reuneix els requisits assenyalats en aquestes bases, s'ha de requerir a la persona sol·licitant perquè en un termini de deu dies hàbils a comptar de l'endemà de la notificació, esmeni els requisits esmenables o presenti els documents detallats en aquestes bases, amb indicació que, si no ho fa, se la tindrà per desistida de la sol·licitud presentada mitjançant la resolució de l'òrgan instructor.

Qualsevol persona sol·licitant pot desistir per escrit de la seva sol·licitud de subvenció, abans de la concessió, i l'òrgan instructor l'ha d'acceptar.

 

12.- Compatibilitat amb altres subvencions.

La subvenció atorgada serà compatible amb qualsevol altre concedida per altres administracions o ens públics o privats.

Encara així, l'import total de les subvencions rebudes per la mateixa finalitat no podrà superar el cost total del projecte/activitat a desenvolupar.

Les persones beneficiàries hauran de comunicar la petició i/o l'obtenció de qualsevol subvenció pública concurrent que no se hagi declarat amb la sol·licitud.

 

13.- Publicitat de les subvencions concedides.

Les presents Bases es publicaran al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, i al tauler municipal de l'Ajuntament del Morell.

Les subvencions atorgades a l'empara d'aquestes bases seran objecte de publicitat, amb indicació de la convocatòria, l'aplicació pressupostària, el/la beneficiari/ària, la quantitat concedida, la finalitat de la subvenció, a través de la seva remissió a la Base de Dades Nacional de Subvencions i al Registre de Subvencions i Ajuts de Catalunya.

 

14.- Causes de reintegrament de la subvenció.

Estarà obligat a reintegrar el beneficiari que hagi percebut la subvenció falsejant les condicions exigides o amagant aquelles que haguessin impedit la seva concessió; per l'incompliment total o parcial de l'objectiu de l'activitat o del projecte; per incompliment de l'obligació de justificar en els terminis establerts, per resistència o obstrucció a les actuacions de comprovació i de control financer i en els altres supòsits previstos en la normativa de la LGS.

Procedirà el reintegrament per part de les persones beneficiàries de la totalitat o part de les quantitats rebudes, i l'exigència de l'interès de demora des del moment del pagament de la subvenció fins la data en que s'acordi la procedència del reintegrament.

 

15.- Règim d'infraccions i sancions.

En matèria d' infraccions i sancions, s'aplicarà allò disposat en el Títol IV de la LGS i en el Títol IV del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei general de subvencions.

 

16.- Protecció de dades de caràcter personal.

D'acord amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i el Reglament UE 2016/679, de 27 d'abril, de protecció de dades, les dades personals dels sol·licitants seran tractades amb lleialtat, licitud i transparència amb la finalitat de gestionar i tramitar la corresponent convocatòria, finalitat per la qual han estat recollides, d'acord amb els principis de limitació, minimització, seguretat i confidencialitat que la normativa estableix.

Les persones interessades podran sol·licitar a la corporació l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament, així com recavar la tutela de l'autoritat de control, és a dir, de l'Autoritat catalana de protecció de dades (APDCAT).

Amb la presentació de la sol·licitud i la resta de la documentació requerida per beneficiar-se de la subvenció, la persona interessada dona el seu consentiment lliure, explícit i inequívoc i autoritza a l'Ajuntament del Morell a facilitar les dades aportades a qualsevol altra administració o organisme sempre que així ho requereixi expressament per al compliment de les seves obligacions específiques i garanteixi, igualment, la confidencialitat de la informació.

 

17.- Règim jurídic supletori d'aplicació.

Per tot allò no previst en aquestes bases, regirà el que disposa la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament que desenvolupa la Llei de subvencions, els articles 118 i següents del Reglament d'obres, activitats i serveis dels en locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny, i la resta de normativa aplicable en matèria de foment i promoció de les activitats socials i econòmiques, així com la Llei 24/2013, de 26 de desembre, del sector elèctric i el Reial decret 244/2019, de 5 d'abril, pel qual es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l'autoconsum d'energia elèctrica.

 

18.- Disposicions finals.

Els sol·licitants que s'acullin a aquestes bases es comprometen a respectar i complir-ne la normativa, així com els condicionants que es puguin establir en la resolució d'atorgament de les subvencions i de l'ajut i de les indicacions posteriors que a la vista de l'execució de les obres es puguin establir."

 

El Morell, 7 de juny de 2024

 

Eloi Calbet Ferran

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263268 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras de la concesión de subvenciones para la instalación de placas fotovoltaicas y sus equipos en las viviendas o comunidades de propietarios en el municipio de El Morell.","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263268"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Morell,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263268-anuncio-aprobacion-inicial-bases-reguladoras-concesion-subvenciones-instalacion-placas-fotovoltaicas-equipos-viviendas-comunidades-propietarios-municipio-morell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.