EDICTO sobre aprobación inicial de la disolución del organismo autónomo local Museo de Valls.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió del dia 27 de maig de 2024, va adoptar el següent acord:

 

PRIMER.- Estimar i assumir el contingut de la proposta de les Regidories de Cultura i d'Educació i Política Lingüística, que es reprodueix a l'inici dels antecedents.

 

SEGON.- Aprovar inicialment la dissolució de l'Organisme Autònom Local «Museu de Valls» en els termes següents:

- L'Ajuntament de Valls es constituiria en el successor universal dels drets i obligacions de l'extingit OAL.

- Mantenir totes les relacions contractuals vigents en el moment de la dissolució.

- Es produirà la consolidació comptable entre l'Ajuntament de Valls i l'extingit OAL i es realitzaran els assentaments comptables conseqüència de l'extinció, així com l'assumpció per l'Ajuntament de tots aquells béns de la seva propietat efectuant-se la seva incorporació a l'inventari municipal.

- Els actius fixes en propietat passaran a l'Ajuntament, comptabilitzant-se en la seva amortització acumulada.

- Els saldos en els comptes corrents de l'extingit OAL passaran a l'Ajuntament.

- Els comptes de deutors i creditors pressupostaris que estiguin pendents de cobrament i pendents de pagament, tant de l'exercici que es liquida com dels exercicis anteriors, s'integraran als comptes pendents de cobrament i pendents de pagament del pressupost de l'Ajuntament.

- Es traspassaran els saldos dels conceptes no pressupostaris.

- S'incorporarà el personal provinent de l'organisme dissolt, amb els mateixos drets i obligacions laborals i de seguretat social que hagin adquirit, de conformitat amb l'aprovació definitiva del present acord.

- La dissolució definitiva s'haurà de notificar al Registre d'ens locals de Catalunya.

- La dissolució de l'organisme autònom Local implicarà la dissolució automàtica dels seus òrgans de govern, i la derogació dels seus estatuts amb els mateixos efectes i data que la dissolució de l'organisme autònom.

- Els recursos i els serveis que presta l'organisme autònom, així com el personal, s'integraran a l'Ajuntament de Valls.

 

TERCER.- Iniciar expedient per tramitar modificació del pressupost, la plantilla i la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Valls, necessari com a conseqüència de l'assumpció, per part d'aquesta corporació, dels serveis, així com del personal provinent de l'organisme dissolt, amb els mateixos drets i obligacions laborals i de seguretat social que hagi adquirit.

 

QUART.- Sotmetre l'acord a informació pública durant un termini de trenta dies des de la publicació de l'anunci corresponent en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis de la Corporació Local i a la web municipal per tal que puguin presentar-se les al·legacions que s'estimin pertinents.

Simultàniament s'ha de donar audiència al personal de l'Organisme Autònom Local «Museu de Valls», i formalitzar els tràmits amb els representants dels treballadors a l'empara tant de l'article 37 del TREBEP com de l'article 44 del TRET.

 

CINQUÈ.- Facultar la regidora Laia Castells Aritzeta, per a l'adopció de quantes resolucions siguin necessàries i per a la signatura i formalització de qualsevol altre document que escaigui, fins a la definitiva extinció de l'organisme, per ordenar la realització de totes les gestions i actuacions oportunes davant les administracions públiques, organismes, ens públics, registres públics i autoritats administratives o judicials que corresponguin per fer efectiva i pública tant la liquidació de l'organisme autònom com la successió universal de l'Ajuntament en els seus béns, drets i obligacions.

 

Valls, 29 de maig de 2024

 

P. d. s.

Jerónimo Rivas Gómez

Vicesecretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
242402 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la disolución del organismo autónomo local Museo de Valls.","published_date":"2024-06-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"242402"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Valls,DOGC,DOGC 2024 nº 9177 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-05/242402-edicto-aprobacion-inicial-disolucion-organismo-autonomo-local-museo-valls https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.