ANUNCIO por el que se hace pública la convocatoria de la junta general ordinaria.

La Junta Directiva d' Asepeyo, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social número 151, en reunió celebrada el dia 21 de maig de 2024, ha acordat en virtut del que estableixen els articles 86.2 i 87.2 del Reial Decret Legislatiu 8/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei General de la Seguretat Social, en l'article 34.7 del Reial decret 1993/1995, de 7 de desembre i l'article 40.U.e) dels Estatuts de la Mútua, convocar totes les empreses associades a la

 

Junta General Ordinària

Que tindrà lloc el dia 9 de juliol de 2024, a les onze hores i trenta minuts en primera convocatòria, i a les dotze hores i trenta minuts, en segona, a l'Hotel Porta Fira, situat a la Plaça Europa, 45, de L´Hospitalet de Llobregat, amb el següent.

 

Ordre del dia

1. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals de l'exercici 2023, i gestió de la Junta Directiva en el mateix període.

2. Examen i aprovació, si és procedent, de l'Avantprojecte de pressupostos per a l'any 2025, i, en el seu cas, delegació de facultats en la Junta Directiva per introduir les modificacions escaients per a la seva integració en el projecte de pressupost de la Seguretat Social.

3. Designació o ratificació dels components de la Junta Directiva.

4. Torn obert de paraules.

5. Aprovació de l'acta.

 

Hi tenen dret d'assistència tots els empresaris associats a l'entitat en les condicions que preveuen els Estatuts de la Mútua en els articles 25, 28 i 29, i s'exigeix, com a requisit indispensable per a tenir dret a vot, estar al corrent en el pagament de les cotitzacions socials, d'acord amb el que disposa l'article 86.1 del Reial decret legislatiu 8/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei general de la Seguretat Social, i l'article 33 del Reial decret 1993/1995, de 7 de desembre.

Als efectes d'exercitar els drets d'assistència i de vot es recorda als empresaris associats que tenen a disposició, en qualsevol centre assistencial o oficina oberta al públic d'aquesta entitat, la informació referent a les seves dades quant a l'existència i vigència del conveni d'associació, i el requisit de trobar-se al corrent de les obligacions socials. També disposen d'un model d'escrit per comunicar l'assistència, o si és el cas, per delegar el dret de vot en una altra empresa associada.

 

Barcelona, 21 de maig de 2024

 

Fernando Casado Juan

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
242412 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la convocatoria de la junta general ordinaria.","published_date":"2024-06-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"242412"} catalunya Asepeyo,DOGC,DOGC 2024 nº 9177,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-05/242412-anuncio-se-hace-publica-convocatoria-junta-general-ordinaria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.