ANUNCIO sobre delegación de facultades (código 2024/12).

D'acord amb l'article 7 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, es comunica que el ple de la Diputació de Tarragona en sessió del dia 31 de maig de 2024 ha acceptat les delegacions efectuades pels acords dels plens dels ajuntaments d'Alió, del 24 d'abril de 2024, de Móra d'Ebre, del 29 de febrer de 2024, de Perafort, del 20 de març de 2024, i de Xerta, del 15 d'abril de 2024 i del 26 d'abril de 2024, en el termes següents:

 

1. AJUNTAMENT D'ALIÓ

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de les quotes d'urbanització.

 

2. AJUNTAMENT DE MÓRA D'EBRE

- Delegació de facultats en matèria de gestió tributària, recaptació en període voluntari i en període executiu i la inspecció de Taxa per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic a favor d'empreses de serveis de submnistrament.

 

3. AJUNTAMENT DE PERAFORT

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de:

a) Multes i sancions per infraccions urbanístiques

b) Multes coercitives

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari de les execucions subsidiàries

 

4. AJUNTAMENT DE XERTA

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de la taxa per ocupació del domini públic amb rètols als establiments, per acord del Ple del 15 d'abril de 2024.

- Delegació de facultats en matèria de gestió tributària i la recaptació en període voluntari de la Taxa per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic a favor d'empreses de serveis de submnistrament, per acord del Ple del 26 d'abril de 2024.

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

 

Tarragona, 5 de juny de 2024

 

Josep M. Sabaté Vidal

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
259974 {"title":"ANUNCIO sobre delegación de facultades (código 2024\/12).","published_date":"2024-06-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"259974"} catalunya administración local,Base Gestió d'Ingressos de la Diputació de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9183 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-13/259974-anuncio-delegacion-facultades-codigo-2024-12 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.