ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento de uso de las bibliotecas de L'Hospitalet de Llobregat.

El Ple, en la sessió AJT/PLE/7/2024 de 27 de maig de 2024, ha aprovat inicialment el Reglament d'ús de les Biblioteques de l'Hospitalet.

L'acord que incorpora el text íntegre del projecte de reglament aprovat inicialment, s'exposa al públic per termini de 30 dies hàbils, a comptar del següent a l'última publicació oficial d'aquest anunci, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o al Butlletí Oficial de la Província, per tal que durant aquest període es puguin presentar al·legacions i/o suggeriments.

Cas que durant aquest termini d'exposició pública no es formulin al·legacions ni suggeriments, l'ordenança s'entendrà aprovada definitivament sense necessitat d'un nou acord.

La qual cosa es publica de conformitat amb el que preveuen els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim Local, 178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, que aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

L'acord i el text del projecte de reglament es poden consultar presencialment, sol·licitant cita prèvia, en L'Hospitalet de Llobregat, carrer Girona, núm. 10, 2a planta (Secció de Biblioteques), de dilluns a divendres, en horari de 10:00 a 13.00 hores; així com en la pagina web municipal, Ordenances i Reglaments en període d'exposició pública, https://seuelectronica.l-h.cat/186960_1.aspx?id=1, en compliment de l'article 10.1.c) de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés la informació pública i bon govern.

 

L'Hospitalet de Llobregat, 6 de juny de 2024

 

David Quirós Brito

Tinent d'Alcaldia de l'Àrea de Serveis a les Persones

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
259941 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento de uso de las bibliotecas de L'Hospitalet de Llobregat.","published_date":"2024-06-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"259941"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9183 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-13/259941-anuncio-aprobacion-inicial-reglamento-uso-bibliotecas-hospitalet-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.