ANUNCIO relativo a la convocatoria, por el sistema de concurso-oposición, para la provisión, de forma temporal, de una plaza de oficial de 2.ª del servicio de deportes, y la creación de una bolsa de trabajo, del Ayuntamiento de Sant Llorenç d'Hortons (X2024000479).

La Junta de govern del dia 29 de maig de 2024 ha aprovat la convocatòria i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs oposició per a la provisió d'una plaça d'oficial 2a del servei d'esports municipal de forma temporal de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons, i la creació d'una borsa de treball, d'acord amb el següent detall:

- Plantilla de personal laboral

- Contractació temporal i fins a la provisió definitiva de la plaça a través d'un contracte d'interinatge.

- Denominació: Oficial 2a del servei d'esports.

- Grup: E

- Complement de Destinació: 12

- Nombre de places: 1

- Tipologia de jornada: 35 hores setmanals, de dilluns a divendres en horari de tarda de 14.30 a 21.30 h.

- Sistema de selecció: Concurs-oposició

Les retribucions a percebre seran les que corresponguin en el moment de cobrir la necessitat, segons la plaça i la categoria professional i les retribucions vigents a l'Ajuntament.

Simultàniament a la publicació de les bases en el BOPB, es publica l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, supeditant la seva executivitat a l'aprovació definitiva de les bases.

Les bases es poden consultar al web municipal (www.ajhortons.cat). Les instàncies sol·licitant prendre part en les proves selectives s'han de presentar en el Registre General de l'Ajuntament dins del termini improrrogable de 10 dies hàbils des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

 

Sant Llorenç d'Hortons, 30 de maig de 2024

 

Jordi Catalan Julià

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
247155 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria, por el sistema de concurso-oposición, para la provisión, de forma temporal, de una plaza de oficial de 2.ª del servicio de deportes, y la creación de una bolsa de trabajo, del Ayuntamiento de Sant Llorenç d'Hortons (X2024000479).","published_date":"2024-06-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"247155"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Llorenç d'Hortons,DOGC,DOGC 2024 nº 9179 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-07/247155-anuncio-relativo-convocatoria-sistema-concurso-oposicion-provision-forma-temporal-plaza-oficial-2-servicio-deportes-creacion-bolsa-trabajo-ayuntamiento-sant-llorenc-hortons-x2024000479 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.