EDICTO relativo a la comisión de servicios para la provisión temporal del puesto de trabajo de jefe de Recursos Humanos del Ayuntamiento de Berga (exp. X2024001008).

Es fa públic que l'alcalde en data 16/05/2024 ha aprovat el Decret 2024/693 la part dispositiva del qual es transcriu a continuació:

 

Primer.- Validar el compliment dels requisits recollits a la relació de llocs de treball per al desenvolupament de les funcions del lloc de Cap de Recursos Humans (fitxa amb codi RLT RI-RH-01) i declarar la idoneïtat de la funcionària de carrera Sra. Rosa Maria Domínguez González, titular del NIF núm. **7447***, com a adjudicatària de la comissió de serveis de referència, aprovant-ne l'adscripció temporal al lloc de treball de Cap de Recursos Humans de l'Ajuntament de Berga; a partir del dia 17 de juny de 2024.

 

Segon.- Comunicar a la Sra. Domínguez que la manca d'incorporació en la data prevista comportarà la pèrdua de tots els drets, llevat dels casos de força major degudament comprovats i estimats.

 

Tercer.- Fixar la durada de la comissió de serveis en el període estrictament necessari fins a la cobertura amb caràcter definitiu del lloc de treball de Cap de Recursos Humans, i com a màxim el d'un any prorrogable per un altre en cas de no haver-se cobert el lloc amb caràcter definitiu.

 

Quart.- Aprovar la disposició de la despesa següent:

 

Concepte

6,5 mesos (de 16 juny a 31 desembre)

Partides

Sou base i pagues extres A1

9.325,38 €

249.200.112.000

CD

5.185,10 €

249.200.112.100

CE

11.445,66 €

249.200.112.101

Cost SS empresa (26,35%)

6.839,44 €

249.200.116.000

 

 

Cinquè.- Requerir a als Serveis Centrals del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya la notificació de la Resolució per la qual s'atorga, si escau, la conformitat a la comissió de serveis sol·licitada per part de la Sra. Domínguez.

 

Sisè.- Publicar la present Resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a l'apartat corresponent al procés selectiu de referència de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament de Berga i al portal de transparència.

 

Setè.- Notificar la present Resolució a la Sra. Domínguez, als Serveis TIC i a la Junta de Personal; als efectes legals, informatius i de gestió escaients; així com als Serveis Centrals del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, als efectes oportuns.

 

Vuitè i últim.- Peu de recursos.

Contra aquesta resolució que exhaureix la via administrativa podeu interposar, potestativament, recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació. El termini màxim per dictar i notificar la resolució del recurs serà d'un mes, i en cas contrari s'haurà d'entendre desestimat d'acord amb els arts. 123, 124 i 24.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions publiques. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar de nou el mateix recurs.

O bé podeu interposar directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats contenciosos administratius de Barcelona d'acord amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (LJCA), en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, o sense termini per interposar-lo des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat, si és el cas. No obstant, si s'ha interposat recurs de reposició no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que el primer no sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació presumpta.

 

Berga, 23 de maig de 2024

 

Ivan Sánchez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263250 {"title":"EDICTO relativo a la comisión de servicios para la provisión temporal del puesto de trabajo de jefe de Recursos Humanos del Ayuntamiento de Berga (exp. X2024001008).","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263250"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Berga,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263250-edicto-relativo-comision-servicios-provision-temporal-puesto-trabajo-jefe-recursos-humanos-ayuntamiento-berga-exp-x2024001008 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.