ANUNCIO relativo al Acuerdo del Pleno de 6 de junio de 2024, por el que se aprueba inicialmente el expediente de modificación de la forma de gestión del servicio de residencia municipal de Berga (exp. X2023003097).

Havent-se instruït pels serveis competents d'aquest Ajuntament, expedient de Modificació de la Forma de Gestió d'un Servei Públic Local que es detalla a continuació, es convoca, per termini de trenta dies, tràmit d'informació pública, a fi que els qui poguessin tenir-se per interessats en dit expedient, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient:

 

Objecte:

canvi en la forma de gestió del servei de residència municipal de Berga

Forma de gestió actual:

gestió directa mitjançant la gestió per la pròpia entitat

 

 

S'estableix la forma de gestió:

 

Gestió indirecta mitjançant gestió delegada

 

 

Durant aquest termini es podrà examinar pels particulars i Entitats en les dependències municipals, a l'efecte de que es formulin les observacions que s'estimin pertinents.

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Berga, 7 de juny de 2024

 

Ivan Sànchez Rodriguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263251 {"title":"ANUNCIO relativo al Acuerdo del Pleno de 6 de junio de 2024, por el que se aprueba inicialmente el expediente de modificación de la forma de gestión del servicio de residencia municipal de Berga (exp. X2023003097).","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263251"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Berga,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263251-anuncio-relativo-acuerdo-pleno-6-junio-2024-se-aprueba-inicialmente-expediente-modificacion-forma-gestion-servicio-residencia-municipal-berga-exp-x2023003097 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.