EDICTO sobre acondicionamiento de la plaza de El Mercat y la calle de El Mercat adyacente, fases 1 y 2 (38-2024).

Mitjançant Decret de Batllia núm. 30/2024 de 1 de febrer de 2024 s'ha aprovat amb caràcter inicial el projecte: "ARRANJAMENT DE LA PLAÇA DEL MERCAT I EL CARRER DEL MERCAT ADJACENT. FASES 1 i 2", redactat per Rafael Cabre Vilanova, enginyer de Set Enginyeria, amb un import execució per contracta de 364.659,81 Euros.

L'esmentada aprovació va ser sotmesa a informació pública, mitjançant tauler d'anuncis de la corporació i edicte publicat en el BOPT núm.: 2024-1568, de 23 de febrer de 2024. Finalitzat el termini d'exposició pública sense que s'hagin presentat reclamacions, l'aprovació inicial s'entén elevada a definitiva.

 

Contra l'esmentat acord, que esgota la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat Contenciós-Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des de la seva publicació. Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes, a comptar des de la seva publicació. Sens perjudici de l'esmentat, es podrà interposar qualsevol altre recurs que s'estimi procedent.

 

Flix, 27 de maig de 2024

 

Francesc Barbero Escrivà

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
242375 {"title":"EDICTO sobre acondicionamiento de la plaza de El Mercat y la calle de El Mercat adyacente, fases 1 y 2 (38-2024).","published_date":"2024-06-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"242375"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Flix,DOGC,DOGC 2024 nº 9177 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-05/242375-edicto-acondicionamiento-plaza-mercat-calle-mercat-adyacente-fases-1-2-38-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.