ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación puntual núm. 14 del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) (exp. X2024000603).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària duta a terme el dia 28 de maig de 2024, va adoptar, entre d'altres, els següents acords:

 

"Primer.- Aprovar inicialment la modificació puntual número 14 del Pla d'ordenació urbanística municipal de la Vall d'en Bas en sol urbà, promoguda per l'Ajuntament de la Vall d'en Bas

 

Segon.- Sotmetre l'expedient a informació pública durant un termini d'un mes, mitjançant anuncis inserits al Butlletí Oficial de la província de Girona, a dos diaris de premsa periòdica de més divulgació al municipi, i al taulers d'edictes de la Corporació i de la plana web municipal www.vallbas.cat.

Durant aquest temps l'expedient romandrà a disposició de qualsevol persona que vulgui examinar-lo, per tal que es puguin formular les reclamacions i al·legacions procedents.

 

Tercer.- Simultàniament al tràmit d'informació pública i, d'acord amb allò establert a l'article 85 apartats 5 del TRLU, sol·licitar informe als organismes afectats per raó de llurs competències sectorials.

 

Quart.- Comunicar aquest acord al tècnic redactor."

 

La qual cosa es fa pública de conformitat amb el que estableix l'article 85 del Text refós de la Llei d'Urbanisme, aprovat per Decret Legislatiu 1/2010.

 

La Vall d'en Bas, 5 de juny de 2024

 

Lluís Amat Batalla

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
259966 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación puntual núm. 14 del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) (exp. X2024000603).","published_date":"2024-06-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"259966"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Vall d'en Bas,DOGC,DOGC 2024 nº 9183 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-13/259966-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-num-14-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-poum-exp-x2024000603 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.