ANUNCIO relativo a la convocatoria de una bolsa de trabajo de la categoría de arquitecto/a (exp. 374/2024).

Acord de la Junta de Govern Local, de data 5 de juny de 2024, de l'Ajuntament de Castellnou de Bages,  per la qual s'aproven les bases i la convocatòria per la creació d'una borsa de treball de la categoria Arquitecte/a, grup de classificació A, subgrup A1, mitjançant concurs - oposició lliure.

 

Havent-se aprovat per acord de la Junta de Govern Local, en sessió ordinària del dia 6 de juny de 2024, es van aprovar les bases i la convocatòria per la creació d'una borsa de treball de la categoria Arquitecte/a, grup de classificació A, subgrup A1, mitjançant concurs - oposició lliure.

Al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del dia 14 de juny de 2024 apareixen íntegrament publicades les bases de la convocatòria per a la selecció de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs-oposició, per la creació d'una borsa de treball de la categoria Arquitecte/a, grup de classificació A, subgrup A1.

Aquesta borsa té les següents característiques:

- Denominació: Arquitecte/a

- Règim jurídic: Funcionari/ària interí/ina

- Escala Administració Especial, Subescala Tècnica, Classe Tècnica Superior, Categoria Arquitecte/a

- Jornada de treball: Parcial

- Subgrup: A1 

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), seguint allò que s'ha fixat en l'article 77.1 del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedeixin de conformitat amb les bases, es publicaran a l'E-Tauler de l'Ajuntament [https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=806200000].

 

Castellnou de Bages, 7 de juny de 2024

 

David Canyadó Domenech

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263260 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria de una bolsa de trabajo de la categoría de arquitecto\/a (exp. 374\/2024).","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263260"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellnou de Bages,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263260-anuncio-relativo-convocatoria-bolsa-trabajo-categoria-arquitecto-exp-374-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.